Šta je novo?

Iskustva i informacije sa WD Diskovima 1TB...POMOC?

Za Atom sve najbolje, domacinska firma. Jedina firma koju smem da preporucim nekome bez ikakvog razmisljanja.

Prodavac u atom computersu je jedna civilizovana i kulturna osoba, sa kojom je vrlo lako sporazumeti se bez stresa i dizanja tona. To je vrlo retko danas. Ne znam kakvi su sa ostvarivanjem garancije, ali pretpostavljam da ako je neko kulturan u prvom obhođenju, veća je šansa da če sve proći bez probleme i kod ostvarivanja garancije , nego da to nije slučaj. Imam dobre asocijacije na atom, loša vest je da je FAEX gotovo 3000 skuplji nego pre 2 meseca. Btw, vexa, nisu svi koji su kupili nešto u atom computersu beograđani :d

Poslednja izmena:
Prodavac u atom computersu je jedna civilizovana i kulturna osoba, sa kojom je vrlo lako sporazumeti se bez stresa i dizanja tona. To je vrlo retko danas. Ne znam kakvi su sa ostvarivanjem garancije, ali pretpostavljam da ako je neko kulturan u prvom obhođenju, veća je šansa da če sve proći bez probleme i kod ostvarivanja garancije , nego da to nije slučaj. Imam dobre asocijacije na atom, loša vest je da je FAEX gotovo 3000 skuplji nego pre 2 meseca. Btw, vexa, nisu svi koji su kupili nešto u atom computersu beograđani :d
Hehe da uvjerio sam se da se moze lijepo popricati s njima u atomu a za koji dan cemo vidjeti i koliko su profesionalni... Btw, Tepodong, nadam se da cu i ja biti jedan od njih i naravno sa rijecima hvale:) ...ccc al reko bolje su beogradjani upuceni, nadam se samo da ima jos ko da mi kaze kako da dospijem od arene do beogradskog sajma, taxijem ili tramvajem, koliko kosta i sta je isplatljivije?!

nadam se samo da ima jos ko da mi kaze kako da dospijem od arene do beogradskog sajma, taxijem ili tramvajem, koliko kosta i sta je isplatljivije?!

Ako si raspolozen da pesacis do tramvaja (od arene do sava centra) onda je jeftinije tramvajem (koje linije idu ka sajmu ne znam), a u nekim delovima dana moze biti i brze, s druge strane ako imas u dzepu nekih 600din, a zuri ti se onda definitivno taxi uz nadu da se ka sajmu kreces izmedju 10:30h i 13:45h (najkasnije)...

Ja ne znam da postoji tramvajska linija ka Sajmu (sa N. Beograda), ali cak i da ima neka nova za koju jos nisam cuo - tesko da je bolja od autobusa 88. Samo pitaj gde je stanica 88-ice PREMA SAJMU (da ne odes na suprotnu stranu :d). Glavni ulaz na Sajam je prva stanica nakon sto predjes Savu (ukupno imas svega par stanica, taksijem bi stigao za otprilike isto vreme).
Prevoz ces, u najgorem slucaju, platiti 60 dinara...

Poslednja izmena:
Od arene do Sajma ide 88-ca i staje ispod onih kruznih tokova na autoputu, sledeca stanica je kod Sava centra a sajam je prva stanica posle mosta.
Znaci za pravac prema sajmu treba preci na suprotnu stranu od Arene.
Karta za bus ima na svakom kiosku da se kupi. A ponistava se u onom defloratoru u busu.

Poslednja izmena:
Ja ne znam da postoji tramvajska linija ka Sajmu (sa N. Beograda), ali cak i da ima neka nova za koju jos nisam cuo - tesko da je bolja od autobusa 88. Samo pitaj gde je stanica 88-ice PREMA SAJMU (da ne odes na suprotnu stranu :d). Glavni ulaz na Sajam je prva stanica nakon sto predjes Savu (ukupno imas svega par stanica, taksijem bi stigao za otprilike isto vreme).
Prevoz ces, u najgorem slucaju, platiti 60 dinara...

Ne vozim se tramvajen, ni gradskim prevozom uopste, ali koliko znam (mozda gresim pa me ispravite slobodno) tramvaj ide iz blokova na nbg, pa pored sava centra, pa na tramvajski most preko save, pa ka zeleznickoj stanici, e sad dal' ce odatle neki tramvaj uzbrdo ka slaviji ili ce ka sajmu ...
Kad vec ima bus od arene ka sajmu onda mu je to ipak najlakse i najbrze, a cena mala...

Sretan put i pazi se dzeparosa!

Ma jbs ti to sve, ja sam u taxi u onom udarnom terminu i izaslo me kao da sam isao u najbolje terminu:) Za atom sve najbolje, kad sam vidio da su mi ljudi htjeli izvadit instaliranu plocu u centralnoj i ubacit drugu sto bi tesko ko a uz sve to u najkrace mogucem roku onda moram ih i ja pohvalit, a da zato nisu htjeli uzeti ni novcic:) Nesreca je samo sto nemam nikoga u beogradu da mi ponekad posalje za bosnu sto mi zatreba...;)

Nazad
Vrh Dno