Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
vazdusara.png

Čovek je isekao grafičku kako bi mu "legla" u slot ....

:laugh:
Evo kod nas u firmi veselje još uvek traje, ulepšao nam čovek dan ...
Pa gde se bre bilo koja komponenta seče i prekraja .........joj ........:smash:

Pa gde se bre bilo koja komponenta seče i prekraja .........joj ........:smash:

Verovali ili ne, ovakav brutalni zahvat delimicno funkcionise na V5 5500 AGP, cime se karta prakticno pretvara u V4 - 3d radi samo sa jednim jezgrom. Citao sam o tome na falconfly forumu, ali ne mogu da nadjem link nikako. Davno bilo :)

Mozda je bilo, ali jako istinito :D

Poslednja izmena:
^ Ovo je neverovatno :shock:

Tehnika se zove virtual texturing, id soft je predstavio uz igru "Rage". I ja radim na tome trenutno, samo za Aachen ;-)

Edit: Nije VT nego brute force. Au ljudi moji, moze to mnogo bolje :d

Poslednja izmena:
Ove lame reklame mi prosto idu na zivce :mad:

attachment.php

Sto? Pa Virdzinia , Indiana i Misuri su poznate srpske pokrajine :p

Čak su ljudima i oči zamagljivane :D

Tehnika se zove virtual texturing, id soft je predstavio uz igru "Rage". I ja radim na tome trenutno, samo za Aachen ;-)

Edit: Nije VT nego brute force. Au ljudi moji, moze to mnogo bolje :d

Ima i grešaka
Iw6NJ.jpg

Jel' to tehnika spajanja slika kao kada se prave obične panoramske fotografije (stiching)? Napiši slobodno koju rečenicu.

qr.png

Ahahahhaa, morao sam da instaliram qr barcode scanner da bih video sta pise.. Heheahhahahaaa
Dobar fazon, ajv bin rikrold...:D

Za ubuduce da znas da ima online scannera, nemas potrebu da instaliras program. :)

Imao sam ga ranije na telefonu, pa sam ga i sad tamo instalirao.. :)

Wow, mogli bismo da kačimo svoje radove. Ja sam napravio trolface, kačite i vi svoje, ali da se ne ponavljamo.
BcANW.png

dtktf.png

A taman sam bio pomislio da nisam normalan što sam ga završio do kraja, izgleda nisam jedini :D

mnogo je jaka fora! kako je ovo urađeno? da li je mogueć to uraditi i sa nekom drugom slikom?

HTML5 SVG + javascript za iscrtavanje,verovatno server side dekodovanje slike u kordinate. Može sa bilo kojom slikom da se koristi. Stavi samo URL do slike posle znaka pitanja

Kod:
http://koalastothemax.com/?URL_DO_SLIKE

Npr. foreveralone

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno