mihailo998
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.08.2014
- Poena
- 70
DeRadicci
Najverovatnije u win win-u?[emoji2]A jedno pitanje. Gde se gledaju komponente? U kojim prodavnicama ili moze gde se to zeli.![]()
Prodaja će dati odgovor na to pitanje. Koja se bude u više komada prodala, ta je bolja.
Sta ima da se razlikuje u npr dve game mašine, da kazemo do 500€?Ne mora da znači. Možda će se konfiguracije suštinski razlikovati.
Rewievserb moj favorit
Sta ima da se razlikuje u npr dve game mašine, da kazemo do 500€?
i5,neka "mršava" ploca,8GB DDR i sve ostalo u GPU i odgovarajuce napajanje.
Ps- qzma je tradicionalno pristrasan nvidiji, koja kao što znate ide na crude power, ali arhitekturalno kaska...
+1 jedan od najaktivnijih u sta kupiti pod forumu...DeRadicci
Bese kod Qzme: Intel, nVidia i WD? Ili ipak Seagate? Znam da se kune u nekog HDD proizvodjaca kao sto smara uvek sa "ne kupujte AMD crap, vec samo proverene Intel/nVidia kombinacije". Jos dodas HTC mobilni i bog da te vidi...
Gadno je raditi sa ljudima "sa renomeom" koji su jako pristrasni po mnogim pitanjima. Pozivaju se na reputaciju da bi isterali svoje subjektivno misljenje kao jedino ispravno. Nazalost, malo je objektivnih i fleksibilnih ljudi koji su napravili neko ime pa da ih neko nesto pita.
To je jedan fenomen nase zemlje...na stranu sad sve ovo
Svi smo postali jaki iza tastature a kad treba konkretno, cvrc: prosle godine neki gejming skup na Trgu Nikole Pasica, ja nesto bio pozvan od strane organizatora da dodjem, pokrovitelj - skupstina grada. Neki kanter turnir, sta li je vec bilo...organizator pozivao preko fejsa, svim svojim kanalima promocije. Baja iz skupstine pripremio da cita govor na pozornici, covek naucio napamet...ispred njega od publike, tri predstavnika organizatora i jaA on krece, hvala sto ste se okupili u ovolikom broju
Nigde nikog...
Drugo, bio vec par puta CEHA sajam, ulaz dva i po evra a ogromna vecina je usla besplatno jer su svi zivi delili ulaznice za dzabe: poseta, trci, trci pa covek. A svi se kao bunimo sto nemamo ovo ili ono. U oktobru na prolazu kroz zagreb, bio neki event, gejming...svasta nesto...ne znam koliko hiljada ljudi je regularno platilo kartu oko 7-8 evra i posetilo dogadjaj
Bench House pre nekoliko godina, dovodili smo super zanimljive goste iz inostranstva da drze prezentacije, svi bi kao da dodju...do poslednjeg minuta se tresemo da li ce ipak doci 25-30 ljudi da se ne brukamo pred tim ljudima koje smo pozvali
Daj pomolite nos iz te sobe, ne ide se na streljanje vec idemo da se druzimo i da napravimo nesto lepo. Pa od ovog se ocekuje iznad svega dobra zabava a ne ne znam sta...dobro raspolozenje, malo vise znanja, malo opustencije i najvise sale...i da svi ostali na forumu vide koliko nam je dobro bilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari