Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Auuuu, napravi se diskusija! :d Kapiram da ima činjeničnih grešaka, ali meni se čini da je pogođen duh. Pri čemu je meni najsnažniji utisak: niko tu ne zna šta radi! Jednom je bitno da je džabe i da ima da se čačka, drugom apdejti ometaju redovnu "next->next->next" aktivnost, a treći ima neki čudan odnos s računarom, gde je on u isto vreme i potpuna misterija i deo njegovog identiteta, pa nema ništa protiv da plaća za "novije i bolje". I tako, sede i apdejtuju, umesto da nešto rade.
Jes' vala, diskusija ni oko čega. Ja sam upravo i shvatio foru ovako kao što reče Bahati, prikazuje profil korisnika ovih platformi. Ja kao Win korisnik upravo ovako razmišljam, uradim update kad instaliram sistem i posle ga isključim, jer realno za kućnu upotrebu update-i ne znače ništa. Linux korisnici jesu malo u svom svetu (ne mislim ništa loše). A ako je neko u stanju da korisniku proda nešto onda je to Apple