Šta je novo?

IT sličice 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po meni opasniji ovaj novi, lagan i ostrih ivica. Ovaj prvi treba da dobijes kilu da bi podigao ;)

Sony 8-301W Television - 1961
tumblr_nj2tfdoh601u1v34to1_500.jpg

Verovatno je vec bilo, ali ne smeta
acid_picdump_25.jpg

high tech :D

Moji su 80ih zamalo bacili daljinski od tek kupljenog TV-a ne znajuci o cemu se radi tu.

Nostalgija tehnologije, kad se setim .. :)

vidikovac, 1988-9 kad sam bio Chibi Igoritza, stigao Gorenje TV, imao one ekstra dugmice, i ono sto moderni TV-i nemaju - saltanje programa u turbo speed-u. Interfone nismo imali, nego se deres sa prizemlja na 9 sprat - MAJKAAAAA SIDJI LIFTOM :d Video rekorderi sa rec opcijom bili skupi ko oko, mi sirotani smo imali onaj samo-plejer sto je takodje imao solidnu cifru, kompovi su postojali u smislu da si imao eventualno one ne-PC masine i jedan ortak je imao one igrice sto se ucitavaju sa audio kasete :) Mini linije u obliku police sa fijokama su imali samo bogati, Kirby usisivac se tad reklamirao i delovao kao da ga pravi Apple danasnjice. Telefonske govornice su bile in, jer nije svako imao fiksni, a prvi fiksni su se pojavili oni crveni kineski koji su zamenili okrugli dial. Ne znam dal se Sega master sistem odnosi na bas taj period, znam da je default igra bila Alex kid, i bio fazon da smo svi znali kamen-papir-makaze kombinacije svih boss-ova osim zadnjeg koji je bio random valjda a prelazenje igre je bilo mega tesko na zadnjem nivou kad su se platforme pravile hard-core i bez save state-a i bez continue mod-a. Inace, feeling tehnologije i napredka je imao neki skroz drugaciji uzitak nego danas, ili to mozda misli dete u meni.

Igoritze, imao si video player i lift!?

Cuj imao, izmislio :)

Sta da radim ako imam neverovatno puno informacija, cak vise od 256 karaktera?

Napiši svoj fajl sistem koji deli podatke u više komada po 256 karaktera. Problem?

treba napraviti sw za infinite disk space, koji deli fajlove na ovaj nacin :D

lol

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno