Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komentari su strasni, pogotovo onaj 3-4. po redu koji je odmah krenuo da serenda o bogu i religiji... kakav *****.

Procitao sam jedan takav komentar i odma se vratio slikama, nisam hteo da mi zagade uzivanje :)

Evo slike! Bolje do sad nisam video :D

Iz pouzdanih izvora covek je nas. Moguce da nije, al eto takvu informaciju sam dobio.

Врхунске слике! Штета што не могу да нађем у већој резолуцији, одма бих поставио за десктоп...

Khm. da si malo citao sta pise na pocetku stranice, video bi gde ih ima !
The following space photos are all visible on Astro_Wheels' twitpic account, and we are eternally grateful to him for sharing these...

Probao sam da skinem npr. onu 2. sliku i rez je nekih 4,288px × 2,844px (JPG)
Pa navali narode.

Ћорави :wall:
хвала.

al i tu su munte slike..

Pa naš je, naravno, vidiš da ima sabtajtl :D
Mene više brine njegova ruka na butini drugog muškarca, no dobro sad :)

dscf2261y.jpg

dscf2288.jpg

gif_05.gif

enhanced-buzz-2453-1295557452-12.jpg

Gasenje interneta u Egiptu:
All_outages_zoom2.png

i reakcija iz sveta, Most Popular sa BBC News-a:
340x.jpg

:D

YU3Ww.jpg

Pogledaj još jednom njegovu desnu ruku :)

Podseca na materijal farmerki, ali ne bih rekao da je to necija butina. U tom polozaju bi morao da lezi na tom drugom liku, ne vidim poentu u tome u odnosu na klip koji gleda :)

Krade zanat :d

Videh danas da je ministarstvo platilo 26.000 Eura za izradu veb portala akcije "Očistimo Srbiju". Objasnjenje zasto obican sajt sa 9 stranica i malo flash animacije kosta 26k je vise nego originalno i mozete videti u attachmentu. Inace izgleda da smo dobro prosli - moglo je da bude 40k Eura.

pranje novca buraz .. el znash kolko su placene pandurske 307mice po komadu, kad su uvedene 2004 ? tada im je 1.6 benzinac u veranu koshtao 16k evra, a ministarstvo finansija je odobrilo placanje 25k evra po komadu "zbog opremanja"

dakle - sirena, motorola, i par zezancija u vidu PP aparata i ostalog kosta - 9000 evra.

Videh danas da je ministarstvo platilo 26.000 Eura za izradu veb portala akcije "Očistimo Srbiju". Objasnjenje zasto obican sajt sa 9 stranica i malo flash animacije kosta 26k je vise nego originalno i mozete videti u attachmentu. Inace izgleda da smo dobro prosli - moglo je da bude 40k Eura.
Za slucaj da je neko gledao sajt bez www, novi sajt je na www.ocistimosrbiju.rs tj. http://www.ocistimosrbiju.rs/src/index.php, a stari je na ocistimosrbiju.rs.

Poslednja izmena:
"Sajt" je inace jedan najobicniji flash fajl. Bilo ko bi mogao to da napravi za 200 evra.
A inace i taj CMS koji su pomenuli je tehnologija do moga :D a i ovde nema ni traga od njega.

3650.gif

Bacio sam pogled na sajt i u startu uocio gresku, mada verujem da nije jedina (uokvireno crvenom) :smash:

26 f-ing hiljada :cuss:

Garant su se neki stranacki drugari fino ovajdili :mad:

poslo sam mu rikvest :d hahah, kakav car! :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno