Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
skoro sam čuo za jedan primer kako je cura slala momku slike u inostranstvo poštom... ej! poštom! zemljo indijo!

Шта фали пошти? Има нешто лично у писму што је незаменљиво.

tumblrlr5puycbaj1qzpsuoo.png

Dobar fazon :)

ne bi bio veliki problem ni da je crno-bela slika.

1. kartman je malo shiri od ostalih;
2. marge i njena kosa;
3. bryan :d

Troll Physics: Science That Makes You Bang Your Head On The Wall

EvZ3p.png

mQTZe.jpg

MKQfd.png

qXDTc.png

4qdvX.png

Vh0xv.jpg

S0omO.jpg

OXTjO.jpg

YBBTh.jpg

sn4So.jpg

trollscience je moja omiljena naucna grana :d

hiq5w.jpg

----------------------------------------------------
QUjZI.jpg

Poslednja izmena:
"congratulations, you are now in space"

xD
haha

Ovo s kinom i njutnom su za vristanje :)

ja imam celu kolekciju trollface-a, ali kapiram da nije bas za ovaj thread ... bice druge prilike ;)

Realno ni ja ne vidim kako su 90% ovih slike IT.

pa nisu, ali se pozivamo na instinktivni comic relief. :) ubise nas pravila da na YT temi moze neka baba iz vranja koja prorice rezultate svetskog prvenstva, a ovde ne sme nista sto nije IT related. sto se mene tice, sve sto je u jpg formatu je it related :p

Sve su to izmislili ludaci sa 4chan.

Root of all evil:D

pa nisu, ali se pozivamo na instinktivni comic relief. :) ubise nas pravila da na YT temi moze neka baba iz vranja koja prorice rezultate svetskog prvenstva, a ovde ne sme nista sto nije IT related. sto se mene tice, sve sto je u jpg formatu je it related :p

Pa za to ima rešenja!!!

Napravi youtube snimak sastavljen od ne IT slika i okači u onoj temi.

trollface.jpg

Poslednja izmena:
Legendarno! Dugo se nisam ovako smejao... Definitivno, nakon onog mail-a o planetam i galaksijama, uvideo sam sablon veroucitelja (kakav je bio i moj) koji poricu bilo kakav vid naucnog razjasnjenja postanka svega.

David Thorne je budala. Ima mentalnih problema očigledno. (Ali pošto je sve fake nema ni veze)

David Thorne je budala. Ima mentalnih problema očigledno. (Ali pošto je sve fake nema ni veze)

Nebitno je da li je fake ili ne, jednostavno to poricanje je potpuno identicno gore pomenutom gospodinu iz moje skole. Znas "science is blasphemy".

Mondo malo požurio :)

mondo.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno