cof
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.05.2003
- Poena
- 645
Moja oprema
- CPU & Cooler
- 3700x Wraith Prism
- Matična ploča
- MSI B550-A PRO
- RAM
- 16GB DDR4 G.Skill Trident Z
- GPU
- ASUS 4060 TI
- Storage
- NVMe Adata 1TB XPG SPECTRIX S40G
- PSU
- FRACTAL DESIGN ION + 2 Platinum 860W
- Kućište
- Corsair iCUE 220T RGB
Uzasno ali uzasno iritirajuci problem sa Gigabyte 965p ds4 plocom !!!
radi se o takozvanom power cycling ili po naski upali se ugasi se upali se ugasi se.......
znaci desava se totalno bez reda, najcesce kad restartujem komp i win-a i onda upadne u taj prokleti power cycle i non stop se pali gasi bez naznake da ce da nastavi da se normalno podize... da budem tacan to se desava pre ucitavanja BIOS-a. I onda posle gomile "dzaranja i baranja" vadjenja kablova iz napajanja, prekidanja napajanja, i bog zna cega ,(iako jos nisam ustanovio u cemu je fora koja ga povrati u zivot) onda jednsostavno udje i nastavi normalno da se podize...
To je poznata mana ovih ploca recimo ovde se pominje i http://forums.vr-zone.com/archive/index.php/t-97637.html
a nasao sam inace i odgovor gigabyta nekom liku da je to poznata mana ploca i da se izvinjavaju zbog neprijatnosti....
e sad mene zanima jel se nekome ovo desavalo?
ostatak racunara se vidi sa leve strane
da li moze ovo sto su iz gigabyta priznali nedostatak ploce bilo kako da mi pomogne u vracanju ploce
inace firma je phoenix iz bulevara, nisu mi izdali fiskalni racun uz plocu, pod opravdanjem da im masina radi do 17 a ja sam plocu kupio oko 17:45, rekose mi takodje da dodjem sutra po fiskalni ali se nisam pojavio zbog obaveza...
ljudi ako je neko iskusio zna koliko je iritirajuce, POMAGAJTE
inace takodje ne zavisi od kloka procesora , isto se desava i na 1,8GHz i na 2.8GHz
:wave:
:bottle:
Poslednja izmena: