Šta je novo?

iz teme 9800 GTX Oc [visak i offtopic, mozda ce nekom biti poucno]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koga boli k...c za stavove, jel vidish ti naslov teme? Nije mi jasno shta se ti sad imash mjeshat? Dokle vishe prepucavanja, nema smisla.

Josh da padne test 9800GTX vs. 8800GTS, ochi u ochi:)

Uh to je vec preskupo za nas obichne smrtnike:)

Sa utokom, jel?!?! Pa tako je lako dolaziti na pride turnir!!! :D:D:p:p:p

Sad sam se nabildo :D Prsa u prsa, pa ko prezivi nek se kurci na benchmarku:D Haha jesi lud, da znash da si me oraspolozio, hehe :) Odo cugat ne mogu ih gledat kako se prepiru.

off:

aaaaa.... snimite whiplasher-ovu mashinu....

bravo majstore, sad si ti mene oraspolozio... :p

Kapiram da nikako ne možeš ni da naučiš najosnovniji deo pravopisa...

Zbog ove uvrede bi izgubio status moderatora na svakom normalnom forumu ali je benchmark odavno prestao da bude normalan forum "zahvaljujuci" svojim moderatorima.

Zbog ove uvrede bi izgubio status moderatora na svakom normalnom forumu ali je benchmark odavno prestao da bude normalan forum "zahvaljujuci" svojim moderatorima.

Netacno. To nije bila nikakva uvreda, istina ziva ;). Nigde tacke, nigde velikog slova, neznam svuda zajedno. Dakle covek ne pise po pravopisu.

E sad, jeste malo bzvz da mu to spocita tokom "glavne" rasprave u ovoj temi, oko prebijanja i ostalog :D.

Sad sam se nabildo :D Prsa u prsa, pa ko prezivi nek se kurci na benchmarku:D Haha jesi lud, da znash da si me oraspolozio, hehe :) Odo cugat ne mogu ih gledat kako se prepiru.

:D:D Dobro znaci, bitka je izbila oko 9800GTX OC i gresaka u pravopisu, Pride se organizuje svako dolazi s cim moze, ti sa Utoku i misici, ja sa Taser Gunom, GX-X sa Judo bre a ostali ko se snadje....AJMOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banana::banana::banana:

Netacno. To nije bila nikakva uvreda, istina ziva ;). Nigde tacke, nigde velikog slova, neznam svuda zajedno. Dakle covek ne pise po pravopisu.

E sad, jeste malo bzvz da mu to spocita tokom "glavne" rasprave u ovoj temi, oko prebijanja i ostalog :D.

Nisi u pravu. Po tvojim recima, ako kazez nekoj devojci koja je ruzna do zla boga da je ruzna, ona ne bi trebalo da se uvredi???????? Pa naravno da ce se uvrediti...iako je to cinjenica. Ali nije ni to cak bitno, a znam da nije ni @*******om to tako bitno koliko cinjenica da je bymax bio toliko licemeran da je to rekao jer nije imao nista pametnije u tom trenutku da kaze, jer i sam zna da nije u pravu ali to nikako ne zeli da prizna, jer on je ipak "moderator". O tome se radi... to je isto kao da ga je u sred boxing meca ujeo za uvo jer nista drugo nije mogao da uradi.

Edit:

ZABRANITE NEPRAVOPISNO IZRAZAVANJE PA SE ONDA BUNITE.... sramota...

:D:D Dobro znaci, bitka je izbila oko 9800GTX OC i gresaka u pravopisu, Pride se organizuje svako dolazi s cim moze, ti sa Utoku i misici, ja sa Taser Gunom, GX-X sa Judo bre a ostali ko se snadje....AJMOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banana::banana::banana:

Ja cu ih sve tuc glagolom u glavu, a moze i poneki pridjev iz okreta:D
@Arko986 - Пишем и читам само Вукову ћирилицу:)
Ode tema u *****:wall:

Ako bi neko bio ljubazan da napiše nešto na temu 9800gtx-a, bilo bi itekako zanimljivije od ove neukusne rasprave
kojoj nije mesto ovde.
Svi vi koji se prepirete i svađate, molim vas da barem skratite post-ove, pokvariće mi se točkić na mišu od
skrolovanja (čitaj-preskakanja) vaših epskih svedočenja o sopstvenoj pameti i iskustvu.

Nisi u pravu. Po tvojim recima, ako kazez nekoj devojci koja je ruzna do zla boga da je ruzna, ona ne bi trebalo da se uvredi????????

Au, al' ti je poredjenje... Znaci sad i coveku koji ne ume da pilotira ne smem da kazem da nije pilot, da se ne bi uvredio? Postoji razlika izmedju konstatacije da covek nesto ne ume, ili mu slabije ide (voznja, pilotiranje, pravopis...) i uvrede, kada nekom npr. kazes da je glup, budala ili ismevas njegov fizicki izgled. Osim toga, kritika na racun necijeg pravopisa moze da utice pozitivno, da ta osoba malo poradi na tome i otkloni nedostatke koje ima, sa druge strane, ako nekome kazes da je glup, sigurno neces uticati na to da postane pametniji.

Nesto sa vremenom definitivno nije u redu, mnogo utice na sve nas, a cini mi se da nije samo ova tema u pitanju, ima ih jos aktivnih po forumu.

Ali kad izadjete malo napolje, udahnete miris proleca, upoznate se medjusobno (ne morate bas previse prisno, naravno) vidite da ima nesto ljudsko sto ovi monitori, tastature, kablovi i internet sakrivaju.

Ja bih samo apelovao (ako uopste ima smisla) na sve da pre nego sto ostavite komentar, dobro razmislite sta pisete i kako pisete i ne mora bas svakih 2.7s da se pojavi novi post, moze i redje ali kvalitetnije.
I suocavanje misljenja u vidu prcanja je zabavno, svi to volimo da radimo, zato smo inteligentni, ali kad je svima zabavno, ne samo jednoj strani. Niko nije lud da mu je zabavno kad ga drugi jebu, ponekad to smetnemo s uma. Neko reaguje impulsivnije, neko radikalnije a nama moderatorima (bar meni) lakse da nesto obrisemo i zaboravimo na to ruzno. Necu bre to da gledam na svom forumu. Ne svom kao da je moj, my preciousss, vec na necemu sto sam posvetio dobar deo svojih slobodnih trenutaka. Ipak, zbog takvih situacija, vremenom se svasta ogadi.

Mene danas eto nije mrzelo da odem i porazgovaram barem s jednom stranom i uverim se da sam bio u pravu za ono sto sam rekao, dakle, iskuliramo, obidjimo, sazrevajmo kroz tudje greske, nemojte da ih ponavljamo na neki drugi nacin, manje ili vise grubo. S druge strane, zao mi je sto je nekoga pogodila moja reakcija i moji komentari uz to, ali shvatite, da ovaj forum postoji dugo, mnogi su utrosili svoje vreme, uneli sebe isto tako kako vi to sad radite, normalno je da cu iza tako nekog stati. Za Paradigmu sam spreman da stanem u odbranu, jer ga znam odavno sa foruma, VIP je, treba pre svega to postovati. Za *******og sam sad spreman da stajem u odbranu, ali samo zato sto sam ga upoznao i razumeo zbog cega je reagovao. I to postujem, a to nije prvi put na forumu da vidim, bilo je tako i sa ovim ili onim, da ne navodim sad nick-ove, ali bio je i bice. Ali kad se upoznate licno, ipak je svima ovo zajednicko interesovanje i hobi, nemojte da ga ogadimo medjusobno, bezveze je.

Koga mrzi i smara da cita sve ovo neka samo poslusa administratora :D

Molim vas da se SVI drzite reda, pravila i lepog ponasanja...

Zaista ovo nije mesto za vredjanja a kamoli verbalne sukobe i pretnje - postoji toliko lepih nacina da se problemi i nesuglasice rese.
Nadam se da ovaj moj skromni post nece dalje izazvati bujicu naklapanja ko je u pravu a ko nije, vec da cete kao i do sada uspevati da diskutujete kako je i do sada bilo. Iskulirajte malo. Pozdrav svima...

Sve poruke sam vratio, i da ponovim, odvojicu kasnije korisne postove u poseban thread, slobodno nastavite da pisete vezano za temu.

Nesto sa vremenom definitivno nije u redu, mnogo utice na sve nas, a cini mi se da nije samo ova tema u pitanju, ima ih jos aktivnih po forumu.

Ali kad izadjete malo napolje, udahnete miris proleca, upoznate se medjusobno (ne morate bas previse prisno, naravno) vidite da ima nesto ljudsko sto ovi monitori, tastature, kablovi i internet sakrivaju.

Ja bih samo apelovao (ako uopste ima smisla) na sve da pre nego sto ostavite komentar, dobro razmislite sta pisete i kako pisete i ne mora bas svakih 2.7s da se pojavi novi post, moze i redje ali kvalitetnije.
I suocavanje misljenja u vidu prcanja je zabavno, svi to volimo da radimo, zato smo inteligentni, ali kad je svima zabavno, ne samo jednoj strani. Niko nije lud da mu je zabavno kad ga drugi jebu, ponekad to smetnemo s uma. Neko reaguje impulsivnije, neko radikalnije a nama moderatorima (bar meni) lakse da nesto obrisemo i zaboravimo na to ruzno. Necu bre to da gledam na svom forumu. Ne svom kao da je moj, my preciousss, vec na necemu sto sam posvetio dobar deo svojih slobodnih trenutaka. Ipak, zbog takvih situacija, vremenom se svasta ogadi.

Mene danas eto nije mrzelo da odem i porazgovaram barem s jednom stranom i uverim se da sam bio u pravu za ono sto sam rekao, dakle, iskuliramo, obidjimo, sazrevajmo kroz tudje greske, nemojte da ih ponavljamo na neki drugi nacin, manje ili vise grubo. S druge strane, zao mi je sto je nekoga pogodila moja reakcija i moji komentari uz to, ali shvatite, da ovaj forum postoji dugo, mnogi su utrosili svoje vreme, uneli sebe isto tako kako vi to sad radite, normalno je da cu iza tako nekog stati. Za Paradigmu sam spreman da stanem u odbranu, jer ga znam odavno sa foruma, VIP je, treba pre svega to postovati. Za *******og sam sad spreman da stajem u odbranu, ali samo zato sto sam ga upoznao i razumeo zbog cega je reagovao. I to postujem, a to nije prvi put na forumu da vidim, bilo je tako i sa ovim ili onim, da ne navodim sad nick-ove, ali bio je i bice. Ali kad se upoznate licno, ipak je svima ovo zajednicko interesovanje i hobi, nemojte da ga ogadimo medjusobno, bezveze je.

Koga mrzi i smara da cita sve ovo neka samo poslusa administratora :D

Sve poruke sam vratio, i da ponovim, odvojicu kasnije korisne postove u poseban thread, slobodno nastavite da pisete vezano za temu.

Brate mili al si vulgarizovao pricu nema dalje...Sad da sam ja na kraj srca trebao bih da trazim da dobijes odgovarajucu kaznu za to i da ti se skine status moderatora ali nisam takav covek:d...Shvaticu to kao prijateljski odgovor i tvoje licno razmisljanje!

Nego interesuje me onaj deo kad kazes drugacije je kad se ljudi upoznaju...E pa to,upravo to mene iritira!Mozda *******og Nenada ovde ljudi vise poznaju jer je iz BG-a a ja nisam ali zastupam apsolutno isti stav i delim isto razmisljanje!Zasto da mene neko omalovazava,vredja i ponizava a da pri tom ne zna ko sam ni sta sam?Pusti mi to VIP fore i ostale stvari...Gde je obraz i postenje,kultura?Tvoja greska i jeste jer si odmah stao na njegovu stranu a nisi sagledao situaciju kako treba,posteno...Ne moze niko da ima privilegiju ako tako pogresi na takav ruzan nacin...Ako se secas ja sam slican problem sa doticnim imao ali se zavrsilo sakrivanjem i brisanjem postova a bio sam krajnje kulturan i odmeren diok me je on izvredjao cemu sam se ja vama zalio ali niko nije odreagovao.To je nepravda koja se ovde non stop ponavlja.Zato sam i rekao onda kada si me pitao sta treba da se rascisti...Upravo ovo...Ja bih zeleo da se svi slazemo i postujemo ali izgleda da od toga nema nista!Ko zeli da me upozna nema problema,izaci cu mu u susret kao i to ako ima nesto licno protiv mene...Neko rece da je ulica za te stvari...Apsolutno podrzavam ali zato nemojte da me vredjate i ponizavate ovde zbog sukoba misljenja i slicnih stvari.Jednostavno ne dozvoljavam...Cist i zdrav razum i logika!

9800gx2 za sad sa ovim draiverim koji se dobijaju uz kartu stvari nisu bas naj sjajnije, pre bi se reklo prilicno razocaravjuce, da tako kazem testirajuci kartu u mnogim igrama razlika koju pokazuje 9800gx2 u odnosu na 9800gtx skoro da i ne postoji, cak negde nerazumno podbacuje sa performanasam, dok recimo u nekim igrama kao sto je FEAR briljira. Neki zakljucak nemoze da se izveda tako da je sve ovo sto sam probao manje vise labavo da posluzi kao neki argument za ili protiv.

Pogledajte prilog 35416
9800gx2 600/1000mhz
Pogledajte prilog 35417

9800gtx750/1250mhz
Pogledajte prilog 35418
Voleo bih da se krajnje performanse pokazu u svim igrama makar srazmerno kao u FEAR igri sa nekim novijim draiverima, a sto se tice 3Dmarkova za to je zaduzen nikola, samo se nadam da ce ih uraditi i sa nekim normalnim klokovima da mi obicni smrtnici znamo koji klok mozemo da ocekujemo za 24/7, ne drzimo svi komp u zamrzaivacu za vreme igranja:D inace cisto da pomenem kad smo kod klokova, nema nista od 840/1250mhz kao recimo sa 9800gtx a ostale podatke barem sto se naseg foruma tice uz duzno postovanje prepustam nikoli da objavi i podeli sa nama.

Prilozi

• CRYSIS 1280x1024.jpg
    CRYSIS 1280x1024.jpg
    305.6 KB · Pregleda: 26
  • FEAR MAX.jpg
    FEAR MAX.jpg
    97.1 KB · Pregleda: 30
  • 1280x1024 FEAR max.jpg
    1280x1024 FEAR max.jpg
    102.8 KB · Pregleda: 31
Kog interesuje neka procita a kog ne interesuje neka se suzdrzi od suvisnih komentar jer ovo moze da se otegne u nedogled, a ja bih voleo ako je to izvodljivo da se sve napisano a vezano za problemom obrise ili prebaci na neko drugo mesto, i ako sam reko da necemo vise o ovome vidim da ima ljudi koji bi da polemisu o ovome sto meni nesmeta ali ima onih kojim smeta, sto je potpuno razumljivo jer nemaju razloga da sebe opterecuju necim sto ih ne interesuje a uz to nije ni vezano za temu

Sto se tice pismenosti lepo sam reko svako ko mi nesto prigovori vezano za to upravu je i ne smetami, malo je ruzan nacin na koji to pojedini rade i kad nemaju za sta drugo da se uhvate onda ajde da ponizavamo coveka njegovim nedostacima meni to smeta i smeta mi kad vidim da se to nekom drugom radi a tog ovde na forum je pocelo sve vise i vise da bude, kritika nije problem veca nacin na koji to radi, zasto recimo nisam @cc13 reko da cu da ga prebijem ili tako nesto? momak mi je skroz dobronamerno skrenuo paznju na neke stvari u vezi mene i konkretno mog pisanja, ja u tom slucaju nemam razloga da budem prost i neotesan kakv sam bio prema paradigmi. Paradigma nije samo to potencirao, evo sazeto na jednom mestu sve sto je reko sa recima koje su dovele do toga da se ja i on sretnemo u bliskoj buducnosti u ne tako prijatnoj situciji za njega a mozda i za mene.

"9800GTX je remarkirani 8800GTS 512MB tj. za nju je i 8800GTX tata. Uzubite već jednom da CPU nema veze sa FPS-om u ovoj igri. Dobijao sam u frejm isti rezultat sa C2D na 2666Mhz i na C2Q na 3600Mhz. Ako to nekom nije dovoljno da napravi zaključak ja ga ovim putem molim da ne posećuje više ovaj forum"

"Ovde su se mnogi afirmisali sa svojim površnim znanjem i tankim iskustvom. Hteo sam da unesem malo razuma ali sad vidim da to neće ići lako. Pošto znam biti nezgodan ovog puta neću replicirati nikom konkretno ali apelujem da ne iznosite tokove misli već baratajte činjenicama. Činjenice mogu biti teorijske i iskustvene, a to nisu ako im se ove dve prirode ne podudaraju. Ne želim svuda da delim lekcije ali sam u ovaj thread eto zabazao i zato sad vise nema zezanja"

"Izvinjavam se svima koji su se pronašli u mom postu, pravi je magnet za one na koje se odnosi. Što se tiče vokabulara verujem da će da usledi odličje za takvog heroja. Uostalom toliko si sam sebe diskreditovao da možda i ne treba ništa preduzeti. Ne znam koji forum da ti preporučim ali za ovaj si nedorastao"

"Ti zaslužuješ da ti odgovorim. Poenta je u tome da ako se želi kvalitetna diskusija onda se ne može dozvoliti da postoji nekoliko stranica nebuloza. Naravno da je nezahvalno prekidati takav lanac umotvorina jer se njihovi autori naljute. To je cela istina.
P.S. Pratio sam tvoje postove i na žalost nisi me fascinirao. NHF"

A ovo je izjava naseg moderatora ByMax "Kapiram da nikako ne možeš ni da naučiš najosnovniji deo pravopisa..." koji nista nije napisao u ovj tem osim ovoga i to kad sam se povuko i redakciji i moderatoru Ji 4Tze obratio na PM sa objasnjenjem i izvinjenjem pre svega sto sam sve ovo napravio, zli jezici bi rekli da je hteo da me isprovocira.

Zelim da postavim jedno pitanje svima koji ovo budu procitali sa ciljem da sagledam situaciju iz drugog ugla i nadjem neki ralog da nedodje do nezeljenih posledica, voleo bih da zamislite ovakvu situacij negde na ulici i da neko kog uopste ne poznajete pocne na ovaj nacin da vam se obraca, ja sam ima dosta ovakvih situacija u zivotu i nalazio se u drustvu gde nekog ili gde te neko omalovaza ponizava i pokusava da se stavi iznad tebe, dok teb koji si njegov sagovornik smesta tamo gde bi on zeleo. Ja priznajm da nisam jak na recima i da u takvoj diskusiji nebi mogo da se snadjem, nebi ni zeleo da na taj naci ja neko drugom nesto da kazem i tim podcenjivckim tonom, ali zato znam da udaram jako i svaki moj ovakav susret i situcija se zavrsila manje vise krvavo po nosu i zubima, verovali ili ne covek kad kaze ovako nesto i postavi se ovako kao paradigma sto se postavio prema meni, posle dobrih batina jos ti se zahvaljuje nako nekoliko dan sto si ga prebio jer je zakljucio da je malo preterao cackajuci svojim recima po dostojanstvu svog sagovornika.

Nemogu da kazem da sam ja izazvao ovakvu njegovu rekciju (covek jednostavno vremenom postane ovako ljigav kao on) iako sam lupetao neke budalstine obracajuci se njemu nisam ponizavao ili omalovazavo vredjao njegovu licnost ili njegovo dostojanstvo, sem ako on nemisli da je bogom dan za sve teme vezane za hardver pa ga vredja to sto mu neko kaza da nje upravu ili izrazi sumnju u ono sto on govori a njega onda to strasno povredi pa pokusava da svima da do znanja kakoje on negde visoko a mi smo svi sitni i mali. Mozda ja nisam upravu mozda je moje misljenje o svemu ovome pogresno, neiskljucujem to kao mogucnos ali za sad ostajem pri tome da ce na koncu svega odluciti foto finis kao sto sam i obecao.

