- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 1,445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
- GPU
- Asus GTX 2070 Super
- Storage
- Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
- Kućište
- NZXT H210i
- Monitor
- LG C2 42"
- Miš & tastatura
- Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
- Ostale periferije
- Glupi HP štampač
- Laptop
- Apple Macbook Pro 14" M1
- Tablet
- Apple iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Sinoc mi se desilo nesto vrlo cudno sa XPom. Naime posle restarta XP vise nije bio XP... desktop crn, crn taskbar, startmenu crn (samo se slicice vide). Kada sam pokusao da selektujem ikonice, pocrne 🙂 Svi prozori crni. Znaci mrka kapa... Total Commander crn 🙂 ali su se srecom videle slicice za direktorijume... 😕
Bar jedno pola sata sam se pitao zbog cega se to desilo, jer eto uninstalirao sam Apache server i resetovao komp da bi me docekala kataklizma????
Srecom, setio sam se da mogu skociti u SAFE mode gde me je docekao Admin nalog normalan.... i onda sam obrisao nalog kUdtiHaEX i otvorio novi... A kada sam shvatio da sam izgubio moj wz favorites poludeo sam :whip :whip :cuss: Sta bi moglo biti uzrok ovome???
Bar jedno pola sata sam se pitao zbog cega se to desilo, jer eto uninstalirao sam Apache server i resetovao komp da bi me docekala kataklizma????
Srecom, setio sam se da mogu skociti u SAFE mode gde me je docekao Admin nalog normalan.... i onda sam obrisao nalog kUdtiHaEX i otvorio novi... A kada sam shvatio da sam izgubio moj wz favorites poludeo sam :whip :whip :cuss: Sta bi moglo biti uzrok ovome???