Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
autokorekt istina:

398838_460s.jpg

A ova pesnica tj logo otpora, jel to otpor ukrao od nekog ili oni od otpora :D Pricam o ikonici na poslednjoj slici.

"Naš" logo Otpora su prvo iskopirali egipćani dok su protestvovali protiv tadašnjeg predsednika H. Mubaraka.

Ivan Marovic (jedan od osnivaca Otpora) je bio prilicno aktivan u "Africkom prolecu" tj svrgavanju ovih silnih lidera sa vlasti, tako da se otopor pesnica mogla videti na mnogim mestima od Libije, Egipta do Tunisa itd .... Takodje je drzao i govor na Occupy wall street .... pa mozda odatle ta otpor pesnica na toj slici. No, mozda i gresim :D

ne gresis... on se aktivirao i negde na maldivima da se odradi revolucija po "standardima", pouceni nasom istorijom,i organizacija OTPOR je dobila jedno od ostrva od maldivske vlade ;)

http://www.naslovi.net/2011-09-25/politika/otpor-dobio-ostrvo-na-maldivima/2832303

tako da, nasi su se posle milosevica (sto im je bio dobar marketing) dobro promovisali i sad su ultimativno resenje za PRAVDU xD

pratkicno, postali su THE MAN INSIDE, koji daju savete, i rukovode promenama itd... konsultanti za tudje probleme, nesto poput amerike ;D

Ja sam taj logo nacrtao na shalteru, 1971 godine, kad sam isao da se bunim za ... ovaj, cek, nema veze.

Timetraveler.jpg

http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/hp-Probook-4530s-LH301EA-14118/

Da ne vatam ss... Neko ko odgovara na pitanja u ime firme "sumlja" da ce neko koristiti linux koji dodje, jer je to samo tekstualni OS. Iako dodje preinstaled SUSE Linux. Double fail.

A posle toga kaze i
Racunar dolazi bez instaliranog os-a tako da nema ni anti virus.
A ti si upravo uputio javni poziv na trolovanje "strucnjaka" u BC. ;)

internet-memes-i-am-hilarious.jpg

zasto "iFound it" kad vec u "Found it" imas " i " ;D

bože.. čudim se kako Apple već nije podneo zahtev za patentiranje malog slova 'i', ne bi ga ni krivio kad vidim koliko ljudi sve povezuju sa tim iShit glupostima.. slika se odnosi na izreku There Is No "I" In Team

415549_460s_v1.jpg

u covece, da su uslikali moje bukmarkse, nasli bi Tor, i .onion linkove :D sta bi onda crna deca radila!

Iz Portala :) Odigraj obavezno, pošto već nisi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno