Šta je novo?

Iz cega gledate DVD?

minketa

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2002
Poena
619
Sta je sad standard?

Ja sam do sad to radio iz PowerDVD. Medjutim, juce je trebalo da pustim subtitle... i shvatim da su sve kombinacije oko njega disable-ovane. Cak i u Options!

Pretpostavljam da to moj PowerDVD ima feler, pa sam pomislio da promenim player.

Eh, to je subjektivno. WinDVD je otprilike kralj na doticnom polju, odmah iza njega powerDVD.

takodje gledam iz fotelje i nemam
problema sa subtitle-om
jer koristim MV2player :mrgreen:

Media player classic je majka za bilo kakav oblik videa...

Ala ste slepci - čo'ek govori o gledanju DVD-a.

Power DVD radi korektno sa subtitlovima. Možda si bio na nekom meniju gde i nema titlova...

mnogo bolje je pitanje sta gledate na DVD-u. od kako se zatvorise ovi klubovi po centru koji su drzali kineze nema sta da se gleda...

zivotari mi nekada preskupo placeni asus e616 radeci kao obican cdrom... poslednji put sam gledao dvd pre pola godine...

ima li neki novi[?] klub u bg-u a da ima vise od 200 naslova i da nisu svi stariji od 5 godina?

Da, ja sam zadnji put gledao Kuma II sa kineskim titlom 🙂

majka je napisao(la):
mnogo bolje je pitanje sta gledate na DVD-u. od kako se zatvorise ovi klubovi po centru koji su drzali kineze nema sta da se gleda...

zivotari mi nekada preskupo placeni asus e616 radeci kao obican cdrom... poslednji put sam gledao dvd pre pola godine...

ima li neki novi[?] klub u bg-u a da ima vise od 200 naslova i da nisu svi stariji od 5 godina?

ima kod botanicke baste ne znam tacno koliko filmova ali imaju dosta
i stalno uzimaju nove!!!

pozdrav

Sony Playstation DVD Player 2.13A

😉

Pozdrav!

Otkrio sam!
Znate zasto nisam mogao da pokrenem subtitle!?
Da bih u opste dobio priliku da ukljucim prikaz subtitle-a prvo moram da odgledam pola sata dosadnih trailer-a. Samo tada, i samo na jednom mestu, se gledaocu otvara mogucnost da klikne!

imate i novi cliprex player - www.dvd.box.sk
inace ja sam tek odskora vlasnik DVD-a pa se jos uvek igram i isprobavam.
windvd mi je bolji od powerdvd-a, imam i directdvd koji deluje bolje od obadva....nvdvd jos nisam probao....
a sto kaze guru , za gledanje samog filma - Wmplayer classic + divxg400 2.8 (pusta dvd titlove)

minketa je napisao(la):
Otkrio sam!
Da bih u opste dobio priliku da ukljucim prikaz subtitle-a prvo moram da odgledam pola sata dosadnih trailer-a. Samo tada, i samo na jednom mestu, se gledaocu otvara mogucnost da klikne!
Ja vec neko vreme ne gledam DVD-ove... nije valjda da ih sad tako prave? Znam da treba da prodje uvodnih recimo pola minuta najvise dok se ne izredjaju imena kompanija pre nego sto se enable-uje taj meni.

soulfly je napisao(la):
Ja vec neko vreme ne gledam DVD-ove... nije valjda da ih sad tako prave?...

O da.
Bar je na Ostrvu tako.

nvdvd; mali i korektan.

Pa pitanje je bilo "sta koristite za gledanje dvd-a", a ne "imate li ati" 😛

silverglider je napisao(la):
Pa pitanje je bilo "sta koristite za gledanje dvd-a", a ne "imate li ati" 😛

Pogrešno - pitanje je bilo: 'iz čega gledate DVD?'. I sad opet se pokreće ATI vs Nvidia smor od rasprave, a trebali bi se fokusirati na proizvođače nameštaja :mrgreen:

Probao sam skoro sve DVD plejere i ipak je WinDVD najbolji!

majka je napisao(la):

Npr. ESPRO koji ima 5000 naslova :zid:

Najbolje se filmovi sa DVDa gledaju iz fotelje sa sitnim kolacicima i sokom koji je pri ruci🙂) Monitor Samsung 700Ift 😱

Inace PowerDVD 5.0.0.805 mi radi ko sat i ne menjam ga. Misilm da mi je WinDVD smarao racunar. Power je nekako brzi. Neke trailere sam upravo prebacivao na avi i osim drugoj jezika nemaju subtitle🙂)

Od filmova poslednje je bilo: Gladiator, Star Wars I Fellowship of the Rings...

cheers

minketa je napisao(la):
Otkrio sam!

Hm...O kom se naslovu radi?

Power DVD 4 je najsigurniji.Danas sam gledao Matrix Reloaded.

dardza je napisao(la):
Power DVD 4 je najsigurniji.Danas sam gledao Matrix Reloaded.

Najsigurniji ?? :d Hajd' podeli sa nama kakvu si nesigurnost osecao dok si gledao recimo preko Windvd4-ke 😉

Danas su razlike medju svim tim plejerima minimalne, sve je stvar licnog afiniteta...i svi manje-vise dobro rade uz razliku za par (uglavnom nebitnih) opcija.

Zorro je napisao(la):
Hm...O kom se naslovu radi?
Pravo da ti kazem... ne znam.
Englesko-indijska koprodukcija... naslov je na Urdu jeziku pa se ne trudim da ga zapamtim. Prepisacu ga.
Film je snimljen po nekoj, u onim krajevima, poznatoj prici o ljubavi... nesrecnoj 🙁 , buduci da je par iz razlicitih kasti.

Za sada je najbolje i najpovoljnije resenje za gledanje dvd naslova xWave 😀 Meni radi ko sat vec 1.5 godinu. Jest da se malo pati sa izgrebanim diskovima, ali za te pare necete naci bolji DVD sa 5.1 dekoderom.

Poz.

Nazad
Vrh Dno