Eto i mene na benchpool-u sa španskim novčićem
Jel se isplati spa coin i koje su manjacnice hvala![]()
Menjacnica - MintpalSto se isplativosti tice, jako se tesko kopa, dosta poolova je pod ddosom, x-pool se za sad drzi, videcemo koliko ce da se iskopa za 24h.
mene interesuje da li mi to sada trenutno na nasem bench pool-u kopamo u prazno?
Posto nema nista, ni u unconfirmed.
Kod mene moze
stavio sam nas pool na btalk temi, mozda se jos neko pridruzi.
inace rekao sam na pocetku da je diff velik i da ce se dugo kopati za blok, al samim tim je i nagrada veca, e sad da li ima strpljivih to ce se videti
a da li se smanjuje ili povecava vreme do bloka zavisi i od pool hashrate-a a i od toga dal diff raste il pada.
stavio sam nas pool na btalk temi, mozda se jos neko pridruzi.
inace rekao sam na pocetku da je diff velik i da ce se dugo kopati za blok, al samim tim je i nagrada veca, e sad da li ima strpljivih to ce se videti
a da li se smanjuje ili povecava vreme do bloka zavisi i od pool hashrate-a a i od toga dal diff raste il pada.
postoji, ako ljudi odu sa poola, tj da se vreme kopanja produzi u nedogledDa li postoji šansa da nikad ne uhvatimo block?![]()
postoji, ako ljudi odu sa poola, tj da se vreme kopanja produzi u nedogled
a diff raste, samim tim i vreme kopanja... sad bi nam dobro dosao jedan ddos na one officijelne poolove, pa da padne diff....
al u principu za spaincoin stoji ovako... il cemo kopati pa bar jedno 16 sati i cekati blok, ili da se ne trudimo pa da propadnu sati kopanja koji su verovatno mogli da se utrose na necemu sto donosi neke novcice. Tako da svi znate u cega se upustate![]()
100 blokkoliko spa coina po bloku ide random ili fiksno nemam pojma a u guzvi sam sa vremenom nemogu da jurim sa telefona ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari