balsa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.02.2003
- Poena
- 645
Postoje drajveri, idi na http://netmod.intracom.gr
MarkoS je napisao(la):Da ne otvaram novi topic. Evo upravo sam dobio isdn, i na cd-u nema drivera za XP (a ni xp ne prepoznaje modem), pa sam instalirao za win2k i radi. Jel postoje uopste driveri za XP?
Naravno, u pitanju su intrakom usb v3.02 i XPsp1.
Konektovao sam se na verat (3060606-sati) i to na 64K. Kako da namestim da se kaci na 128?
balsa je napisao(la):Sad sam uzeo da uradim isto što i ti, i to opet na Sezamu, i zaista procenti nekad jesu na nuli, a nekad nisu, baš kao što kažeš. Ali, problem je i dalje u tome što i kad nisu na nuli, kreću se oko nekih mizernih, zanemarljivih cifri (mislim na dolazni saobraćaj), čak i kad je u pitanju npr. listanje foruma, a to je saobraćaj koji se odlično komprimuje.
Savski Venac, Sarajevska.legend je napisao(la):...
MarkoS, u kom delu grada zivis?
Pozdrav.
Instalirao sam drivere za xp i tek sad se pojavila ta ikonica.Heinz je napisao(la):A može i da klikne na onu odvratnu ikonicu u systray-u
I naravno, da mu porvajder dozvoli upotrebu 2 kanala.
legend je napisao(la):da li taj NT zavrsetak drzim recimo pored kompa pa a sam komp prikacim preko usb-a?
da li recimo neka sema ide ovako:
uticnica > klasican tel.kabal > NT zavrsetak* > USB > Racunar
* s'tim da mogu odavde da vucem jos jedan/dva tel.kabal do drugih telefona/linija.
Unapred se izvinjavam na nejasnocama i eventualno glupim pitanjima.
Pozdrav i hvala.
MarkoS je napisao(la):Kako da namestim da se kaci na 128?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari