Šta je novo?

Iskustva sa 7210 ???

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Planiram da ga pazarim pa me interesuje sve u vezi njega ???
pozitivno , negativno...Po kojim ga cenama ima (oglase imam) . Znam , gledao sam sve na searchu ali hocu da chujem sve vas koji ga saa imate !!!

ja imam 6100 koji je dosta slican 7210, i mogu da kazem da sam potpuno zadovoljan
prvo fantastican displej, onda odlican zvuk ( i jacina i kvalitet - nisam neki expert pa izvinite za eventualne greske), zatim odlicne java igrice (vec sam skinuo negde 100-ak:),brz softver,baterija dugo traje,sve u svemu odlican telefon
mislim da je ista situacija sa 7210 posto su telefoni dosta slicni

ja sam ga upravo pazario, ali ustisci tek za koji dan posto je na punjenu. U svakom slucaju 7210, 6610 i 6600 su telefoni iste generacije, i po meni nema greske pri kupovini.

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
ja imam 6100 koji je dosta slican 7210, i mogu da kazem da sam potpuno zadovoljan
prvo fantastican displej, onda odlican zvuk ( i jacina i kvalitet - nisam neki expert pa izvinite za eventualne greske), zatim odlicne java igrice (vec sam skinuo negde 100-ak:),brz softver,baterija dugo traje,sve u svemu odlican telefon

Da li bi bio ljubazan da mi kazes odakle si skinuo te igrice? Ako je isuvise "vruc" link tj. ako je ovde nedozvoljen mozes li mi poslati na mail link?

Hvala

STIV je napisao(la):
ja sam ga upravo pazario, ali ustisci tek za koji dan posto je na punjenu. U svakom slucaju 7210, 6610 i 6600 su telefoni iste generacije, i po meni nema greske pri kupovini.

A gde si ga uzeo i po kojoj ceni ???

uzeo sam ga u Moby-ju (ako se dobro secam)- to je odmah ispod garaze na Obilicevom vencu za 260e. U stvari to je Monet, a lokal je My Moby.
Savetujem ti da obavis dosta razgovora (oglasi) i obidjes nekoliko lokala posto cena pada, a raspon je ogroman. Na jednom drugom mestu se prodavao za 340e.

Ako moze i meni neko objasnjenje kako i gde skinuti te igrice i dodatke, posto sam slabo upucen. Da li mi treba kabl, ili mogu preko IR? Izvinjavam se za off-topic, ali ko zna bio bih zahvalan da mi se ako nista drugo javi na pm ili mail da mi malo objasni.

ja igre prebacujem preko infra reda,tako da moze
evo i linka za te igre
http://www.bigbrothers2000.com/index2.htm

ok, ali kako? stvarno to nisam radio i ne znam!!
da li mi treba posebna ploca koja to podrzava ili sta? moze malo objasnjenje?

pa ja imam ir na laptopu,treba ti ir adapter za komp koji se kachi na usb ili serijski port
ako nisi dobio uz telefon,idi na nokijin sajt i nadji u phones 7210, i u kad ti otvori idi na software i tu skini Nokia PC Suite za tvoj telefon
posle na ovom BigBrothers u delu Software, skini Nokia Game Instaler, i raspakujes ga u dir gde si instalirao PC Suite.Onda ga samo pokrenes,prikljucis telefon, i jednostavno odaberes koju ces igru da ubacis na telefon

Puno ti hvala na objasnjenju.
Video sam dosta Java igrica i aplikacija na ovom sajtu. Da li je sve to ok, mislim provereno? i imas li neku preporuku, ako te ne mrzi, posto predpostavljam da si dosta toga probao.

Da ne bude sve off-topic :), posto sam danas skinuo mob sa punjenja da nesto dodam o telefonu. Moj prvi utisak je fantastican. Nisam sve razgledao i probao, ali veruj mi ima bas dosta opcija i ''funkcija''(meni mnogo bitni: kalendar, podsetnik, konvertor, veliki i jasno citljiv ekran, koji sa malim fontom moze da prikaze cini mi se i do 7 redova texta bez razlike u citljivosti, itd..itd..). . Color ekran je pravo osvezenja u odnosu na moje prethodne mobilne, a telefon sa njim bas svemirski sljasti :). Mislim i funkcionalno je sve to dobro odradjeno.
Naravno od pozitivnih stvari je i naravno mogucnost da se skidaju stvari sa neta(java), od aplikacija, pa do velikog broja igara.
E sada, moram priznati da mi je u pocetku stvarno nezgodno da pisem sa onako uradjenim rasporedom dugmica. Bas je cudno, ali praksa cini cuda, tako da i to predpostavljam nije problem posle par dana. To je mala negativa.
Ostaje jos da vidim koliko ce baterija da mi traje.

sad ima puno igara,a sve su dobre veruj mi
neke koje su mi do sada omiljene su
Splinter Cell
Bounce (imas i neku noviju verziju na sajtu)
Detonate
Caveman
Dragon Island
Prince of Persia
Rayman Golf
Rayman Bowling
ja bas 7210 nisam uzeo zbog tih dugmica,nekako mi nisu nesto,mada kad se covek navikne sigurno su ok

Poshto vidim da su sve pozitivni utisci , onda ga i ja pazarim ovih dana :)

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):

Kad nabavim 6100, eto me kod tebe sa praznim CD-om :)

nemas problema:)

Jel' si nakacio one fajlove? ili mozda znas jos neki dobar sajt?
sve sam sredio samo mi jos fajlovi trebaju

evo u medjuvremenu nasao sam jedan sajt
http://www.drug-store-gsm.itgo.com/JavaGames.htm igre
http://www.drug-store-gsm.itgo.com/PolyPage.htm polimelodije

Nazad
Vrh Dno