Evo dosao kuci, radi slika u slici kod mene.jel radi nekome dugme slika u slici (dve okrugle strelice) meni se restartuje ceo box kad pritisnem
i kako se vraća na poslednje gledani kanal? ja kad pritisnem dugme tv sa okruglom strelicom meni vrati na početak emisije
Da je Mts-ov moglo bi, ovako nista.Da li je moguce da odnesem mts iris tv box na drugu lokaciju i tamo prikacim na tv?
Pokusao sam da spojim i kod stranice za logovanje mi prijavljuje serversku gresku.
Internet nije mts-ov na drugoj lokaciji.
Hvala
Sta je razlog? Fiksni prikljucak?@Dragan992 Ne bi moglo ni na MTS netu da radi Iris STB.
A jel bitno i koji je STB u pitanju?Negde da a negde ne, u zavisnosti od tehničkih mogućnosti, tj.od segmentacije mreže na lokaciji.
Tacno pogresno sam se izrazio… Inace ja dok sam bio na VDSL (Box4 Plavi) uzimao sam od prijatelja njegov STB Q11 jer je on bio na Box4 Beli i kod mene je regularno radilo sve sa njegovim otkljucanim kanalima. Ali da, da nisam i ja imao Box4 tj. pustenu tv uslugu, ne bi radilo…@Dragan992 Ne bi moglo ni na MTS netu da radi Iris STB.
Naravno da je moguce, instaliras Iris Smart ne Iris Go. Iris Go je za mobilne uredjaje, Iris Smart je za Android TVJos jedno pitanje. Da li je moguce na T9/T10 tv box uredjaje instalirati mts iris app i preko njega koristiti iris? Hvala
Kontaktirao sam ih i kazu da net mora biti iskljucivo Telekomov da bi aplikacija radila. Ako je tipa, yettelov ili sbb nece raditi.Pa nije da ih branim ali oni taj box imaju za svoje usluge i potrebe, meni je to u neku ruku i logicno. Nije da opravdavam ali ne znam zasto bi se cudili, ono za sta je box namenjen, za njihovu uslugu, to i isporucuje. Njima je bitno da vam pruziaju uslugu i da je box funkcionalan za to.
Naravno da je moguce, instaliras Iris Smart ne Iris Go. Iris Go je za mobilne uredjaje, Iris Smart je za Android TV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari