Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isti slučaj, od sinoć sve ispreturali, posle restarta se sve vraća na njihov redosled kanala, gube se omiljeni i u video klubu ako postoje zaključane kategorije posle restarta sve je otključano. Ovi iz mts-a nisu normalni, treba uložiti pristojno vreme da se uredi raspored kanala i samo tako, puf! Inace jutros ista prica, sve isto kao juče, NE RADI!!!!

I kod mene, izgleda da je bio novi apdejt softvera, čini mi se da je 1.30.0 pisalo. Najveći problem je što briše stalno listu omiljenih kanala.

Ja sam sinoc kada sam procitao da su nekima obrisali omiljenu listu kanala proverio kod sebe i nije mi nista bilo obrisano a od jutros nisam proveravao ali evo sada cu da bas bacim pogled na tv.

edit:

Evo sada sam provero i meni je obrisana omiljena lista.

I svi ostali da znaju da ne pokusavaju jos neko vreme ponovo da formiraju omiljenu listu jer imaju problem na serveru i postoji velika verovatnoca da ce vam opet biti obrisana. Ali upoznati su sa problemom i rade na njegovom odklanjanju.

Poslednja izmena:
Ja sam sinoc kada sam procitao da su nekima obrisali omiljenu listu kanala proverio kod sebe i nije mi nista bilo obrisano a od jutros nisam proveravao ali evo sada cu da bas bacim pogled na tv.

edit:

Evo sada sam provero i meni je obrisana omiljena lista.

I svi ostali da znaju da ne pokusavaju jos neko vreme ponovo da formiraju omiljenu listu jer imaju problem na serveru i postoji velika verovatnoca da ce vam opet biti obrisana. Ali upoznati su sa problemom i rade na njegovom odklanjanju.
Hvala za info! Nadamo se da ce otkloniti gresku, ionako im je sve na staklenim nogama, a takve stvari mnogo nerviraju i rizikuju da im korisnici predju kod drugih provajdera. Ukoliko neko zna kada otklone problem, bilo bi lepo da javi! Unapred HVALA!

Isti slučaj i kod mene.

I meni vratiše raspored i to onakav kakav je bio pre prvog jučerašnjeg resetovanja. 😀

da li postoji nacin kad ukljucim iris tv da mi se prvo pokazu omiljeni kanali a ne svi
ako postoji način mozete li objasniti kako to da odradim
hvala

da li postoji nacin kad ukljucim iris tv da mi se prvo pokazu omiljeni kanali a ne svi
ako postoji način mozete li objasniti kako to da odradim
hvala
Idete u "podešavanja", pa u "upravljaj kanalima" onda u "napravi listu aktivnih kanala" i birate "omiljene kanale". Napomena je da se posle restarta uredjaj vraća na postavku "svi kanali", tako da nažalost morate ceo postupak ponovo. Nadam se da je pomoglo.

Знам да је већ неко писао, али сад не могу да нађем.
Занима ме како на Ирис боксу инсталирати YouTube?
Да ли је функционално користити?

Pozdrav moze li neko da mi pomogne, kad ukucam kod da bi instalirao youtube na box trazi mi maintence code,sta je to?

Jel ima neki nacin da se uradi reset STB preko daljinskog kad se zakuca (a to je bar 1x dnevno, nekad i vise, 98% slučajeva kod promene kanala), uredno reaguje na paljenje i gašenje, ali nista drugo, pa ako je neko provalio neki combo možda?

Jel ima neki nacin da se uradi reset STB preko daljinskog kad se zakuca (a to je bar 1x dnevno, nekad i vise, 98% slučajeva kod promene kanala), uredno reaguje na paljenje i gašenje, ali nista drugo, pa ako je neko provalio neki combo možda?
Drzis dugme za ukljucivanje stb-a 5-6 sekundi i resetovace se, ako se ne upali iz prve ponovo pritisni za ukljucivanje na daljinskom.

Pa to sam probao ali on se ugasi ne uradi reset, i kad ga upalim ponovo je zaključan (stoji isti zamrznuti kanal). Ajd probam opet čim se zaglavi, ali rekao bih da sam držao power za STB bar 20s :), svakako ću opet probati.

Pa to sam probao ali on se ugasi ne uradi reset, i kad ga upalim ponovo je zaključan (stoji isti zamrznuti kanal). Ajd probam opet čim se zaglavi, ali rekao bih da sam držao power za STB bar 20s :), svakako ću opet probati.
Ne znam kod mene na Q11 je tako, drzim malo duze power dugme i on se posle nekog vremena ugasi i desi se nekada da se zaglupi malo i da moram ponovo da stisnem power dugme da se ukljuci i vidim kako se pokrece ono ponovo ucitavanje i konfigurisanje stb-a.

Kad uđeš u podešavanja, ima negde da se isključi brzo paljenje, tj. da ne ide u mirovanje. Nisam ni sam siguran kako se tačno zove opcija, nisam kući da proverim.
U svakom slučaju posle kad ga isključiš pa uključiš, ponovo se pojavljuje android logo, pa iris… čeka se malo duže. Ja sam to odmah podesio jer nisam mogao nikako da ga resetujem osim isključivanja na samom stb-u.

Drzis dugme za ukljucivanje stb-a 5-6 sekundi i resetovace se, ako se ne upali iz prve ponovo pritisni za ukljucivanje na daljinskom.
To vazi za q11, kada sam promenio za hph07 to ne vazi, drzim i nista se ne desava. Probao iz radoznalosti, inace hph07 mi ne koci kao sto je bio slucaj kod q11.

Moze li se ovaj q11 aktivirati bez interneta? Ili moze li se vratiti na fabricki firmware posto mi treba iskljucivo kao media player?
Hvala

Nemoguće da niko nije primetio greškicu koja im se potkrala u vezi Arena 7-8 što se tiče boje logoa, pomešali odnosno ''permutovali'' boje na ta dva kanala, odnos - donji levi ugao/gornji desni ugao.

@Miki Ue Primetili smo..

Pa kad su m**lazi, ne umeju ni 11 identičnih logotipa da ubace... Još pogreše boje.. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ako ima insajdera :ROFLMAO: , prosledite ovo gospodi da se ne muče mukice... 11 identičnih logotipa, zamisli....

Ovo je šala samo ne mislim toliko ozbiljno, ali stvarno se trude da se ne trude..

(Ne može na Benchmark 10+ fajlova, fali još Fight)

Pogledajte prilog 317165 Pogledajte prilog 317166 Pogledajte prilog 317167

I još ovo nisu rešili o_O nije ovo sad neki bauk nego jednostavno bode oči, skoro mesec dana ne mogu najosnovniju stvar da odrade, nije to samo odnos donji levi ugao/desni gornji nego i pritiskom na dugme ok kad se pojavi lista kanala ili uopšte kad su nazivi i logoi kanala naslagani jedan ispod drugog ista je priča sa kanalima 7-8...

Mozes misliti to je toliki problem, jeste bas ce da se zezaju oko logoa i slicnih besmislenih stvari. Bolje da unapredjuju uslugu da radi jos bolje a ovo kada dodje na red.

Isti slučaj, od sinoć sve ispreturali, posle restarta se sve vraća na njihov redosled kanala, gube se omiljeni i u video klubu ako postoje zaključane kategorije posle restarta sve je otključano. Ovi iz mts-a nisu normalni, treba uložiti pristojno vreme da se uredi raspored kanala i samo tako, puf! Inace jutros ista prica, sve isto kao juče, NE RADI!!!!
Pre neki dan salta klinac (8 godina) kanale kad odjednom sevnu pr0njava. Otkljucali ******. Dobro pa sam bio pored njega pa sam skocio i prebacio. Dete gleda i nije mu jasno sta to bi.

Ne vredi ne pomaze, drzao sam po 5, 10, 15, 20 itd. sec. probao bar 5x uvek se ugasi uredno kad pustim power i upali zaglavljen na istom kanalu... nema pomoci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno