pise u katalogu cita srpski titl... e sad kako ko zna... trebalo bi da radi... zanimljivo na googlu skoro da nema nista o ovom modelu...U metrou i onako ne mogu da kupujem, nemam karticu...kupio bih ga u idea extra, samo kad bih znao da chita titlove na divx kako treba...
:wave:
da nema mozda bolji firmware da se skine?Titl je jako sita. Mozda mu je visina 8mm na tv72cm. Tako nesto sitno jos nisam video. U meniju ima podrsku za Central European ali umesto nasih znakova ima ili - ili prazno mesto. Meni odgovara jer podrzava Avisub.
ajde napisi jos malo, kakav je daljinac da li ima 4:3/16:9 tj. zoom itd. Sto se tice slova da li fale bas ili samo nema kukica i koja slova fale?
Da li si probao i sa razlicitim formatima subtitila, ili je mozda encoding pogresan?Dalinac je OK!
Ima 4:3 i 16:9 mod!
Zum funkciju radi odlicno u tri koraka i nevidi se nikakva deformacija slike!
Kod slova fali č,ž, š i umesto njih prikazuje "-"sto je malo problem!
Slova su sitna ali su dobro citljiva ier imaju tamnu prozirnu podlogu.
Sto se tice DVD moda nema nekih zamerki!
eno fali č izgleda...Nikako da naidjem na ostala slovaNekako mi nije problem smao ga ima slovo Ć ostalo crtice. Jedino je velika zamerka za nosac CD-a koji je od te providne plastike ... ja ne videh nigde tanji, ako ga zaklatis malo jace imam utisak da ce da se polomi. Ne mogu da verujem da su tako slabu, krtu i tanku plastiku koristili. Mozda je malo deblja od kutijice za CD tako me i podseca. udubljenje za CD je jedva mozda pola milimetra ...
evo slike:
titl:
![]()
Meni je ovo ipak preveliki kompromis... mislim da bi se posle 2 filma smorio i vratio na komp.... mada ce pre ili kasnije za ovo izaci resenje.Ma da, definitivno umesto svih nasih slova su "-" samo slovo Ć je normalno.
A vrata ... ma izdrzace ... kad omot CD-a izdrzi, valjda ce i ovo a malo je deblji
Samo treba voditi racuna.
Za 2000 ne moze i kafu da kuva![]()
Pa i ja kazem da ima nasa slova nista drugo ne mora ni da ima cak ni sve ono navedeno...Meni stvarno postaje sve manje i manje jasno...
Po onome shto je grozda napisao, ovaj plejer bi bio skroz korektan samo kad bi chitao nasha slova kako treba...
Kada bi podelili dvd/divx plejere na tri klase:
1. Skroz krsh klasa
2. Klasa koja radi kako treba za 80% korisnika, kojim unapredjenja u slici i zvuku nisu presudna
3. Klasa preko 10 000, za one koji bash zele da uzivaju i svaka sitnica im smeta... (svrstajmo tu plejere od denona do G meridiana (5500 eura rodzaci)...
ovaj plejer bi po svemu sudeci spadao u drugu klasu? Koliko bi onda trebala da koshta krsh klasa? 500 din? Shta je onda krsh klasa, kad su se i neo plejeri pokazali kao skroz korektni, kao i vivax i slichni? Zanemarimo blage nijanse i kvalitetu, i ta plastichna vratanca obavljaju posao, ja sam se lichno uverio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari