Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mastovito ali i ne preterano korisno :)

Al' poenta slike nije bila u tome da je tablica sakrivena vec SQL injection. :)

:d:d:d

v208119p0.jpg

http://www.mondo.rs/s208119/Info/Svet/Tinejdzer_prodao_bubreg_da_bi_kupio_iPad.html

^ e, a da si pogledao prethodnu stranu... :d

star-wars-lightsaber-100811-02.jpg

Nije bas IT related,ali i jeste :d
trol.jpg

Poslednja izmena:
imam ja 'vake shafcigere, al jos nisam provalio gde je ekran :d

Ma to za ekran mora da je greška u kucanju, ovo su GPS odvijači. Ne možete nikada da ih zagubite :d

Pa Villager i jeste kinez na koji Agromarket iz Kragujevca "lepi" naziv villager. :)
Sto se kvaliteta tice, tu je sa Einhellom i ostalim jeftinim alatima.. ne najgori kinez, ali daleko od Boscha, Stihla..

Pa Villager i jeste kinez na koji Agromarket iz Kragujevca "lepi" naziv villager. :)
Sto se kvaliteta tice, tu je sa Einhellom i ostalim jeftinim alatima.. ne najgori kinez, ali daleko od Boscha, Stihla..

Cek cek, ozbiljno!? Ja sam nailazio na Villager opremu na kojoj pise da je proizvedena u Holandiji, o cemu se radi?

Ja imam iste takve, samo moji imaju neki dual-core u sebi :D

Morate ljudi da se manete tripa da je kinesko ekskluzivno shit. amerika pre trijes godina = danashnja kina. sve napreduje, sve je sve bolje i bolje.

primera radi, proslo leto kad sam radio gradjevinu, dodje nam covek iz firme za bushenje betona, (najzahtevniji power tool posao) koji ima alate i mashine od po 35k evra, sve sam Bosch. iz prostog razloga sto su alati najkvalitetniji, plus Bosch na vecinu alata daje 3-5 godina garancije sto niko ne daje. i radi covek, drnda onaj beton, i u jednom trenutku ide do kamiona i vadi iz njega Villager Brusilicu. i ja iz radoznalosti, gledam i ne verujem, pitam coveka - "ulozili ste u ove alate boga oca, i sve vam je Bosch, zasto imate Villager brusilicu ??" kaze on - zato sto se pokazala kao kvalitetna, a veoma je jeftina.

a da na pricam koliko je "americki" Black n Decker trenutno gori alat, cak i od Einhell-a i Villager-a, a nekad su bili najaca firma u svetu.

Zaboravio si i Makitu :D

u kojoj si ti zabludi .. :) Makita sa Bosch-om rame uz rame.

Poslednja izmena:
a, izvinjavam se onda. imam 26 godina i vise alata od raznoraznih majstora, to me mnogo zanima i hobi mi je.

evropa, Azija - AEG, Makita, Bosch, Hitachi (od skora tek neverovatno kvalitetni alati)

Amerika - isto to, jer su se evropljani pogurali na trziste, plus Milwaukee Electric, zapravo njihovu aku bushilicu imam i razbija kolko je dobra i izdrzljiva (rame uz rame sa Makitinom koju koriste svi majstori u srbiji)

da ne oftopicharimo vishe, evo jedne funny pic :)

rOavu.gif

A i B su iste boje, kakav mindfuck :)

aj don`t andrstend ^^ :D
sad sam prekrio prstima ostatak slike..i faking jesu iste boje :D

Poslednja izmena:
A sta je sa DeWalt i Hilti?

Dewalt je zapravo Black n Decker, i obe firme su krenule da pravi dresh uredjaje, pogotovo alati koji treba da budu precizni i slicno (jigsaw ili ti ubodna testera naprimer). a Hilti jeste zakon za power power tools (dijamantske busilice, pneumatske, kick i ostalo) to se podrazumeva .. ne spomenu ih, jer ostalu paletu alata prave tek tako, da kad udjes u radnju da ima. ni ne trude da se da "puca" od kvaliteta.

primera radi - aku busilica sa najvecim kapacitetom baterije od Makite je 320 evra, najbolja B&D-ova je 6000 din ... sa razlogom.

Samo još jedan sajt državnog preduzeća :)

Cek cek, ozbiljno!? Ja sam nailazio na Villager opremu na kojoj pise da je proizvedena u Holandiji, o cemu se radi?

I ja sam mislio da je u pitanju strana firma, pa sam se iznenadio kad sam skontao da je u pitanju nas "brand" :d

Google.com --> Villager garden and power tools

a, izvinjavam se onda. imam 26 godina i vise alata od raznoraznih majstora, to me mnogo zanima i hobi mi je.

Ako te bas zanima, imao sam prilike da koristim Iskra (Made in YU) busilicu koja je dosta starija od tebe i koja je jos uvek u upotrebi :trust:

svi-su-ekrani-osetlji.jpg

daj da zavrsavamo sa alatima - naravno da znam za Iskru, dan danas mi je glavna busilica u kuci iskrina, stavicu screenshot ako ikad bude bilo teme o alatima, busilica je majka. materijal je neprevazidjen, al to je vec komunizam, sve je tad bilo bolje, bez obzira na tehnoloshki napredak kroz vreme.

Bottom line - Villager je Ok alat za te pare, kome treba bolji gledace profesionalniji alat koji ni ne postoji u ponudama Villagera i slicnih.
Napredniji hobisti imaju zeleni Bosch, profesionalci plavi, Makitu, Hilti i da ne nabrajam jer cu zboraviti neku marku.

Koliko para toliko muzike. Ne postoji jeftino a dobro, niti skupo a lose.

Bototom line,zasto sam mislio da je igoritza stariji :)
samo 2-3 godine stariji od mene,a putuje po kini/svetu, poznaje alat ko majstor a ne shegrt...
Ozbiljno se ponasa na forumu,reko vec drugo dete na putu kod njega...
kakav fail procene

matoro i verovatno bilo..

doctoro.jpg

ipad-fail.png

..cisto da se slep lakse snadje :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno