Šta je novo?

Iskustva sa kupovinom preko amazona?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

DusanMM

Zapažen
Učlanjen(a)
29.03.2024
Poena
5
Dobar dan zanima me da li je neko kupovao laptop pre amazona ili ako zna nekoga ko jeste? Zanima me da li je sigurno kupovati i kakva je procedura pri povracaju robe ako je ostecena… zato sto vidim neke modele laptopa da su dosta povoljniji..
Hvala

Pazi samo iz koje drzave uzimas mnoge imaju lokalizovane tastature. Ja od nemacke dobijam tikove. Jako je lak povrat. Samo pazi da je sold by amazon da nije neki drugi seller....

Ja jos nisam ukapirao kako se vraca roba koja se recimo pokvari u garantnom roku!?

Ja radim na brodu i sve sto narucim dolazi iz Amerike, nego vidim nekada isti laptop sa drugim perfomansama a tipa oba laptopa imaju tipa isti procesor i ram potpuno iste delove, pa sam zato malo skeptican da ne dobijem nesto ‘’fake’’ prepakovano😀

Jednom prilikom sam poručio četiri mrežne kartice sa amazon.de. Ispostavilo se da kartice brljaju i uredno sam ih vratio sve četiri, oni vratili mi pare. Nakon nekih mesec dana mi stiže mail da su primili jednu karticu, a da sam dužan još tri. Kontaktiram podršku, objasnim da su sve četiri kartice vraćene zajedno u istoj pošiljici, oni se ljudi zahvale, izvinu i zatvore slučaj. Nakon 15 minuta, stiže mail da je sve u redu. Korisnik je uvek u pravu :)
Podrška im je stvarno OK. Samo da napomenem, kartice sam kupio u novembru i na sajtu je pisalo "free return until Jan 31st". Ja sam ih i vratio pre 31. januara. Nisam siguran kako ide kada se nešto pokvari nakon više meseci. Inače, seller nije bio Amazon nego neki koznakoji.

Podrška im je stvarno OK. Samo da napomenem, kartice sam kupio u novembru i na sajtu je pisalo "free return until Jan 31st". Ja sam ih i vratio pre 31. januara. Nisam siguran kako ide kada se nešto pokvari nakon više meseci. Inače, seller nije bio Amazon nego neki koznakoji.
Ja sam isto prosao tu etapu bez najmanjeg problema, ali sam se tad zapitao kako bih morao da resim da nisam imao taj free return

I
Ja jos nisam ukapirao kako se vraca roba koja se recimo pokvari u garantnom roku

Jednom prilikom sam poručio četiri mrežne kartice sa amazon.de. Ispostavilo se da kartice brljaju i uredno sam ih vratio sve četiri, oni vratili mi pare. Nakon nekih mesec dana mi stiže mail da su primili jednu karticu, a da sam dužan još tri. Kontaktiram podršku, objasnim da su sve četiri kartice vraćene zajedno u istoj pošiljici, oni se ljudi zahvale, izvinu i zatvore slučaj. Nakon 15 minuta, stiže mail da je sve u redu. Korisnik je uvek u pravu :)
Da da, toga se i i ja plasim zato sto mi ne ide u glavu kako lapotop moze biti jeftiniji za 30/40% online nego u radnji, razumem neku malo razliku ali 300,400$ to ne…. 🤨

lako. Ako poredis sa srbijom :)
odo offtopic, ali sumecje tablete na DM.de su 0.45e, a na dm.rs su 139 dinara....slicno je i sa praskom tamo je 3e, kod nas 700din. Nista mene ne iznenadjuje vise :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno