markokostic75
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.04.2019
- Poena
- 135
Ja sam trazio rekli bice javi se pocetak je .Pre jedno mesec dana ..Imam optiku i box 4 paketДа ли је неко на МТС оптици добио мове бокс?
Ja sam trazio rekli bice javi se pocetak je .Pre jedno mesec dana ..Imam optiku i box 4 paketДа ли је неко на МТС оптици добио мове бокс?
Можда бт за даљински?@gvlada Nisam čula da je neko od postojećih korisnika Box paketa dobio najnoviji, move stb. Bila sam ponovo u poslovnici, nisu im stigli novi stb, a nisu hteli da unesu zahtev za dodatni stb, da me pozovu kad dobiju. Pre nekoliko dana mi se pojavio BT signal move box-a iz komšiluka, što znači da ga novi korisnici već dobijaju.
Danas oko 15h na nekoj od Arena je išlo obaveštenje da se od sutra na Arenama mogu pratiti dodatni sportski sadržaji, Formula 1, Evroliga,... i tenis. Pošto nas najviše zanima tenis, začudilo me što piše da se od sutra može pratiti tenis iz serije 1000, a na SK trenutno idu turniri 250 i 500.
O čemu ti to? Ako imaš neki problem, mogu da izađem u susret oko rešavanja, ne izbegavam.Kako ih lepo braniš, samo eto neuspešno 😂😂
Pa lagano do 11 aprila pustaju jos 4 kanala .Verovatno treba malo vremena da prepakuju sadrzaje na pojedine kanale .Takodje od kraja leta bice tematskih kanal verovatno taj badminton tenis i jos neki ...Nikakvog opravdanja i alibija za ono što rade...nigde prenosa Cvajte iako im u ovom trenutku na 3-4 kanali idu raznorazni snimci![]()
Pre će da prenose briškule, klis i boćanje nego tenis.Pa lagano do 11 aprila pustaju jos 4 kanala .Verovatno treba malo vremena da prepakuju sadrzaje na pojedine kanale .Takodje od kraja leta bice tematskih kanal verovatno taj badminton tenis i jos neki ...
Update mog problema, dolazilo je par njih u više navrata iz mtsa i jedan je spomenuo da verovatno je modem loš,ali stavili su skoro nov pa ne može da menja. Takođe protok nije pušten kako treba, pa je zvao i to da srede. Malo je bolje,ali i dalje ima smetnje u vidu zamrzavanje slike kad se vrati unazad neki sadržaj. Ponovo sam prijavila kvar i tražila da zamene opremu, ali bezuspešno. Dolazili neki treći, radili su nešto na banderi i zamenili neki deo,kaže lik ako se problem i dalje nastavi verovatno je loš podzemni kabal pa bi morali da kopaju i da vide sta se dešava I da ga zamene... Kako sad ja da ih nateram da mi zamene ruter,a da ne mi ne raskopaju pred kuću? Da li mogu ja da kupim modem?Zdravo, uzrela sam krajem februara BOX 3, 2 stb i od samog pocetka imam problem sa televizijom. Prebacivanje kanala ide jako loše, skoro za svaki kanal izlazi greška neuspešan pokušaj... Kada vratim nešto unazad koči, zamrzava slika i premotavanje je lose. Takođe se to desava i na video klubu kada pustim neki sadržaj, isto slika zamrzava. Da li je imao još neko takvih problema,kako ih rešiti? Prijavljivala sam kvar par puta, resetuju daljinski,radi neko vreme 2,3 sata i u večernjim satima ponovo krenu isti problemi. Dolazio je covek iz mtsa par puta i video sta se dešava i nije nista rešio. Kaže da ne zna...
Imao sam isti problem pre 3 god kada su poceli da dele hp4024 boxove, zamenuli su sva tri sa q11 i resili stvar. Navodno se kosila oprema u centrali sa tim boxovima.Update mog problema, dolazilo je par njih u više navrata iz mtsa i jedan je spomenuo da verovatno je modem loš,ali stavili su skoro nov pa ne može da menja. Takođe protok nije pušten kako treba, pa je zvao i to da srede. Malo je bolje,ali i dalje ima smetnje u vidu zamrzavanje slike kad se vrati unazad neki sadržaj. Ponovo sam prijavila kvar i tražila da zamene opremu, ali bezuspešno. Dolazili neki treći, radili su nešto na banderi i zamenili neki deo,kaže lik ako se problem i dalje nastavi verovatno je loš podzemni kabal pa bi morali da kopaju i da vide sta se dešava I da ga zamene... Kako sad ja da ih nateram da mi zamene ruter,a da ne mi ne raskopaju pred kuću? Da li mogu ja da kupim modem?
Imao isti problem, nisu menjali hp 4024 za q11, vec se nasao pravi covek u centrali posle 20 pokusaja, nesto odradio dok je samnom bio na vezi, u par klikova sa njihove strane i resio mi problem.Imao sam isti problem pre 3 god kada su poceli da dele hp4024 boxove, zamenuli su sva tri sa q11 i resili stvar. Navodno se kosila oprema u centrali sa tim boxovima.
A da li se još dodatni STB uređaji uzimaju u poslovnici ili moraju monteri da donesu kao za Supernovu?^ Ne čini ti se, q11 zaista brže menja kanale.
Ne verujem da se može dobiti na zahtev jer, koliko znam, ih odavno ne daju. Jedino da ti se posreći da neko u mts-u potraži da li neko vratio pa ti da ga uzmeš. Traži ništa te ne košta, možda ti se posreći
Ja sam 2022. uzeo u poslovnici bez problema, ali za Supernovu su slali monteraNe znam kakva je sad situacija. Pre oko 3 godine je morao monter da donese posle podnetog zahteva.
Moguće da je sada drugačija situacija, ako je neko skoro to radio nek se javi
Prosle nedelje je moj teca trazio dodatni stb, morao je da ceka da dodju monteri i montiraju mu, nisu hteli da mu izdaju tamo.A da li se još dodatni STB uređaji uzimaju u poslovnici ili moraju monteri da donesu kao za Supernovu?
Šta radi?
radiZanima me, da li ovaj D3 daljinski radi sa Iris 4024?
U podešavanjima modema imas port binding opciju gde možeš da dodeliš da ti neki od LAN1 ili LAN4 bude port za IPTV, a ako su ti zauzeti LAN1 i LAN4 moraš da kupiš fast ethernet switchMoze jedno i pitanje, izvinjavam se ako je bilo. Kako da povezem treci stb uredjaj? Kada povezem na lan 1 ili 4 stane mi na petom koraku provere. Jel ima neka fora ili mora da se zove mts?
Preko sviča .Moze jedno i pitanje, izvinjavam se ako je bilo. Kako da povezem treci stb uredjaj? Kada povezem na lan 1 ili 4 stane mi na petom koraku provere. Jel ima neka fora ili mora da se zove mts?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari