Šta je novo?

IT sličice 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
908d42d8fcddca8ba8405b1b825a7fbe.jpg

Haha, verujem da vecina danasnjih korisnika interneta nikad u zivotu nije cula ovaj zvuk.

Hehe, ja sam po zvuku mogao da pogodim dal' se povezao sa 56k ili 33.6/28.8 :D

Ovo je savremenija varijanta sa tonskim biranjem. Bilo, ne ponovilo se...

Znam da nisam jedini, ali fizički mi se smuči kad to čujem. Zaboli me stomak, unervozim se...

Jedini zvuk koji budi više emocija od ovoga je zvuk učitavanja igre na ZX Spectrumu...... :d :d

Kad ste već krenuli sa zvukovima koji vraćaju u prošlost - čuveni Sony kec :)

[YOUTUBE]31ivdML1Xes[/YOUTUBE]

Ovo je bila kazna za uši i izvor beskrqjnih frustracija kada ti se posle 30minuta po pravilu u poslednjem minutu dogodi load error.
1024px-Atari-800XL.jpg

A evo i tog prijatnog zvuka koga si morao da slušaš kako bi znao da li vredi terati dalje ili ponovo premotati kasetu preštelovati glavu pa sve ispočetka.

http://youtu.be/jLQfGr8qsUI

Kada se setim ovog ekrana i stelovanja glave :).

Prilozi

• tumblr_mw7cd52wMJ1rq3qu8o1_500.gif
    tumblr_mw7cd52wMJ1rq3qu8o1_500.gif
    43.3 KB · Pregleda: 249
"A on sav usplahiren i napaljen ceka da se otvori ta .jpg slicica njegove omiljenje glumice" :d

Pa jos ako igrate nesto online, recimo CS pa mora da se juri Lucent Agere modem jer jer radio dobro sa nasim centralama :D.

Ovo je bila kazna za uši i izvor beskrqjnih frustracija kada ti se posle 30minuta po pravilu u poslednjem minutu dogodi load error.
1024px-Atari-800XL.jpg

A evo i tog prijatnog zvuka koga si morao da slušaš kako bi znao da li vredi terati dalje ili ponovo premotati kasetu preštelovati glavu pa sve ispočetka.

http://youtu.be/jLQfGr8qsUI
Moj prvi računar. Još uvek pamtim frustracije iz poslednje sekunde učitavanja...

Poslednja izmena:
10350451_10152504301053495_3480490487851951285_n.jpg

Moj prvi računar. Još uvek pamtim frustracije iz poslednje sekunde učitavanja...

Da, da to je Atari 800xl. Imao sam ga. Taj kasetofon je bio uzasan, spor a kasete kao kasete, stalno su se kvarile.

Vezano za poolmakerov post (htedoh tamo da postujem ali zakljucana je sad)

i50Q5ZB.png

Ne znam koliko često ideš na B92, ali ima već mesec dana kako nam tamo izlaze testovi, a ako odeš na Tehnopolis sekciju videćeš i Benchmark widget sa najnovijim vestima, ako posetiš na kompu naravno.

Ne znam koliko često ideš na B92, ali ima već mesec dana kako nam tamo izlaze testovi, a ako odeš na Tehnopolis sekciju videćeš i Benchmark widget sa najnovijim vestima, ako posetiš na kompu naravno.

Po mojoj gruboj proceni, više od 50% sadržaja koji vidim na B92 mobilnoj aplikaciji je upravo sa Bencha...i naravno da sam pročitao na Benchu, tamo ni ne otvaram.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno