Kod mene isto.Код мене је РТС1 ХД још увек на 710. HPH07.
Kod mene isto.Код мене је РТС1 ХД још увек на 710. HPH07.
Ne radi nikakav update androida.Resih Iris smart tv na Nvidiji android TV-u.Azurirao sam softver, i proradilo je.
Ostaje da resim na HP07, da li se kod apdejta IPTV dela, rad i apdejt android dela u isto vreme?
U android delu, vidim neku fabricku app za testiranje uredjaja, tu vidim i nekakav apdejt,da li je neko tu pokusavao nesto?
Znaci na mobilnoj aplikaciji i browser aplikaciji mora da se slika maximizuje onda se pojavi opcija da se ili izabere neka od postojeca rezolucija ili od Auto do maksimalna rezolucija.Eto vidiš tu je razlika između nas dvoje
Valjda imaš oči i bez "HD" na logou ili u nazivu kanala da vidiš šta jeste / nije SD. A i settings/podešavanje ikonica/link u player-u na mobilnoj app & sajtu lepo izlistaju dostupne rezoluciji i bitrate za kanal koji gledaš trenutno. SMRT app to nema.
Znam o čemu pričaš za STB / box varijantu ali na Iris Go / Iris Sm(a)rt nema dupliranih kanala.
Tako je default je Auto ali je bolja slika na Max.Trebalo bi da je default "Auto" opcija, ne?
Da, sajt i app za mobilne kad se prebace u fullscreen prikaz imaju tu ikonicu za podešavanje. Smrt app za sad nema kontrolu kvaliteta / rezolucije. I radi najgore od dve 3 aplikacije?![]()
Jel ovo isto kao ona sto smo instalirali pre neki dan ili ima nekih razlika?Ubica očekivanja
![]()
iris SMART - Apps on Google Play
iris SMART application for a complete TV experience on your smart TV!play.google.com
Ko ima box pakete sa tv-om ne naplaćuje seKoliko mesečno se plaća iris smart? Imam box 3 400/160, vidim da je neka akcija 3 meseca besplatno ako se aktivira do 31 oktobra
Ti si madjionicar , ja to na play storu ne nalazim ima samo Iris GO na telefonu.Ubica očekivanja
![]()
iris SMART - Apps on Google Play
iris SMART application for a complete TV experience on your smart TV!play.google.com
Imam Android TV OS na Nvidia Shieldu odnosno Google OS sto?Da li imas Android TV,ili obican android,koji uredjaj imas?