PCBeast
OC Guru
- Učlanjen(a)
- 30.11.2006
- Poena
- 585
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Mani teoriju daj da vidimo kakva je situcaija u praksi i Ajnstajn je u teorij hteo da spakuje ceo univerzum pa mu nije uspelobrza ovde brza onde ako imas kartu pusti neke rezultate pa cu ja to isto isterati sa 9800 ja znam sta sam radi i sta pricam, karete jesu iste preslikane samo drugiaciji proizvodni proces koji dozvoljava 9800 daleko veci klok od srtarog gtx a sto se tice velikih rezolucija nesto bas u toj oblasti mogu da kazem posto kod sebe na stolu imam 24' pa mogu to lako da isprobam, o polemisanji nema ni govora samo cinjenice ja trenutno nemam 8800gtx da bi ovu tvoju ili moju teoriju potvrdio a kada sam imao svasta sam probao i 9800gtx je brza u svim segmentima ngde manje negde vise, ako je budem nabavi a imam prudzbinu za istu tako da cu je nabaviti okacicu slicice pa cemo videti bez polemike. i necu zaboraviti
Nego da se manemo nagadjana ove dve karte realno i nema neke velike razlike 9800gtx jeste brza dovoljno je samo sto 140mhz moze da se klokne vis pa je brza i dost je hladnija tako da moze da padne neki vmod, 8800gtx njena prava prednost u odnosu na 9800gtx je kada se koristi u 3Dmodelingu lepse radi prilikom okretanja modela sto je nekom modelatoru dosta znacajna stvar
![]()
Kolega apsolutno se slazem sa tobom i verujem u tvoje licno iskustvo kad radis testove jer sam i sam iskusio slicno...Nego kad ce biti test GX2?Hocemo li praviti dil?