Da pojasnim malo bolje zasto mislim da je zaposljavanje pausalaca od strane velikih i srednjih firmi lose za domace IT trziste.
Na nasem trzistu postoji znacajan broj velikih i srednjih firmi koje se bave uglavnom outsourcingom i koje su ekstremno profitabilne. Necu pominjati imena, ali imamo situaciju da firme koje su u vlasnistvu nekoliko pojedinaca zaposljavaju veliki broj ljudi (meri se u stotinama), gde od stranih klijenata uzimaju 6000$ po zaposlenom senioru koga im iznajmljuju, a u stvarnosti im iznajmljuju juniore i intermediate programere koje placaju neto 700-1300 evra. Cesto cete takve firme prepoznati na oglasima tako sto oglase nikada ne zatvaraju i po tome sto imaju ogromnu cirkulaciju zaposlenih. Necu navoditi tacne cifre, samo cu reci da nijedan od ovih par primera za koje znam detalje nemaju godisnji neto profit ispod 6 miliona evra (a po broju zaposlenih to nisu ni priblizno najvece outsourcing firme na nasem trzistu).
Poslednjih 6-7 godina dolazimo u situaciju da firme na nasem trzistu dosta teze dolaze do novih radnika, delimicno zahvaljujuci i omasovljenju freelancinga i malih startup preduzeca koji se uglavnom zasnivaju na preduzetnistvu sa pausalnim oporezivanjem. Velike i srednje firme koncno bivaju pritisnute od strane trzista da se za radnike bore povecanjem plata, od cega koristi imaju i drzava i zaposleni. Kada se na primer uporedi situacija sa programerskim platama 2005 i 2015 to je nebo i zemlja koliko su se finansijski uslovi za zaposlene popravili.
A onda krece ovaj problem o kome sam pricao. Velike i srednje firme pocinju da koriste "zaposljavanje" pausalaca kako bi ih privukli boljim finansijskim uslovima. Dakle, firme koje vec imaju milione evra neto profita, umesto da nesto od tog profita uloze u plate kako bi zadrzale postojeci i privukli novi kadar nalaze nacin da na, po mom misljenju, neposten nacin, jednim udarcem, privuku radnike i zarade jos vise tako sto ce pare koje su trebale da zavrse u drzavnom budzetu podeliti izmedju sebe i zaposlenih u nekom odnosu. I to tako traje vec nekoliko godina. Ono sto je zanimljivo je da nisu sve firme krenule tim putem. Neke firme i dalje ne zele da ulaze u tu pricu oko pausalnog zaposljavanja. Verovatno postoji vise razloga za to, a jedan od njih je sigurno i to sto malo ozbiljnijim firmama sve to verovatno deluje kao neka siva zona. I tako imamo nelojalnu konkurenciju izmedju ove dve grupe kompanija.
Kada drzava oseti kolike gubitke ima zbog svega ovoga doci cemo do neke kriticne tacke, drzava ce da odreaguje tako sto ce verovatno potpuno da ukine pausalno oporezivanje za IT, ili ce toliko da smanji limite da ce ono postati prakticno beskorisno. Velike firme ce se vratiti na stari nacin zaposljavanja radnika, a kao kolateralna steta ce nastradati samo freelanceri i male startup firme.
A oni su nesto najbolje sto se desilo kod nas u poslednjih 10 godina.

U najvecem broju slucaja, neto zarada kod ovih ljudi se krece izmedju 2000 i 4000 evra mesecno. Sad mozemo da se pravimo ludi i da kazemo "Ma ko ih j***, zaradjuju po 4000 evra, tako im i treba", ali ljudi, to nisu neke ogromne pare. Ovakav sistem je konacno ostavio mogucnost da se u Srbiji stvori neka normalna srednja klasa medju ljudima mladje generacije i da ljudi mogu bez odlaska u inostranstvo da zarade neto iznos koji je uporediv sa njihovim kolegama iz EU, pa cak i iz USA. To je nesto sto treba da se stimulise - oni ce do tih para doci na ovaj ili na onaj nacin, samo je pitanje da li zelimo da ih zarade odavde ili iz inostranstva. Problem u ovoj zemlji nije Pera Peric koji zaradjuje 3500 evra neto kao freelancer. Problem su Mika i Zika koji zaradjuju 10 miliona evra a nece da se odreknu 20% tog kolaca kako bi kroz povecanje plata zadrzali zaposlene i dosli do novih, nego pronalaze rupu u sistemu i dodatno se bogate...sve dok drzava ne kaze dosta, a tad ce da strada i ko treba i ko ne treba.
Rezime: sistem treba da bude postavljen tako da stimulise freelancere i male startupe, da onemoguci velike i srednje firme da koriste mehanizme koji nisu zbog njih napravljeni i da ih na taj nacin primora da se odreknu manjeg dela ogromnog kolaca, kako bi povecali plate svojih radnika. Tako ce i radnici koji rade na belo doci u manje-vise ravnopravan polozaj sa pausalcima. Ljudi ce ili da da biraju sigurnost i nesto manju platu kada rade za firmu ili rizik i nesto vecu platu kada se odluce za freelance...sistem i trziste ce sami da izbalansiraju stvari dok god postoji dobar zakonski okvir).
edit:
@miljan
Kucao sam dugo ovaj post pa ne videh ovo gore sto si napisao.
Sta znam, nisam siguran uopste koliko ima IT pausalaca u Srbiji. Video sam neke nebulozne cifre da ih ima ispod 1000, ali ne verujem u to. Voleo bih da neko objavi stvaran broj pausalaca pa da cisto znamo koliki uticaj mogu da imaju na trziste. Ono sto se meni cini je da su niske poreske stope za pausalce upravo dovele do onoga o cemu se stalno prica: podsticaj malih preduzetnika u Srbiji. Ako na 100 pausalaca/malih startapa jedan poraste dovoljno da napravi firmu koja zaposljava 100 ljudi drzava je vec u plusu. Valjda se na takav nacin stimulise neko perspektivno trziste
A nije da vec nemamo takve primere (npr. Nordeus).