"Ne znam o čemu želiš da polemišeš jer ja ne vidim 9800GTX kao nešto novo. Sve što je važilo za odnos 8800GTS 512Mb vs. 8800GTX odnosi se i na 9800GTX vs. 8800GTX. Nije 8800GTX apsolutno brži ali tamo gde je i ranije imao prednost apsolutno je i sada zadržava. Dakle u visokim rezolucijama sa uključenim AA i AF dominira i dalje iz prostog razloga što i dalje ima širi memoriski bas i veću količinu memorije"
U ovome nema niceg uvredljivog ali ova njegova teorija se ispostavila kao netacna, covek ima pravo da pogresi nije problem u tome nego sto je neko od modertora potencirao: iskustvo, zasluzeni status, mozda navodio jos neke titule, ja bi ovo nazavao ako smem da budem malo sarkastican "lupio i ostao ziv" zato sto je covek bio izrecit u svojoj tvrdnji. U celoj prici oko ovoga ja sam reko da je prednost 9800gtx veliki oc potencijal i da 8800gtx svojom sirom magistralom i viskom memorije nemoze da parira 9800gtx iz tog razloga, sto se ispostavilo kao tacno i to sa ovim beta draiverima. Neosecam se nimalo ponosnim ili pametnijim zbog toga sto sam biuo upravu, izneo sam pretpostavku na osnovu 8800gts 320mb koja je kada se klokne na klok od 720/1100 bila bolja od 8800gtx i vodjen tom logikom nije postojala ni teoretska sansa da 8800gtx bude brza od 9800gtx i to je to nista revolucionarno, samo smo bogatiji za jedno saznanje vise, nekom zanci nekom neznaci nista, ja tako gledam na to.

jel ono dvoglavo!? :D
Da da dvogalavo a ponasase koda mu je jedna glalva suntava:D mada i to je bolje nego da bude kao kod atija, dve glave obadve suntave:D:D

Nadam se da cu imati vremene za vikend, posto imam na raspolaganj i jednu 790i plocu da probam sli sa 9800gtx, a u medju vremenu bilo bi dobro da potrazim neke draivera a mogo bi i ti to da uradis, zapazio sam da si strucnjakl za ceprkanje po netu:) pa stavi link u ovoj temi ako dotad nepukne od napetosti i uzavrelih strasti:p

Lepo si srocio sve,nista ja tu nebi dir'o (Zdravko Colic)..Nista i nemam da dodam jer smo do sad obojica dosta toga rekli i bilo bi glupo da se vise ponavljamo...Sto se tice GX2 test me je malo razocarao ali to necu uzeti u obzir kao gresku samog testa vec nedostatak optimizovanosti driver-a.Inace kad cu ja dobiti GX2?,)

Lepo si srocio sve,nista ja tu nebi dir'o (Zdravko Colic)..Nista i nemam da dodam jer smo do sad obojica dosta toga rekli i bilo bi glupo da se vise ponavljamo...Sto se tice GX2 test me je malo razocarao ali to necu uzeti u obzir kao gresku samog testa vec nedostatak optimizovanosti driver-a.Inace kad cu ja dobiti GX2?,)

NIKAD:D:D:D:D:D:D:D nisam mogo da odolim:p

A necemo tako, ovo su vec otvorene pretnje, voleo bih da neko ovo sankcionise, cemu toliko nasilje:-devil-:

Posle svega sto se izdesavalo da znas da smo mogli da ukrstimo vestine...Da vidimo ko je finalni pobednik i cija je vestina bolja...Bacicemo test ovde na bench...Hehehe.Ali ako budes bio plav moracemo i slicice ili obrnuto:d

Ja mislim da i njega treba da umlatis :d

Kako sam poceo nekog moram:p ali ako ti kazes njega, ajde bas ili bolje da sacekam mozda jos neko glasa za njega cisto da budem siguran he he:D zasto ovo ne citaju moderatori da vide kako sam konstruktivan i suzdrazan sagovornik, ne udaram odma na prvu nego cekam da se jos neko slozi:-devil-: hocu da me pohvale zbog ovoga a ne samo da me kude:S:

Kako sam poceo nekog moram:p ali ako ti kazes njega, ajde bas ili bolje da sacekam mozda jos neko glasa za njega cisto da budem siguran he he:D zasto ovo ne citaju moderatori da vide kako sam konstruktivan i suzdrazan sagovornik, ne udaram odma na prvu nego cekam da se jos neko slozi:-devil-: hocu da me pohvale zbog ovoga a ne samo da me kude:S:

Hm...Nemoj tako..Nisam ja tamo neki na slovo P.Ja sam malo tezi zalogaj,bolje nemoj, zabolece te zeludac ako probas:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno