Ima CAM, ali strasno los...
Odgledaj trailer i mislim da ces se oduseviti![]()
Ne kažem da nije... ali to je divna prilika da pobegnem od kompa i uživam u atmosferi bioskopa... bar za kratko... ;-)
Mada se dešavalo da mi je bolja kopija kod kuće nego ona u bioskopu... :d u smislu da je nedovoljno oštra slika... boje oprane, platno prljavo, i na sve to neki glavolja sedne ispre mene i brblja sa ribom ko da se nisu videli...![]()
A pojavio se i TS malo boljeg kvaliteta, a bez spanskih titlova...Ima CAM, ali strasno los...
Odgledaj trailer i mislim da ces se oduseviti![]()
U kom to bre bioskopu gledate filmove kad je platno prljavo ?![]()
Ne znam da li je ovaj film stigao kod nasDanas sam ga gledao i ja ovako mator sam se ODUSEVIO
Znaci film je do j@j@!
Preporucujem ljubiteljima ovog zanra!
Morao sam da podelim moje odusevljenje![]()
Otkako je stiglo na tržište filmove gledam isključivo u Delti. Preperučujem. :d
Puno ljudi hvali Ironman, možda ga i pogledam. Davno sam prestao da se ložim na superheroje, a filmovi o njima koje prave poslednjih godina su loši ko blato. Spiderman serijal je toliko loš da boli, Batman Begins me je ostavio totalno hladnim, X-meni su takođe očajni, sve je to moglo daleko bolje.
Ironman bi mogao da bude nešto novo. Sam izbor glavnog glumca govori u prilog tome.
I jos je izgleda ocigledno, kad se sledi recept da glavnog lika ne glumi aktuelna super zvezda iz holivuda, superhero film bude dobar![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari