Šta je novo?

IT Slicice ;-)) (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1) VEcina slika su photoshop - tako da i nije veliki off 20 19 18 15 i vecina ostalih ...
2) 14. greg valentino nema veze sa steroidima vec je syntol
3) 16. - ok takmicarksa boja i preko obukao odecu ... kakve to veze ima sa steroidima

najveca budala je onaj ko je pisao ovaj text

Poslednja izmena:
Evo šta se desi kada na času programiranja umesto "int"-a unesem "char".
program.jpg

Pa dobro..Cini mi se da je Indija u pitanju,pa to i jeste to! :d

To je overklokerska prodavnica, vidite da prodaju potove za LN2, a vidim imaju i jedan ventilator :d

7629_1181610873339_1620229543_449313_6125103_n.jpg

should-you-use-comic-sans-8542-1255877206-2.jpg

Extreme Air Cooling heheheheh

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    43 KB · Pregleda: 284
LOL, Comic Sans mi je omiljeni :)

vezano za bildere - vecina slika su fotoshopovane, chak su izunakazavali Markush Ruhl-a, koji ni na takmichenjima ne izgleda ovako kao na 3 slike gde su ga stavili ..

Meni je najsmesnije ono sa Svarcijem, covek ima preko 60 godina, znam brdo ljudi koji sa 20-30 izgledaju tako :D

Ulepsalo mi dan...
attachment.php

Prilozi

• vene_fb.jpg
    vene_fb.jpg
    53.1 KB · Pregleda: 2,063
Ajooooooj, odlicno :d:d:d (izvinjavam se zbog offtopica, ali ovo je jedna od boljih stvari)

KOji si ****** ovi sto prave face u ima drugih .... dobro i ovi sto imaju uopste face su po meni ... ali ovi su tek mozga bez ...

igortiza procitaj prvi post -- naravno da su shopovane ...pa blago onim koji poveruju da ljudi mogu takvi postati od aas-a

Poslednja izmena:
imgB6.jpg

^
:d
e ovo mi je ulepsalo ovaj shebani dan... puno hvala:D

Poslednja izmena:
sysadminday.jpg

that took some effort...nice..;)

Ne želim da zamišljam kako se popeo na toliki ivičnjak, ali ipak je to neuništivi, nenanadživljeni balkancima bogom dan jean-koma-šes dizel GOLF 2!!! :D

Nije ono ivičnjak, već trotoar, ivičnjak je veoma nizak (bar tu), a fail je u tome što je do pola haube ušao u živu ogradu. Nisam mogao da slikam iz drugog ugla odakle bi se to videlo, jer je lik bio u blizini auta, pa bi bilo malo (više) rizično.

n1276676419_202801_1876.jpg

djenper...pa to ne moze ni da se izgovori

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    11.5 KB · Pregleda: 288
  • djenper.jpg
    djenper.jpg
    3.9 KB · Pregleda: 285
  • kompijuter.jpg
    kompijuter.jpg
    6.2 KB · Pregleda: 270