Moram da kazem da mi je ova sekcija bila znatno draza dok su fotografije bile originalne (ili blago doterane).
Ok, onda neću više kačiti obrade.Slažem se
Ova kula mislim da je broj 20, gde su na desetom spratu živeli moji kumovi. Hvala na ovoj slici.
Vidi se zgrada Carine u izgradnji.Pogledajte prilog 537627Pogledajte prilog 537628
Odakle ovaj Misko vadi ove slike... nema zgrada u 33. bloku znaci pr '69.
Jeste da odgovaram posle mesec dana pa izvinite i hvala na trudu za sve slike do sada pa i za ovu ali je na ovoj slici omanula obrada poprilično. Tramvaj/trola koji ide ka nama je duplo veći od ovog u suprotonom smeru a gospodin i gospođa koji prolaze kapiju, ka nama, imaju bar 3m visine.1939.
Izmenjao je sam neke stvari na slici, nisam hteo da diram.
Rekao sam da je AI menjao i nisam hteo da ispravljam, uvek može bolje, kad još malo poskupi RAM i SSD eto nama i boljeg Skyneta 🤣Jeste da odgovaram posle mesec dana pa izvinite i hvala na trudu za sve slike do sada pa i za ovu ali je na ovoj slici omanula obrada poprilično. Tramvaj/trola koji ide ka nama je duplo veći od ovog u suprotonom smeru a gospodin i gospođa koji prolaze kapiju, ka nama, imaju bar 3m visine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari