Zanima me, da li ovaj D3 daljinski radi sa Iris 4024?Našao sam i stari D3 daljinski, i sa njim box radi.
Možda je sam iris daljinski u problemu? Ir uopšte ne emituje osim kad se koriste ona 4 tastera za kontrolu tv.
Da li on uopšte treba da se poveže preko bt na box (hp4042 je u pitanju)?
Pogledao na brzinu ono što su napisali na MTS sajtu. Za nove korisnike, itd...I u čemu je razlika?
Primetio, a i IrisGO sad radi na svim mrežama.Ne znam da li je neko primetio ali otključani su iptv portovi na ruteru tako da sada mogu da se koriste i za internet. Moguće da spremaju taj apdejt za Muve.
Nisu, novi streamovi imaju nešto veći prosečan bitrate, oko 6 Mbps a na staroj OTT platformi je oko 5.1 Mbps.Deluje da su samo iskoristili postojeće streamove sa stare Move aplikacije, bez da su poboljšavali kvalitet
A na kojoj app si ovo proveravao, tj na kom nalogu mts ili Supernova? Moguće da za supernova korisnike koriste i dalje stare streamove dok za mts (na stb-u) koriste nove, što nema logike ali kod Telekoma je sve moguće. I u koliko fps-a su novi streamovi? Na move smart sem rts-a i arena koji su 50fpsa, skoro svi ostali 25fps.Nisu, novi streamovi imaju nešto veći prosečan bitrate, oko 6 Mbps a na staroj OTT platformi je oko 5.1 Mbps.
A što se tiče audija? Je l' isto 93.4kbps aac?Nisu, novi streamovi imaju nešto veći prosečan bitrate, oko 6 Mbps a na staroj OTT platformi je oko 5.1 Mbps.
Zavisi kakav deinterlace filter ima tvoj tv i da li je bolji od deinterlace filtera koji ima box.Da li će slika biti bolja da prebacim na 1080p-50hz ili da ostane na 1080i-50hz na hp4024
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari