Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
022.jpg

6hyqm.png

hahah, carski! :D borise, jel znas sa kog je to klipa ?

sehgD.jpg

hahahahahahahahahahah, ali 5 minuta se prercem od smeha za Nis Negotin i Sabac , hahahahah
laugh.gif

Ala su dobri prevodi. Vecina imena su ko nazivi gradova iz nekog fantasy RPG-a :d

oFDki.png

verujem da ovo jeste povezano sa IT-om, jer je u pitanju TROLLFACE ULTIMATE VICTORY over internetz! :d

image10515.jpg

Bas, bas hardcore fora..:)

hahah, meni je samo bilo dovoljno da procitam tekst, i da ga vidim sa mononoklom! :d TF rulez!

Ovo je brutalno do srži :d
I jeste vezano za IT, u pitanju je online dating :D

Msm stvarno de im je pamet? Pa ko još ide na online dating na slepo? Ja ne znam nikog.... Dal su ovi ljudi stvarno toliko patetični? Ono kad malo bolje razmislim i ja ću da budem forever alone, jer svaku devojku oteram od sebe, svi moji grdni ortaci se poženiše (postaše papučice), a ja teram neku priču. Današnje žene su strašne, ni gram patrijahalnog vaspitanja u njima, sve neke feministkinje i borci za neka prava. Ima na kraju da odem da kupim najskuplje papuče u zemlji i da postanem gnjida, jer me ovo plaši :d

ali kinez sa ruzom, forever aRone :d

orangebluecontrast.jpg

Najjača srpska antireklama za Apple iPad:

dscn5413r.jpg

Žika iSeljak :S:
Njemu treba platiti da ne koristi ovaj tablet, sheba im "elitistički" imidž. :d

Poslednja izmena od urednika:
Subliminalni rick roll, genijalno :d . Ja ne bih primetio ovako nešto, tako da bih bio rick rolled, bez znanja da sam uopšte rick rollovan hah.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno