D
Restriktivan mesh design. Tacno se vidi kako polozaj hard diska i kabliranje takodje dodatno umanjuju prirodni tok vazduha i za makar 30% umanjuju hladenje u odnosu na referentni test bench sistem. Polozaj napajanja takodje necu komentarisati , so 90' ... Overall - prelazna ocena , ali moglo se tu uloziti jos malo truda za zaista sjajan proizvod - ovako ... Ostaje toliko toga za pozeleti da je uradjeno ... Za kraj - ono sto je meni deal braker je sto nema u ponudi crni model sa LED opcijama gde svaki kvadrat moze svetleti zasebnom bojom. Toliko od mene.Pogledajte prilog 322856
Perfektna ventilacija
I onda dođe mama i traži nazad fioku iz zamrzivača...Restriktivan mesh design. Tacno se vidi kako polozaj hard diska i kabliranje takodje dodatno umanjuju prirodni tok vazduha i za makar 30% umanjuju hladenje u odnosu na referentni test bench sistem. Polozaj napajanja takodje necu komentarisati , so 90' ... Overall - prelazna ocena , ali moglo se tu uloziti jos malo truda za zaista sjajan proizvod - ovako ... Ostaje toliko toga za pozeleti da je uradjeno ... Za kraj - ono sto je meni deal braker je sto nema u ponudi crni model sa LED opcijama gde svaki kvadrat moze svetleti zasebnom bojom. Toliko od mene.
Kad ti isplate 60 velikih možeš da častiš poštarinuVise mi interesantno koja kompanija dostavlja sve ovo za 19.95$.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari