Šta je novo?

IT sličice 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, opet kradu foru, originalna je sa WinRar.

557896.jpg

2UOoEH3.png

Hide your kids, hide your wi-fi :D

Pretty Fly for a Wi-Fi :d

Ima dobrih wi-fi a. :D

especially pay no attention to police van2 and skynet :d

^ Bilo već...

0000060029.jpg

0000060085.jpg

Ima da padne jedna tuzbica od Jabucila

I to za oba, zbog zaobljenih ivica :d.

B1pgMNv.png

Plasim se da nisam skontao foru.

Verovatno nešto tipa kao što nama treba san da bi se odmorili i napunili potrebnom energijom za sledeći dan, tako i telefonima treba el. energija za punjenje baterije (da bi radio naredni dan). E sad, to što se još nisu omasovili neki drugi tipovi baterija, sa većim kapacitetom... ***a. :)

Poslednja izmena:
Pre bih rekao da mu dodje isti k da li ima 5x vecu bateriju kad ionako spava i nista ne gubi sa tim sto ce telefon svako vece biti na punjacu :d

Yap, hejtuje tel jer ga svako vece puni a pritom i on mora svako vece spavati.

Sa moje tacke gledista ismeva ljude koji se ponasaju ovako jer se ponasaju kao da ga rucno pune 8 sati, a ustvari im treba 1 sekund da ga nakace i telefon se sam puni do jutra.

Vase objasnjenje mi je malo nelogicno zato sto nema poente povlaciti paralelu izmedju sna i punjenja telefona, jer nigde ne pise da telefon mora da se puni svaki dan za sledeci itd, tj ne podrazumeva se da baterija radi isto kao i san. Tako da bi bilo razumno da hejtuje sto se telefon puni, da ga on rucno puni, pa ne moze da spava. Onda bi imao pravo da se buni sto ga puni svako vece, tj. sto baterija drzi 1 dan. Ovako mu treba 1 sec i (relativno) je nebitno prikljucivao ga svaki dan ili jednom nedeljno

Poslednja izmena:
Pa nije nebitno, sta ako nisi u mogucnosti svaki dan da ga punis, odes na neki put ili slicno.. nema punjac u kolima itd.. Mora 2 dana da drzi minimum, sve ostalo je po meni neupotrebljivo.

Takav Android ne postoji, osim Note II ili Razr Maxx ali i oni ce da ispuste dusu ako ih koristis kao smartfon a ne kao feature phone ili dumb :)

A ko mnogo prica i putuje a nema mogucnost da bar na svaka 24h dopuni telefon dumbphone alternativa mu ne gine, u to budi siguran. Zato je dobro imati u steku neki stari telefon sa dobrom baterijom.

Pa nije nebitno, sta ako nisi u mogucnosti svaki dan da ga punis, odes na neki put ili slicno.. nema punjac u kolima itd.. Mora 2 dana da drzi minimum, sve ostalo je po meni neupotrebljivo.

Moze i 8 ako ga koristis kao Nokiu 3310. U protivnom, tvoje zelje su samo vlazni snovi :)

NnGvvlk.jpg

Levo od lapa municija upotpunjuje sliku :D

Poslednja izmena:
:) i lanci koji vise sa plafona.

Lanci rulz!
Ali hardovi koji vise na napojnom sa plafona.... :D
Steta,ne vidi se kakav slem koristi covek...

Poslednja izmena:
Kod ovog je sve externo. :d

Nešto slično sam video pre par godina u zdravstvenom centru u Aleksincu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno