Puno ti hvala na objasnjenju.
Video sam dosta Java igrica i aplikacija na ovom sajtu. Da li je sve to ok, mislim provereno? i imas li neku preporuku, ako te ne mrzi, posto predpostavljam da si dosta toga probao.
Da ne bude sve off-topic 🙂, posto sam danas skinuo mob sa punjenja da nesto dodam o telefonu. Moj prvi utisak je fantastican. Nisam sve razgledao i probao, ali veruj mi ima bas dosta opcija i ''funkcija''(meni mnogo bitni: kalendar, podsetnik, konvertor, veliki i jasno citljiv ekran, koji sa malim fontom moze da prikaze cini mi se i do 7 redova texta bez razlike u citljivosti, itd..itd..). . Color ekran je pravo osvezenja u odnosu na moje prethodne mobilne, a telefon sa njim bas svemirski sljasti 🙂. Mislim i funkcionalno je sve to dobro odradjeno.
Naravno od pozitivnih stvari je i naravno mogucnost da se skidaju stvari sa neta(java), od aplikacija, pa do velikog broja igara.
E sada, moram priznati da mi je u pocetku stvarno nezgodno da pisem sa onako uradjenim rasporedom dugmica. Bas je cudno, ali praksa cini cuda, tako da i to predpostavljam nije problem posle par dana. To je mala negativa.
Ostaje jos da vidim koliko ce baterija da mi traje.