Šta je novo?

IT sličice 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

weasel

E4
Super Moderator
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
1,285
Pravila :
Samo IT slike, chat na facebooku nije it slika, sam faceboook nije IT, 9GAG nije IT(nije sve sa tog sajta IT)
Jednostavno : http://en.wikipedia.org/wiki/Information_technology

Evo primera za 9gag
Ovako nesto na primer jeste IT : Steva i IBM
1395682_460s.jpg

outclock
1379432_460s.jpg

Ovo nije IT : Facebook
1379284_460s_v1.jpg

Poslednja izmena:
rfHSS.jpg

Slavija 31.12.2012. negde oko podne
slavija.jpg

Video, nisam stigao da slikam :D

Istina :d

737476_10151384377305289_158945575_o.jpg

23402_10151637449264428_1574039624_n.jpg

Ne kapiram kako je moguce da su Netscape i Opera izasli pre IE?

netscape je nastao od mosaic-a koliko ja znam. Microsoft je uvek imao mali delay kada su nove tehnologije u pitanju :)

Razvija se u vidu Firefoxa

Ne objasniste kako to da su se pojavili pre IE? Dakle ko je imao Windows 3.1 nije uopste mogao na internet bez NN ili Opere?

pa da, sta je tu nelogicno? ie je takodje nastao od mosaic-a i to tek 1994-5. Moras uzeti u obzir da se internet kao www, tada tek pocinjao koristiti.

Ne objasniste kako to da su se pojavili pre IE? Dakle ko je imao Windows 3.1 nije uopste mogao na internet bez NN ili Opere?
Taj Win nije imao implementiran ni TCP/IP stack, tako da je instalacija browsera bila najmanji problem. Valjda znaš da Internet nije nastao na MS osnovama, već na *nix-ima. ;)

edit:
Na grafiku nema prvi browser koji sam ja koristio :p (Lynx , "It is the oldest web browser currently in general use and development").

Poslednja izmena:
ZyggI.jpg

Konkretno u slucaju Srbije, pre 1996. nisi ni mogao izaci na Internet, a tada je uveliko bio aktuelan Windows 95.

A konkretno globalno? Bas mi ne ide u glavu, Windows 3.1 dakle nije imao inkorporirane nikakve web protokole, a ako su Netscape i Opera radili pod Windowsom, uz pomoc koje magije su radili?

On topic, malo termalne paste
termalna.jpg

Pa neko mu rekao da treba da stavi pastu na procesor, ali ne i sa koje strane. Heh

potrosio je svetske rezerve termalne paste xD

More like...
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
...terminal paste.

zapalo mi za oko... MS logika na delu...

ms-logika.png

ni meni nije najjasnije sta si mislio time.....neko te nesto zamoli, ti hoces/neces da uradis to...

Morao si dodatno da instaliras neki TCP/IP stack na Windows 3.1. + browser da bi mogao da pristupis internetu.
Postojali su TCP/IP stackovi razlicitih proizvodjaca, ja sam sticajem okolnosti koristio DEC Pathworks i njihov TCP/IP stack.
MS je dodao TCP/IP valjda tek u Win95, i to kao add-on a ne deo standardnog release-a.

Pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno