Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Te reklame izlaze i na fb, twitteru i ostalim soc. shit. mrezama ako nemas ABP :)

Ma to je neki shugavi sajt koji bude medju prvima u Google rezultatima, a kad kliknes na link, tamo pise da nemaju u svojoj bazi trazeni pojam :mad:

Jako mi je cudno da nigde ne mogu da nadjem Godine koje su pojeli lavovi, vec samo neke "navlakuse" da platim za download :smash:

Igorice gde si provalio taj sajt?

gledao svoju dnevnu dozu trollface-a, ne bi li se upisho od smeha, i onda sam naleteo na neki link, gde neko okacio konkretno trollface sa ovim baloncicima, pa sam onda ukuco home page, i bilo mi cudno kako moze i TF, pa sam otvorio source stranice - kad ono tamo - objashnjenje :)

acid_picdump_65.jpg

Ahh, kako me svi gledaju...:D

Taj funnyjunk je pokrao gomilu stvari sa 4chan-a, Oatmeal-a, Reddit-a i sličnih sajtova.

ne prebaci me na poseban post nego samo na stranicu..jel mislis na seselja?
to sam primetio i kod ostalih klipova i ide mi na zivce jer ispada da smo sakati (u neku ruku jesmo,al ne tako kako je na youtube-u prikazano sigurno)

machka grli machku, na taj klip se misli

Za one koji ne znaju sta je tacno CPU Stepping :p

Pa zato što je video bezveze. Inače čim vidim da se radi o mačkama odmah mi se ne gleda. U mom kraju ih ima koliko oćeš i sve imaju buve, noću urliču i grebu automobile. Jedu otrov za pacove i nije im ništa, izližu antifriz koji curi ispod auta i nije im ništa, gore su nego buba švabe. Kad vidim neki video sa mačkama tako bi ih uhvatio za rep i okrećo do sutra, nit su slatke, nit su dobroćudne (nemaju one ljubav prema vlasniku, svi koji imaju mačke su puni sitnih ogrebotina). Bezbednije bi se osećao kad bi dobermanu opalio šljagu (što ne bih nikad uradio jer volim kučiće) nego da pružim mački ruku da je pomazim.
:(

Jel ima neko dolar, ovo tako dobro :d
memes-forever-alone-on-a-dollar-bill.jpg

Imam ja jedan, nazalost presavijen je bas preko famoznog trolfejsa koji je izgleda stvarno tu, vidi se delimicno. Problem je sto je bas, bas sitno. Mislim da nije fotoshop, mada nisam siguran, neka proveri neko ko ima nov dolar. Moguce da je samo malo doradjeno...

i +1 za macke :d

meme faces su genijalni. kakva druzina nastala krajem 2010, imam par sajtova gde se kache oni zaista kvalitetni (jer na reddit-u i na tumblr-u i slicno izlazi gomila glupih) i stripovi su zakon!

evo jedne, koja jeste zapravo povezana sa IT-om, od kako je bluetooth-a slicne stvari su se svima deshavale :d glavna uloga Poker face:

yUR6R.jpg

Go, go, power tractors:D

- 1 za mačke:D

Ja imam puno dvorište mačaka, pa još su i crne, meni lepo:-devil-::)

Mačka misli za sebe, nema smaranja sa šetanjem, samostalna životinja:)

Poslednja izmena:
Pa zato što je video bezveze. Inače čim vidim da se radi o mačkama odmah mi se ne gleda. U mom kraju ih ima koliko oćeš i sve imaju buve, noću urliču i grebu automobile. Jedu otrov za pacove i nije im ništa, izližu antifriz koji curi ispod auta i nije im ništa, gore su nego buba švabe. Kad vidim neki video sa mačkama tako bi ih uhvatio za rep i okrećo do sutra, nit su slatke, nit su dobroćudne (nemaju one ljubav prema vlasniku, svi koji imaju mačke su puni sitnih ogrebotina). Bezbednije bi se osećao kad bi dobermanu opalio šljagu (što ne bih nikad uradio jer volim kučiće) nego da pružim mački ruku da je pomazim.
:(

hahaha :D

okreco

;D ti si kralj, imas vops

133499_700b.jpg

Kako zeznuti saobraćajne kamere :)
SQL_Injection_-License_Plate.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno