Šta je novo?

IT Slicice ;-)) (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas na blic.rs

vglweo.jpg

redkanji, Blicu se to redovno dešava: "ovo gazi", "ne puštaj", "promeni link" i sl....

chupo92, zameni desni retovrizor :d

IMA I VAJLES!

:d

vajles.jpg

Na onom mobilnom svetu ima svačega stvarno :D

random-40.jpg

nevazne stvari se bacaju u coshe.. dok se optika ne popravi :D

није клип, него флеш... али заразан јако :)

http://shutupwomangetonmyhorse.com/

едит: грешком сам убацио у тему сличице, место клипови...

Poslednja izmena:
Tom-Facebook3.jpg

spider home

Osim što su računari fantastične mašine, mogu da služe i kao gajba za jednog pauka i poslednje utočište za sirotu muvu. Ovo je mašina koju je neki lik doneo u servis u kome ja radim. I posle servisi ovakvi i onakvi. Serviseri treba da imaju beneficirani radni staž, jer nikad ne znaju šta može da iskoči iz kompa i da ih marne :D

Prilozi

• Photo-0034.jpg
    Photo-0034.jpg
    282 KB · Pregleda: 396
da pogodim...ne radiš dugo u servisu? jesam u pravu? :)

i ako je ovo 'opasno' onda vi imate jako fine mušterije ili ne radite sa knjigovodstvenim servisima sa starim Celyjem na 600MHz koji nije otvaran otkad je kupljen, a tetkice sve puše po paklu cigara dnevno... brrr

Poslednja izmena:
:D u jednoj temi sam opisao moje iskustvo i grozotu koju sam imao sa servisiranjem računara iz lokalne, državne firme...

EDIT: evo ga tekst :D

Poslednja izmena:
@Lollypop: pazari ti jedan RAID (sprej a ne kontroler) da te ne izujeda nesto

i ako je ovo 'opasno' onda vi imate jako fine mušterije ili ne radite sa knjigovodstvenim servisima sa starim Celyjem na 600MHz koji nije otvaran otkad je kupljen, a tetkice sve puše po paklu cigara dnevno... brrr

Ma joook, ovo je MSGW, relativno mlad brand i nema šanse da ga koriste kancelaruše iz doba samoupravljanja. Sto posto neki adolescent. Poenta je u tome da su mašine postale džabe i da bi se sigurno više vodilo računa o njima da su ih ljudi papreno platili. Meni je ovo tužno, ništa drugo. Ali bar je spajderu lepo i toplo :D

A da ti vidiš neke moje mašine na poslu... IBM PS/1 koji radi 24/7 ili neke 486-ice iz 90 i neke. Većina mašina se otvara samo kada se pokvari (čitaj crkne napajanje) pa se onda odradi GINA na njima i tako se nastavlja... Period može biti i 5 godina, bez problema. :p:p

Ništa vi izgleda vidjeli niste... :eyebrows::eyebrows::eyebrows:

pa covek jadan nema bre cd u kolima, morao je da improvizuje... uhhhh vrh slika hehehehehehheheheehehehhe

Ovo me podseća na ona vremena od pre 10 godina kada smo ugrađivali CD ROM-ove u automobile za lepe pare. :)
Uslov je bio da se vlasnik složi da neće voziti po džombama i slušati mjuz istovremeno :p

Poslednja izmena:
pegava je ko jaje, al ko je gledao Mean Girls, mor'o bi da zna da je to nebitno :)

RE

Osim što su računari fantastične mašine, mogu da služe i kao gajba za jednog pauka i poslednje utočište za sirotu muvu. Ovo je mašina koju je neki lik doneo u servis u kome ja radim. I posle servisi ovakvi i onakvi. Serviseri treba da imaju beneficirani radni staž, jer nikad ne znaju šta može da iskoči iz kompa i da ih marne :D

Nije to muva,vec moljac.
:wave:

Nova linija racunarskih stolova, model Heatermaster

Prilozi

• 2i1k3mw.jpg
    2i1k3mw.jpg
    81 KB · Pregleda: 323
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno