Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Igoritza: Da ne širimo offtopic, pogledaj PM :)

Poslednja izmena:
"Jat Tehnika" ne prima plate vec nekoliko godina, ili ih prima sa uzasnim zkashnjenjem, a upravo te plate su pokazatelj, da cela firma nema sredstava. a svi znamo kako se u srbiji radi, pa cak i tako ozbiljni poslovi poput opravke aviona. kad se nema para - "seci usi pa dupe zakrpi". jel treba da te potsetim da je 2009 korisnik JAT-ovih usluga uslikao dva soketa za srafove na krilu - PRAZNE, i da je TEK tada narod postao svestan da su avioni u gorem stanju od prosecne Reno 4vorke u srbiji .. ?

Apsoluto nije tačno. Tehnika se odavno izdvojila od JATa i primaju dobre plate.

To htedoh da kažem, pre neki mesec dana sam bio u hangaru i vidim da održavaju strane avione.

To htedoh da kažem, pre neki mesec dana sam bio u hangaru i vidim da održavaju strane avione.

Održavaju gomilu stranih aviona i plate su redovne. JAT i dalje kasni sa isplatom potraživanja od strane tehnike.

vm_5301G128_sol_a03.jpg

Bolje ni ne pitajte za cenu :S:

Cool je ali nije toliko praktičan mnogo je bolje pazariti ovako nešto...
swiss_champ.jpg

Taj flash drajv i lampa ili u nekim verzijama laser pointer jednostavno ne vrede toliko...

Ako baš treba otići flash drive, onda je bolje uzeti ovako nešto :)
10eej6g.jpg

Dokle smo stigli...nekad ti je u svetu trebalo opipljivo (noz, makaze, otvarac za konzerve itd) a sad ista firma evoluirala tako da ti da flash memoriju da nosis i rasklapas... jednog dana ces nositi nevidljivi swiss, sa zalihama energije koju pretvaras u materiju. gubi se poenta army knife-a

Nebulozno

LoL:D
Realno, šta da radiš sa mekom, na samrti:D
Mada, ja bih tražio nešto drugo, žensko:D
Ne bih baš kao geek da odem:p

LoL:D
Realno, šta da radiš sa mekom, na samrti:D
Mada, ja bih tražio nešto drugo, žensko:D
Ne bih baš kao geek da odem:p

Kad budes u tim godinama, poslednje o cemu ces razmisljati je upravo to o cemu sad razmisljas, prljavce :d

Meh, moje dede su radile drugačije:D Treba probati, bar za kraj, još jednom:)
Kompovi će nas i doterati dotle:p

aaaa.jpg

Evo jedne bistre sa naseg foruma :p

Capture-1.jpg

mozda moras minimum 29KB :d

tek bi to "preopteretilo" sajt :d

de4lifeissohards660x442.jpg

Meanwhile in Italy :)

AlyXg.jpg

Zar naslov ne podseca na neku naucnu fantastiku iz '80-ih?

A niko se ne seca naslova iz jednog poznatog casopisa i sa foruma, iz dveiljadite, kako ce kompjuteri 2010 god. imati po 1Tb ddr18 rama, procesori na 10 teraherca itd :d :d :d
Tj ni ja se ne secam, pre pola godine sam to video :d

BillGatesREADDESCRIPTIONDamngeniusesTechnicallyguysthisisa_42cfb9_2470218.jpg

badass.jpg

attachment.php

^

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno