Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajaaooo.. Kada biste videli moj desktop.. :D
Moja stvar kako ce mi desk izledati. Kad nesto radim, tona i po svega i svacega. Kad zavrsim posao, posklanjam sve i tako svaki put.
Kao i radni sto, uostalom.
Inace, ne vidim smisao precice do dokumenta na desktopu (ne napadam i ne krivim nikoga), jer koristim total commander. Meni na desktopu stoje fajlovi koje poskidam na brzinu, koje trebam da editujem i sl.
Precice do programa retko. Sve sto mi treba je u taskbaru.
No, dobro...

Ne znam da li je bilo:
1665.jpg

222077204764749556342128.jpg

Još jedan gaf na B92 sajtu :)

Ma vidis da su sve nepismeni, greska do greske ccc, B92, RTS1, bla bla bla, ma ne gledam tv uopste!!!

ne znam bas , ovaj bicikl je bele boje.. dovoljan povod za tuzbu od strane apple-a :p

Nije iPad, to je...

New Samsung Galaxy Tab 10.1 holder comes with bike attached

samsung-galaxy-bike.jpg

For a tablet that prides itself in being thin and lightweight, the latest Samsung Galaxy Tab 10.1 accessory sure adds considerable heft to the device. The Korean manufacturer's UK branch has teamed up with 14 Bike Co to bring the world the Samsung Galaxy bicycle -- a mild-mannered bike with a custom paint job and a detachable holder for the Galaxy Tab 10.1 made from carbon fiber. So, why carry a tablet on a bicycle? For checking things like mileage planners and route trackers on the go, apparently. No word on pricing yet, but we're guessing that this'll be among the more expensive tablet accessories out there.

zar ne bi bilo logicnije da se tab nalazi na volanu, da moze da se vidi i u toku voznje, ovako je bas neprakticno :)

Tablet se nalazi dole da bi vozač preživeo vožnju a raskrsnice i stop znakove neću ni da pominjem :D

da je vozac toliki dork verovatno ne bi ni seo na bajs :d

crnci i ja smo u stanju da kontolisemo Touch screen-om sve dok vozimo bajs.

Вратите се ноћу ..... да вас поједе вук хахаха

Nije iPad, to je...

New Samsung Galaxy Tab 10.1 holder comes with bike attached

samsung-galaxy-bike.jpg

For a tablet that prides itself in being thin and lightweight, the latest Samsung Galaxy Tab 10.1 accessory sure adds considerable heft to the device. The Korean manufacturer's UK branch has teamed up with 14 Bike Co to bring the world the Samsung Galaxy bicycle -- a mild-mannered bike with a custom paint job and a detachable holder for the Galaxy Tab 10.1 made from carbon fiber. So, why carry a tablet on a bicycle? For checking things like mileage planners and route trackers on the go, apparently. No word on pricing yet, but we're guessing that this'll be among the more expensive tablet accessories out there.

Ovo se zove Samsung inovativnost :D

Poslednja izmena:
036fZ.jpg

It's Photoshoped!

to je paradajz :d

dobro je da nije nikom palo napamet da je to obican podmetac za seckanje, oblikovan kao iPad ... sto je najverovatnija stvar.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno