Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Izbacena su jos 2 tv kanala iz ponude Extreme Sports i Bloomberg int. ...

Tek će oni da izbacuju izgleda...realno rečeno, postoji tu gomila kanala za koje verujem da niko ni 5 minuta nije izdvojio da ih pogleda.

@gvlada Nisam čula da je neko od postojećih korisnika Box paketa dobio najnoviji, move stb. Bila sam ponovo u poslovnici, nisu im stigli novi stb, a nisu hteli da unesu zahtev za dodatni stb, da me pozovu kad dobiju. Pre nekoliko dana mi se pojavio BT signal move box-a iz komšiluka, što znači da ga novi korisnici već dobijaju.

Danas oko 15h na nekoj od Arena je išlo obaveštenje da se od sutra na Arenama mogu pratiti dodatni sportski sadržaji, Formula 1, Evroliga,... i tenis. Pošto nas najviše zanima tenis, začudilo me što piše da se od sutra može pratiti tenis iz serije 1000, a na SK trenutno idu turniri 250 i 500.
Можда бт за даљински?
Тренутно нема 1000 турнира.

Da li je neko uspeo da instalira na HP4024 novu MOVE aplikaciju a da ne izbacuje gresku "GRESKA: UREDJAJ NIJE REGISTROVAN"

U vezi tenisa. Kuca se u pretrazi ATP i izbaciće šta je trenutno u planu za naredne dane.
Uglavnom u nedelju neka finala ATP 250. 07.04 arena 3 premijum Monte Carlo, 08.04. arene 2 i 3 premijum Monte Carlo. Ne znam sada tačno, a i ne proverava mi se nešto, ali mislim da Monte Carlo i ne ide na više od dva terena odjednom

Nikakvog opravdanja i alibija za ono što rade...nigde prenosa Cvajte iako im u ovom trenutku na 3-4 kanali idu raznorazni snimci :ROFLMAO:

Kako ih lepo braniš, samo eto neuspešno 😂😂
O čemu ti to? Ako imaš neki problem, mogu da izađem u susret oko rešavanja, ne izbegavam.
Pitala neka forumašica oko tenisa sa SK, što ga nema. Ja ne bi ni puštao te 250 i 500 turnire što se kvaliteta tiče.

Šta je Cvajta, bundesliga? Bio Bajern prenos, gledao malo dok je bila pauza u košarci.

Nikakvog opravdanja i alibija za ono što rade...nigde prenosa Cvajte iako im u ovom trenutku na 3-4 kanali idu raznorazni snimci :ROFLMAO:
Pa lagano do 11 aprila pustaju jos 4 kanala .Verovatno treba malo vremena da prepakuju sadrzaje na pojedine kanale .Takodje od kraja leta bice tematskih kanal verovatno taj badminton tenis i jos neki ...

Baš pogledao šta je cvajta :)
Stvarno ti nedostaje druga nemačka liga pored svih živih prenosa večeras. Bio i Ronaldo protiv SMSa i Mitrovića prenos :)

Ja sam tu vest protumačio drugačije, da 11.04 puštaju Arena premijum 4 kanal, samo jedan. Videćemo.
Maxthon Snap20250405004944.jpg

Pa lagano do 11 aprila pustaju jos 4 kanala .Verovatno treba malo vremena da prepakuju sadrzaje na pojedine kanale .Takodje od kraja leta bice tematskih kanal verovatno taj badminton tenis i jos neki ...
Pre će da prenose briškule, klis i boćanje nego tenis.

Zdravo, uzrela sam krajem februara BOX 3, 2 stb i od samog pocetka imam problem sa televizijom. Prebacivanje kanala ide jako loše, skoro za svaki kanal izlazi greška neuspešan pokušaj... Kada vratim nešto unazad koči, zamrzava slika i premotavanje je lose. Takođe se to desava i na video klubu kada pustim neki sadržaj, isto slika zamrzava. Da li je imao još neko takvih problema,kako ih rešiti? Prijavljivala sam kvar par puta, resetuju daljinski,radi neko vreme 2,3 sata i u večernjim satima ponovo krenu isti problemi. Dolazio je covek iz mtsa par puta i video sta se dešava i nije nista rešio. Kaže da ne zna...
Update mog problema, dolazilo je par njih u više navrata iz mtsa i jedan je spomenuo da verovatno je modem loš,ali stavili su skoro nov pa ne može da menja. Takođe protok nije pušten kako treba, pa je zvao i to da srede. Malo je bolje,ali i dalje ima smetnje u vidu zamrzavanje slike kad se vrati unazad neki sadržaj. Ponovo sam prijavila kvar i tražila da zamene opremu, ali bezuspešno. Dolazili neki treći, radili su nešto na banderi i zamenili neki deo,kaže lik ako se problem i dalje nastavi verovatno je loš podzemni kabal pa bi morali da kopaju i da vide sta se dešava I da ga zamene... Kako sad ja da ih nateram da mi zamene ruter,a da ne mi ne raskopaju pred kuću? Da li mogu ja da kupim modem?

Update mog problema, dolazilo je par njih u više navrata iz mtsa i jedan je spomenuo da verovatno je modem loš,ali stavili su skoro nov pa ne može da menja. Takođe protok nije pušten kako treba, pa je zvao i to da srede. Malo je bolje,ali i dalje ima smetnje u vidu zamrzavanje slike kad se vrati unazad neki sadržaj. Ponovo sam prijavila kvar i tražila da zamene opremu, ali bezuspešno. Dolazili neki treći, radili su nešto na banderi i zamenili neki deo,kaže lik ako se problem i dalje nastavi verovatno je loš podzemni kabal pa bi morali da kopaju i da vide sta se dešava I da ga zamene... Kako sad ja da ih nateram da mi zamene ruter,a da ne mi ne raskopaju pred kuću? Da li mogu ja da kupim modem?
Imao sam isti problem pre 3 god kada su poceli da dele hp4024 boxove, zamenuli su sva tri sa q11 i resili stvar. Navodno se kosila oprema u centrali sa tim boxovima.

Imao sam isti problem pre 3 god kada su poceli da dele hp4024 boxove, zamenuli su sva tri sa q11 i resili stvar. Navodno se kosila oprema u centrali sa tim boxovima.
Imao isti problem, nisu menjali hp 4024 za q11, vec se nasao pravi covek u centrali posle 20 pokusaja, nesto odradio dok je samnom bio na vezi, u par klikova sa njihove strane i resio mi problem.

Da li može da se traži Q11 umesto HP4024?
Čini mi se da Q11 brže menja kanale
Da li je i na Q11 spor interfejs kao na EC2108 s obzirom da je Linux u pitanju na oba modela?

^ Ne čini ti se, q11 zaista brže menja kanale.
Ne verujem da se može dobiti na zahtev jer, koliko znam, ih odavno ne daju. Jedino da ti se posreći da neko u mts-u potraži da li neko vratio pa ti da ga uzmeš. Traži ništa te ne košta, možda ti se posreći

^ Ne čini ti se, q11 zaista brže menja kanale.
Ne verujem da se može dobiti na zahtev jer, koliko znam, ih odavno ne daju. Jedino da ti se posreći da neko u mts-u potraži da li neko vratio pa ti da ga uzmeš. Traži ništa te ne košta, možda ti se posreći
A da li se još dodatni STB uređaji uzimaju u poslovnici ili moraju monteri da donesu kao za Supernovu?

Ne znam kakva je sad situacija. Pre oko 3 godine je morao monter da donese posle podnetog zahteva.
Moguće da je sada drugačija situacija, ako je neko skoro to radio nek se javi

Ne mogu sad tačno da se setim ali jeste bilo pre par godina (2022-2023) da mi nisu dali već je morao monter da dođe. Džaba što sam im objasnio da ja to mogu i sam, da sam već imao dodatni box koji sam vratio, oni su rekli da je sada takva procedura.
Par godina pre toga nije bila, znam jer sam sàm postavio novi box koji sam zadužio u poslovnici.
Najbolje da se javi neko ko je skoro to radio ili da se pita u poslovnici

Moze jedno i pitanje, izvinjavam se ako je bilo. Kako da povezem treci stb uredjaj? Kada povezem na lan 1 ili 4 stane mi na petom koraku provere. Jel ima neka fora ili mora da se zove mts?

Moze jedno i pitanje, izvinjavam se ako je bilo. Kako da povezem treci stb uredjaj? Kada povezem na lan 1 ili 4 stane mi na petom koraku provere. Jel ima neka fora ili mora da se zove mts?
U podešavanjima modema imas port binding opciju gde možeš da dodeliš da ti neki od LAN1 ili LAN4 bude port za IPTV, a ako su ti zauzeti LAN1 i LAN4 moraš da kupiš fast ethernet switch

Hvala vam na odgovorima! 👍Probacu ovo prvo, ako ne uspem uzecu svic.

Za treći bi morali da ti daju i svič. Besplatan je, ja ga uzeo u poslovnici svojevremeno.

Vrh Dno