Šta je novo?

Iron Man :)

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Ne znam da li je ovaj film stigao kod nas:) Danas sam ga gledao i ja ovako mator sam se ODUSEVIO:) Znaci film je do j@j@! :D Preporucujem ljubiteljima ovog zanra!
Morao sam da podelim moje odusevljenje:)

Ovde je premijera za 5-6 dana... Jedva čekam!
Kao klinac sam zavoleo Marvelove junake... i eto drži me do dan danas! :)

Inače krajem meseca dolazi Indiana Jones, a nekih mesec dana kasnije vruće leto najavljuju novi nastavci filmova Hellboy i Batman! :D

Skidam igru, a film jedva čekam. Idem obično sa drugaricama i smejemo se i zezamo kao kad smo gledali Spajdermena i filmove Johna Wooa...

Je li to za xbox360, PS ili za PC?

Poslednja izmena:
Cudi me sto kriticari i ljudi koji su gledali film kazu da je ultra dobar. Dobio je odlicne ocene na netu. Cudim se jer je u pitanju superhero film a oni ne prolaze bas najbolje sto se kritika tice.
MOracu da pogledam znaci:D

Poslednja izmena:
Ima CAM, ali strasno los...

Ovo je greh gledati tako... Nisam siguran da li je 8 ili 9 maja premijera?
Svakako nije problem da sačekati još tih 5-6 dana a onda pravac bioskop... možda čak i na premijeru odem! ;)

Poslednja izmena:
Sto? Na kucnom bioskopu je skroz dobro, uslovno da izadje prava verzija :)

Ne kažem da nije... ali to je divna prilika da pobegnem od kompa i uživam u atmosferi bioskopa... bar za kratko... ;-)

Mada se dešavalo da mi je bolja kopija kod kuće nego ona u bioskopu... :d u smislu da je nedovoljno oštra slika... boje oprane, platno prljavo, i na sve to neki glavolja sedne ispre mene i brblja sa ribom ko da se nisu videli... :mad:

Odgledaj trailer i mislim da ces se oduseviti :)

Odgledao sam trailer pre par meseci i danas ponovo. Sto se mene tice nista posebno. Standardna prica. Ili sam mozda ostario pa mi vise nisu interesantni superheroji koji spasavaju svet:d

Ne kažem da nije... ali to je divna prilika da pobegnem od kompa i uživam u atmosferi bioskopa... bar za kratko... ;-)

Mada se dešavalo da mi je bolja kopija kod kuće nego ona u bioskopu... :d u smislu da je nedovoljno oštra slika... boje oprane, platno prljavo, i na sve to neki glavolja sedne ispre mene i brblja sa ribom ko da se nisu videli... :mad:

Da to me zraci kod bioskopa u BG-u. Gde god da odes boje su isprane i pojavljuju se one male crne krive linije na svim mestima.
Publika je posebna prica.......

Poslednja izmena:
Kad sam pre neki mesec gledao trejler, meni se nista tu nije svidelo...stavise delovalo mi ekstra glupo...a sad vidim ovoliko pozitivnih kritika na sve strane.Pa i prilicno dobra ocena na Rotten Tomatoes, pogotovo za superhero film.
Ne znam, da li je moguce da su trejler namerno zahebali ili sta :p Uglavnom, gledacu ga u bioskopu cim dodje u komsiluk... :)

Nisam gledao film, ali Black Sabbath u soundtracku mu već u startu daje prednost. ,)

Poslednja izmena:
U kom to bre bioskopu gledate filmove kad je platno prljavo ? :)

U kom to bre bioskopu gledate filmove kad je platno prljavo ? :)

Pa recimo u "Sava Centru" ...poslednji put bio na Festu 2008. Pazi, to je kao jedan od reprezentativnijih.
U Tuckwoodu odvrnu zvuk a slika ono mutnjikava što je do kopije, a ne do opreme... ali mene to kao gledaoca ne bi trebalo da interesuje! Je li tako? :S:
...a to su upravo argumenti bioskopa po kojima on treba da parira DVD/DivX eri nateravši gledaoca da napusti udobnost i toplinu doma.

Nije to svuda tako... ali poslednjih nekoliko puta u "Sava Centru" su bili takvi pa možemo govoriti o pravilu a ne o slučajnosti.

Poslednja izmena:
Ne znam za SC, ali takve stvari nisam primecivao u Rodi i Tuckwoodu. mozda im se "omaklo" u tvom slucaju :) . U stvari, Roda je najbolja, kakav bre Sava Centar. :smoke: :p

Poslednja izmena:
Fest je obično u SC pa zato... a slažem se da je RODA najbolji bioskop gda ću i ići da gledam IRON MAN-a.

Poslednja izmena:
Ne znam da li je ovaj film stigao kod nas:) Danas sam ga gledao i ja ovako mator sam se ODUSEVIO:) Znaci film je do j@j@! :D Preporucujem ljubiteljima ovog zanra!
Morao sam da podelim moje odusevljenje:)

Iron Man PROPER CAM XViD-iSO700

najbolje za sada kod nas :D

Otkako je stiglo na tržište filmove gledam isključivo u Delti. Preperučujem. :d

Poslednja izmena:
Za Xbox, igra uopšte nije loša... Mislim, u poređenju sa spajdermenom i supermenom i ostalim marvel-movie based igrama koje su izasle paralelno sa filmom. Stvarno je ok, mada se pored GTAIV ne stiže ništa drugo...

nikad sebi necu pustiti TS film (osim ako je u pitanju animacija, jer se manje primecuje nedostata kvaliteta)

mali off - jel izashao Forbidden kingdom DVDrip ? ja te vesti gledam na rlslog.net, ali izgleda da im ubagovo server

Nije, radi sve ok...

Puno ljudi hvali Ironman, možda ga i pogledam. Davno sam prestao da se ložim na superheroje, a filmovi o njima koje prave poslednjih godina su loši ko blato. Spiderman serijal je toliko loš da boli, Batman Begins me je ostavio totalno hladnim, X-meni su takođe očajni, sve je to moglo daleko bolje.

Ironman bi mogao da bude nešto novo. Sam izbor glavnog glumca govori u prilog tome.

Puno ljudi hvali Ironman, možda ga i pogledam. Davno sam prestao da se ložim na superheroje, a filmovi o njima koje prave poslednjih godina su loši ko blato. Spiderman serijal je toliko loš da boli, Batman Begins me je ostavio totalno hladnim, X-meni su takođe očajni, sve je to moglo daleko bolje.

Ironman bi mogao da bude nešto novo. Sam izbor glavnog glumca govori u prilog tome.

u bre choveche ... Spiderman se moze pohvalititi odlichnim efektima i koordinacijom pokreta likova, Batman begins je revolucionaran film u svetu superheroja, a Xmen ima odlichnu prichu. ne znam zaista shta ti ochekujesh od filmova sa super herojima, da udare po filozofiji ?

Meni je jedino Batman Begins od ovih novih superhero filmova bio dobar...ostali su bili isuvise...childish :D A semu Rejmiju ne mogu oprostim Spajdermena...Zato me bas interesuje ovaj Iron Man, pogotovo sto je taj junak manje zanimljiv (na papiru :p) a izgleda ispade dobar film...I jos je izgleda ocigledno, kad se sledi recept da glavnog lika ne glumi aktuelna super zvezda iz holivuda, superhero film bude dobar :p
Jos da vidim kako ce Edvard Norton proci kao Hulk...Norton ne moze da omane :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno