Jeremy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.11.2003
- Poena
- 620
Videh temu Ukljucene pc-a pa nesto razmisljam da li mozda na neki nacin steti pc-u tj. napajanju totalno iskljucivanje iz struje. Ja moj komp kad iskljucim obavezno iskljucim i produzni (time iskljucujem i monitor i modem). E sad vezano za pomenutu temu, primetio sam da sa novim napajanjem (corsair hx620) kompu treba sekund dva da startuje kada je totalno iskljucen iz struje, taj lag nisam primecivao sa starim (antec) napajanjem. Medjutim pre neki dan mi je struja na trenutak oslabila (sijalica je slabije sijala) a komp mi se nije resetovao (ranije bi se sigurno resetovao u takvoj situaciji). Tako da bih rekao da je ovo napajanje ok, tj. i bolje od starog.
E sad ja definitivno ne zelim da mi komp bude vezan za eps kad ne mora, a kao sto rekoh kad sam procitao navedenu temu poceo sam da razmisljam da li je na bilo koji nacin stetno da ga svakodnevno totalno iskljucujem iz struje?
Poz
E sad ja definitivno ne zelim da mi komp bude vezan za eps kad ne mora, a kao sto rekoh kad sam procitao navedenu temu poceo sam da razmisljam da li je na bilo koji nacin stetno da ga svakodnevno totalno iskljucujem iz struje?
Poz