Ja koristim nesto vise od dve godine, sve ok. Ako koristis dosta karticu za placanja dobijas popust na mesecno odrzavanje. Nisam koristio neke dodatne usluge tako da nemam iskustva dalje od tih osnovnih stvari 🙂Da li neko koristi Sinhro paket OTP banke namenjen pausalcima i kako je zadovoljan?
Rok za prijavu ti je istekao ali nece te niko dirati ako sada prijavis i platis, besmisleno je da zbog 100-200 dinara rizikujes ogromnu kaznu.I još jedno pitanje, ako je neko upoznat sa materijom. Imam paušalnu radnju, I prošle godine u oktobru mi je poslat jedan android set top box za potrebe testiranja, od klijenta iz inostranstva. Sada vidim na netu, dok sam tražio ovo oko prijave za EKO taksu, da postoji neka uredba gde treba da se prijavi uvoz, izmedju ostalog, i robe ovakvog tipa, a koje posle upotrebe postaju "posebni tokovi otpada". Da li neko zna da li sam trebao da prijavim taj jedan set top box i do kada? Ili se to ne odnosi na moj slučaj.
S obzirom da je istekao, koji je uopste rok?Rok za prijavu ti je istekao ali nece te niko dirati ako sada prijavis i platis, besmisleno je da zbog 100-200 dinara rizikujes ogromnu kaznu.
(ne znam da li je za preduzetnike i pausalce isto kao i za preduzeca za koje je minimalna kazna 550.000 din)
Nije ni meni jos uvek stigao. Sve isto kao tiJeste svi dobili resenja za proslu godinu za tu eko taksu? Ja jos nisam, podneo prijavu na vreme prosle godine, Nis u pitanju.
Meni i dalje stoji da je u obradi i nema zaduzenja.Jako retko stize papir na adresu (to je bilo nekad). Proverite preko portala LPA prvo u delu "upit stanja" a posle u delu "Pregled utvrđenih obaveza"
Da li trebam da podnesem prijavu za eko taksu 2020 s obzirom da mi je vreme registracije pausala sredina decembra 2020?
Meni i dalje stoji da je u obradi i nema zaduzenja.
31.03.S obzirom da je istekao, koji je uopste rok?
Hvala za koristan info. Pretpostavio sam da mora postojati neki rok, ali nisam znao gdje da gledam.31.03.
Na sajtu SEPE imas listu onih koji nisu predali izvestaj, po mestima i pib-ovima, vidi da li su te registrovali.
Kako si proverio stanje? Nisam video tu opciju na LPA, samo iznos na rešenju.kamatu jesu zaracunali sigurno, ja sam bas jutros proverio stanje i platio (juce mi stiglo resenje u koverti)... Na mesecnom nivou naplacuju tu taksu i racunaju porez... znaci jutros sam imao 3 rate za taksu i na svakoj je zaracunat bio porez... rata je bila oko 120din cini mi se, a ukupan minus sa kamatom 390din recimo... to je znaci za jan, feb, mart...
Uh, koliko dugme za proveru stanja, oči da izbije, a ja ga nisam videopa kad se ulogujes, izaberes preduzetnicku (mada se zaduzenje vidi i na racunu fizickog lica), i tu mi se nalazi dug (znaci upit stanja ili tako nesot se zove...)
Ja sam prijavio taksu/podneo zahtev, tako da ako nisi to uradio mozda neces videti dug...
Edit:
Sad vidim da si danas podneo prijavu, verovatno ces morati da sacekas da donesu resenje da bi video dug
Hvala za koristan info. Pretpostavio sam da mora postojati neki rok, ali nisam znao gdje da gledam.
Sto se tice liste, ne znam da li gledam pogresan sajt, ali ja nista ne pronalazim na tom sajtu!? A i ovo sto vidim djeluje mi da je bar 2 godine staro po sadrzaju (a sajt kao da je pravio neki totalni pocetnik).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari