Šta je novo?

IT sličice 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro, uvek ti u takvim slucajevima ponude ono sto bi trebalo da bude bolje za tebe....sta znam i meni je tako logicno, ako slucajno lupis enter a ne zelis da posaljes, a on ti posalje jer je bio fokus na "posalji"

To se iskljuci cim se instalira Windows, kakvo prijavljivanje MS!

Little less talking, little more pictures. :) :smash:

And get a f***ing room. :-devil-:

553459_10150968115559807_393369586_n.jpg

Poslednja izmena:
Dobra :)

2a5mxoz.jpg

602813_559954537365429_248093824_n.jpg

^^najbolje su ove surove i jednostavne :D

sta reci... :d

lol.png

a vic je? Nintendo?

Ne vidim sto je ijedan odgovor smesan za nekog ko bas intenzivno ne prati IT scenu..

pa mikrosoft je kupio skajp, a nudi ipad kao nagradu.....mada opet pitanje je gde je to pitanje postavljeno, ako nije postavljano na sajtu skajpa ili majkrosofta, ne vidim nista smesno....

Koja je fora sa slikama ovde? Kao ona riba velika recimo, pa onda neki tekst totalno nevezan za sliku..

Pa faca od macke odgovara tekstu, ovde neka random slika, i tekst totalno nepovezan..

Prvo su se kreirali meme iz viral videa/vesti (good guy greg, overly attached girlfriend mada ona je dosla kasnije).
Onda su poceli da ih prave bez nekog viral okidaca, ali slika je i dalje imala neko znacenje u odnosu na tekst (first world problems).
Sad izmisljaju zivotinje i njihova znacenja, boje ih u svaku postojecu boju i dodaju znacenje, cak i kombinuju vise meme, npr crvenog i plavog pingvina, i sve se vise priblizavaju vukajliji. Ima i nekih odlicnih, npr Lame Pun Coon.

Imo ubija poentu ako moras da odes na sajt koji se zove knowyourmeme i da se edukujes, da bi razumeo smesnu sliku..

Ова патка уопште није лоша, иако није смешна, једна је од бољих, поред легендарног пингвина и инстанити вука. Мада, папагај и жаба нису за подцењивање :D

The Evolution of Data Storage

tnzitw8.jpg

^^ desavalo mi se. tacno ta emocija...

lol, isto ovih dana :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno