Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radi pip, ali ne za sve kanale.
Na prethodno gledan program se vratiš na levo donje dugme kocke koja okružuje"ok" dugme. Samo moraš da sačekaš da nestane Info na ekranu ili klikni dva puta. Prvi gasi Info, drugi Klik vrati na prethodni kanal.
Imaš kod njih na sajtu uputstva.

Pročitao sam par stranica, ali nisam našao odgovor. Jel postoji Android tv aplikacija koja može da zameni mts box? Kupio bih neki tv koji ima android, a ne bih da imam 2 daljinska ako moze da se izbegne. I da li radi bar približno? Imam optiku

jel radi nekome dugme slika u slici (dve okrugle strelice) meni se restartuje ceo box kad pritisnem
i kako se vraća na poslednje gledani kanal? ja kad pritisnem dugme tv sa okruglom strelicom meni vrati na početak emisije
Evo dosao kuci, radi slika u slici kod mene.

Da li je moguće da mi iris smart ne dozvoljava da gledam sve kanale kada se zakačim na hotspot a šerujem mts mobilni net? Imam samo 15 kanala onih zemaljskih. Uređaj je firestick ali to nije sad bitno. Preko yettela neće ni da se uloguje.

Da li je moguce da odnesem mts iris tv box na drugu lokaciju i tamo prikacim na tv?
Pokusao sam da spojim i kod stranice za logovanje mi prijavljuje serversku gresku.
Internet nije mts-ov na drugoj lokaciji.
Hvala

Nije moguće

Da li je moguce da odnesem mts iris tv box na drugu lokaciju i tamo prikacim na tv?
Pokusao sam da spojim i kod stranice za logovanje mi prijavljuje serversku gresku.
Internet nije mts-ov na drugoj lokaciji.
Hvala
Da je Mts-ov moglo bi, ovako nista.

Razlog je da MTS IPTV usluga radi u "intranet" maniru (a ne OTT kao kod većine drugih domaćih provajdera koji furaju (Android) boxeve) i na odvojenom VLAN-u u odnosu na internet, i da tom VLAN pristup nemaju MTS korisnici koji ne plaćaju TV uslugu već samo. Dakle odneseš kod korisnika koji je MTS DSL ili optički internet korisnik i ne radi jer taj korisnik nije platio TV uslugu.

Da li korisnici koji imaju IPTV preko telefonske parice imaju arene u HD formatu?

Negde da a negde ne, u zavisnosti od tehničkih mogućnosti, tj.od segmentacije mreže na lokaciji.

Jos jedno pitanje. Da li je moguce na T9/T10 tv box uredjaje instalirati mts iris app i preko njega koristiti iris? Hvala

Nebitno.
Tražio sam da mi zamene onaj najstariji debeli STB kada su uveli IRIS. Stalno je imao zakucavanje tokom rada, ali je i radio sa HD signalom.
Bitno je samo da dobije mrežni signal sa rutera, do 8mbits je valjda brzina za HD ako dobro pamtim.

@Dragan992 Ne bi moglo ni na MTS netu da radi Iris STB.
Tacno pogresno sam se izrazio… Inace ja dok sam bio na VDSL (Box4 Plavi) uzimao sam od prijatelja njegov STB Q11 jer je on bio na Box4 Beli i kod mene je regularno radilo sve sa njegovim otkljucanim kanalima. Ali da, da nisam i ja imao Box4 tj. pustenu tv uslugu, ne bi radilo…

Odoše cene malo gore.

Koliko vidim i BOX paketi su malo korigovani sa cenama.

Prilozi

• Cenovnik_iris_TV_paketa_od_1112022_.pdf
    117.3 KB · Pregleda: 44
  • BOX-3-paketi.pdf
    552.9 KB · Pregleda: 55
Jedva nekako grafički opremiše multiprenos Premijer lige. Za Ligu Šampiona multiprenosi bez ikakve grafičke obrade baš izgledaju jadno. Šta im je teško da urade ovako nesto nije mi jasno. Toliko plaćen program. Svaki programer može ovo za 10 minuta. Šteta

Prilozi

• IMG_20221004_223427.jpg
    IMG_20221004_223427.jpg
    289.5 KB · Pregleda: 87
  • IMG_20221004_223409.jpg
    IMG_20221004_223409.jpg
    256.9 KB · Pregleda: 86
Pozdrav ljudi, jedno pitanje, jel iris tv smart box ili nije? Nemam smart tv pa mi je zato bitno, jel moguce da se instaliraju aplikacije na njemu, google play store, jel moguće castovati youtube preko njega?

Uredjaj jeste smart box ali su mu sve smart funkncije zakljucane. Ne moze se instalirati ni jedna aplikacija, ne radi cast youtube...

Samo ne znam kom pametnjakovicu je to palo na pamet u Mtsu da to uradi? Jel ima neka fora da se otkljuca ta funkcija?
A mozda ce i oni sami u nekom trenutku sa nekim apdejtom otkljucati, nisu valjda kupovali android stb da bi zakljucali i nikad da ne otkljucaju tu funkciju.
Doduse nikako mi nije ni jasno sto su zakljucali ali... Mts ***.

Pa nije da ih branim ali oni taj box imaju za svoje usluge i potrebe, meni je to u neku ruku i logicno. Nije da opravdavam ali ne znam zasto bi se cudili, ono za sta je box namenjen, za njihovu uslugu, to i isporucuje. Njima je bitno da vam pruziaju uslugu i da je box funkcionalan za to.
Jos jedno pitanje. Da li je moguce na T9/T10 tv box uredjaje instalirati mts iris app i preko njega koristiti iris? Hvala
Naravno da je moguce, instaliras Iris Smart ne Iris Go. Iris Go je za mobilne uredjaje, Iris Smart je za Android TV

Pa nije da ih branim ali oni taj box imaju za svoje usluge i potrebe, meni je to u neku ruku i logicno. Nije da opravdavam ali ne znam zasto bi se cudili, ono za sta je box namenjen, za njihovu uslugu, to i isporucuje. Njima je bitno da vam pruziaju uslugu i da je box funkcionalan za to.

Naravno da je moguce, instaliras Iris Smart ne Iris Go. Iris Go je za mobilne uredjaje, Iris Smart je za Android TV
Kontaktirao sam ih i kazu da net mora biti iskljucivo Telekomov da bi aplikacija radila. Ako je tipa, yettelov ili sbb nece raditi.

Tacno je to od 20.08.2022 nece da ti radi ako nemas mtsove IP adrese.

Bilo bi lepo ako bi makar dodali netflix, chromecast, miracast i youtube opcije :)
To bi privuklo jos korisnika jer bi im dalo mogucnost da imaju deo mogucnosti android kotuija na starim televizorima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno