Šta je novo?

Isplative valute kojih nema na velikim menjacnicama

120 konfirmacija treba da bi iskopani novčići bili potvrđeni
vreme bloka je 2 minuta
napravite matematiku

Ovaj black coin je dusu dao sad za mlaecnje pare na trgovini ..cena luduje gore dole non stop ..jutros poceo sa 0.2 btc cisto da se igram..sad imam 0.8

Malopre ulete neki lud lik i kupi sve od 1500 do 2700 u jednom klicku..mislim da je imalo bar 50 btca tu

Poslednja izmena:
Ovaj black coin je dusu dao sad za mlaecnje pare na trgovini ..cena luduje gore dole non stop ..jutros poceo sa 0.2 btc cisto da se igram..sad imam 0.8

Malopre ulete neki lud lik i kupi sve od 1500 do 2700 u jednom klicku..mislim da je imalo bar 50 btca tu

za oko sat i po, dva ide jos jedna prodaja, radiostatic prodaje u to vreme, cena ide gore, samo strpljivo i mis drzati cvrsto :D

ko jos ima PND u stek evo info vezane za mintpal

MintPal ‏@MintPalExchange 1m
We've removed the PND/BTC market and will be cancelling all orders and returning balances shortly. The PND/LTC market is still open.
sad ce mu padne cena na 2 i za ltc

A mozes da mi kazes nesto vise za taj radiostatic ..kako da znas u koje vreme prodaje

sad ce mu padne cena na 2 i za ltc

A mozes da mi kazes nesto vise za taj radiostatic ..kako da znas u koje vreme prodaje

radiostatic je lik koji je napravio prvi multipool ovakve vrste, od 0 programiran. beta faza testiranja pula se zavrsava veeras u 9 po nasem vremenu, sto je jos nekih 45 minuta, nakon toga radi finalne isplate bc onima koji su kopali.
finalno otvaranje pool-a ce biti do petka najkasnije ali ima nagovestaja da ce zavrsiti sa programiranjem i ranije, o tome otom potom

http://cga.poolnetwork.org/index.php?page=register

obavestenje ako neko kopa spacoin na ovome:

Due to the popularity of SpainCoin [SPA] all of our pool servers were heavily DDoS attacked which resulted in our mining servers being disabled by our providers for 10+ hours - Please move your rigs to another pool whilst we work hard to get this resolved and take steps to avoid this happening in the future.

We have NO access to the servers so cannot switch off the mining stratum - SWITCH OFF YOUR MINERS ASAP, you are mining into air!

Currently the most stable pool available is Dedicated Pool http://spa.dedicatedpool.com/
We highly recommend pointing your miners at them!

-PoolNetwork

mreža raste na spa benchu, ali nema koina na account balance :(

nije ni cudno sto nema jer na jednom drugom spanskom sajtu je trebalo 3 sata da se otvori blok sa 230 "kopaca"

ne,al ce trebati dosta vremena da se otvori blok ali kad se otvori bice vise novcica na kontu jer se deli na npr 25,a ne na 250 kopaca
ps mozda bi vlax trebao da objavi adresu pool-a na bitcointalk kao sto je bilo sa hirocoin-om pa da nas malo pojacaju da se pre blokovi otvaraju

Poslednja izmena:
onda samo da budemo strpljivi :) valjda će sutra da se otvori blok?

Od čega zavisi da se otvori blok, dali je moguće da to bude ranije?

ja sam dobio cak jedan ceo spanski coin za tih 3 sata na onom stanskom sajtu gde ima oko 250 kopaca :)
kad se stavi na papir da je to na nivou od 24 nekih 7-9 coina puta sadasnja cena od 3.5$ i nije tako lose

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno