Imam pitanje ako je iko zavrsavao 3D Dizajn i AutoCAD na It akademiji. imam 23 godine i krenuo sam sa programom 3Ds Max, iskreno nista teze i kompleksnije u zivotu video nisam, uvezbavam od totalne 0 vec par meseci, dosao sam do nekog pocetnickog nivoa da kazemo mozda mrvicu vise, pa sam razmisljao o IT akademiji kao o nekom dodatnom usavrsavanju ili barem ubrzanju u ucenju ovog programa, ali kada sam bio na razgovoru nekako sam ocekivao vise od njih, ali ako je neko kojim slucajem zavrsio ili zna nekoga ko je zavrsio akademiju, ili radi u 3Ds Maxu, iskreno neki savet bi mi dobro dosao posto sam poceo da malo da gubim nadu kada sam video neke profi radove, i video godine iskustva u njima. Itekako sam ozbiljno shvatio i trudim se da radim barem 5,6 sati dnevno.. Hvala unapred.
da li neko moze da mi objasni ko je programer sta bi za mene bilo dobro za programiranje,vidim da IT akademija nije dobra prica a jel neko radi kao programer da mi kaze sta bi trebalo da ucim da bi znao nesto jer me programiranje dosta zanima a nemam nikakvo predznanje za programiranje??
Ta priča, upišem kurs, završim ga i zarađujem ozbiljne pare je smešna i nažalost sve više ljudi se tako zanosi.
Najsigurniji i najbolji način je da upišeš ETF, onda ga završiš, i tek onda možeš da se nadaš da ima šanse za tebe u oblasti IT.
Ta priča, upišem kurs, završim ga i zarađujem ozbiljne pare je smešna i nažalost sve više ljudi se tako zanosi.
Najsigurniji i najbolji način je da upišeš ETF, onda ga završiš, i tek onda možeš da se nadaš da ima šanse za tebe u oblasti IT.
A ovo je prica koju prodaju profesori i asistenti sa ETF-a?
Bilo koji domaci fakultet sam po sebi nije ama bas nikakva garancija za uspeh u zivotu.
A ako cemo vec iskreno, pre bih sad upisao FON pa se bavio IT-jem. Laksi je, moderniji nastavni plan, a ima i koleginica.![]()
A ovo je prica koju prodaju profesori i asistenti sa ETF-a?
Bilo koji domaci fakultet sam po sebi nije ama bas nikakva garancija za uspeh u zivotu.
A ako cemo vec iskreno, pre bih sad upisao FON pa se bavio IT-jem. Laksi je, moderniji nastavni plan, a ima i koleginica.![]()
A ETF (RTI smer) je mnogo bolji sa OET1 i OET2, SI je druga prica.
Samo zbog koleginica. Nastavni plan je djubre.
A ETF (RTI smer) je mnogo bolji sa OET1 i OET2, SI je druga prica.
Samo što je ovdje riječ o IT-u, sa kojima OET ima veze isto kao i mašinstvo npr.
Pominjanje oeta koji da nema veze sa it je i bila poenta.Ko je rekao da je bolji? Ja sam preziveo i OET1 i OET2 i sva ziva i neziva ****** ETF-a, i to je sve samo ne IT, computer science, programiranje - štagod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari