Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Vibe Tv u HD na poziciji 577 na Irisu i Supernovi od večeras.

Nije moj lokal a inače bi ponekad rado ukidao i moju lokalnu televiziju :)

Zar se nije i ranije dešavalo da se gube ti kanali iz Discovery grupe? Dosta davno je bilo da ni eurosprota nije bilo u nekom periodu.
Obično se vrate relativno brzo nakon cenkanja, ako je isktekla licenca u pitanju. Standardno pijačno bude uvek oko tih Discovery kupovina :)
Mada Discovery sada ima dosta dobro podržan program kroz MAX aplikaciju, direktno uzimaju pare za sport paket itd... za razliku od ranije. Biće sigurno neko obavštenje uskoro u vezi toga.

И даље нема вести за кажњене канале.

Zdravo, uzrela sam krajem februara BOX 3, 2 stb i od samog pocetka imam problem sa televizijom. Prebacivanje kanala ide jako loše, skoro za svaki kanal izlazi greška neuspešan pokušaj... Kada vratim nešto unazad koči, zamrzava slika i premotavanje je lose. Takođe se to desava i na video klubu kada pustim neki sadržaj, isto slika zamrzava. Da li je imao još neko takvih problema,kako ih rešiti? Prijavljivala sam kvar par puta, resetuju daljinski,radi neko vreme 2,3 sata i u večernjim satima ponovo krenu isti problemi. Dolazio je covek iz mtsa par puta i video sta se dešava i nije nista rešio. Kaže da ne zna...

Zdravo, uzrela sam krajem februara BOX 3, 2 stb i od samog pocetka imam problem sa televizijom. Prebacivanje kanala ide jako loše, skoro za svaki kanal izlazi greška neuspešan pokušaj... Kada vratim nešto unazad koči, zamrzava slika i premotavanje je lose. Takođe se to desava i na video klubu kada pustim neki sadržaj, isto slika zamrzava. Da li je imao još neko takvih problema,kako ih rešiti? Prijavljivala sam kvar par puta, resetuju daljinski,radi neko vreme 2,3 sata i u večernjim satima ponovo krenu isti problemi. Dolazio je covek iz mtsa par puta i video sta se dešava i nije nista rešio. Kaže da ne zna...
ako su ti "pravili" kablove tako što su ručno sekli kabl na meru najverovatnije je loš kabl. Imao sam jedan STB koji se čudno ponašao, dok je drugi bio OK i ovo je bio problem. Dakle probaj drugi lan kabl ako možeš.

ako su ti "pravili" kablove tako što su ručno sekli kabl na meru najverovatnije je loš kabl. Imao sam jedan STB koji se čudno ponašao, dok je drugi bio OK i ovo je bio problem. Dakle probaj drugi lan kabl ako možeš.
Nisu sekli kablove, ali probaću da stavim drugi, a i isti problem je na oba televizora...

Sve isto i sa drugim LAN kablom. Opet sam prijavila kvar,valjda će se pronaći neko rešenje. Inače stb je hp4024.

ja sam to imao duzi period , stalno sam zvao na kraju svakih par dana. bili nekoliko puta inista . onda posle zjednog prijavljivanja me zvao covek i pita zel reseno. kazem nije ali da su mi ovi iz mts-a rekli da je sve dobro. on normalan covek kaze da nije dobro ako ne radi i kaze proverice i javice se. nije se javio ali od tada radi kako treba. zovi staln pa nek dolaze i pokusavaju. znam da nervira ali.....

ja sam to imao duzi period , stalno sam zvao na kraju svakih par dana. bili nekoliko puta inista . onda posle zjednog prijavljivanja me zvao covek i pita zel reseno. kazem nije ali da su mi ovi iz mts-a rekli da je sve dobro. on normalan covek kaze da nije dobro ako ne radi i kaze proverice i javice se. nije se javio ali od tada radi kako treba. zovi staln pa nek dolaze i pokusavaju. znam da nervira ali.....
Isti slucaj bio kao i kod tebe, zvao 20 puta sigurno dok nisu resili. Pre dve godine.

I meni stalno govore kako oni vide da je sve u redu, ima signal i sl. A čovek iz mtsa sedi kod mene gleda u tv i vidi problem i kaže ne zna šta može da bude i kao možda ja brzo prebacujem kanale pa zato zabaguje, da probam na brojeve,a ne na + i -

meni je neko kod njih ukljucio hd kanale i rekose da je zbog toga, kao puno zauzima ali kad su mi uskljucili isto je bilo. znam da malo nervira ali zovi stalno dok ne rese.

trazio sam i ovde i po staroj temi i nisam siguran da sam nasao, ali kako shvatam za Iris hp4024 box-u ne postoji objavljen nacin za 'otkljucavanje' box-a kako bi se mogle dodati nove aplikacije (npr EON)? Sem toga, da li i ako bi to mogao da uradim (ili ako dodam zaseban android box), EON uopste moze da radi iz MTS mreze (optika je valjda u pitanju)?, jer ako ne moze, tek da se ne cimam bez potrebe. hvala.

EON može da radi preko VPN-a. o tome se diskutuje u ovom podforumu

@neo geo
Eon radi na mts internetu, kao i na svakom internetu u Srbiji.
Jedino možeš osetiti razliku u zavisnosti koju vrstu eon pretplate koristiš u pogledu UM kanala.
Ukoliko je nalog "u mreži" odnosno pozajmljen od nekoga ko ima njihovu uslugu interneta i televizije, onda će UM kanali biti blokirani na mts internetu. Ukoliko koristiš eon "van mreže" svi kanali rade normalno.
Ovako je stanje sada, da li će se nešto promeniti kada novi vlasnici preuzmu sbb mislim da niko ne zna

hvala, koristio bi sopstveni postojeci SBB nalog .. ako shvatam dobro, to je scenario 'pozajmljivanja' od samog sebe prakticno, i tada ne bi imao preko EON-a van mreze N1 i NovaS (jer ako opet shvatam to su UM kanali) ... ako je sve to tako, dzaba mi i ako hp4024 moze da se prilagodi tako da moze da pokrene EON (nadam se da ce se javiti jos neko vezano za ovo).

hvala, koristio bi sopstveni postojeci SBB nalog .. ako shvatam dobro, to je scenario 'pozajmljivanja' od samog sebe prakticno, i tada ne bi imao preko EON-a van mreze N1 i NovaS (jer ako opet shvatam to su UM kanali) ... ako je sve to tako, dzaba mi i ako hp4024 moze da se prilagodi tako da moze da pokrene EON (nadam se da ce se javiti jos neko vezano za ovo).
Ako koristis svoj Eon nalog koji je vezan za sbb kablovsku onda neces imati UM kanale. Ako koristis neki VPN onda ces imati. Eon ,,van mreze,, je posebna usluga koju sbb prodaje korisnicima koji nemaju mogucnost za sbb internet i ona radi na bilo kom internetu.

Po meni hp4024 drugi sigurno misle drugacije svako ima nesto zasto mu je neki stb najbolji

Na jednom TV-u imam stari beli veliki boks, i dalje je ispravan ali je softver baš kilav (jer su ga u nekom trenutku preradili da izgleda kao onaj na Androidu, ali baš je spor interfejs). Da li je moguće tražiti zamenu za noviji uređaj (bez doplate i akrobacija) ako je stari i dalje ispravan?

Na jednom TV-u imam stari beli veliki boks, i dalje je ispravan ali je softver baš kilav (jer su ga u nekom trenutku preradili da izgleda kao onaj na Androidu, ali baš je spor interfejs). Da li je moguće tražiti zamenu za noviji uređaj (bez doplate i akrobacija) ako je stari i dalje ispravan?
Ako osim njega imas vise STB uređaja, možeš u poslovnici da odeš da ga razdužiš (nećeš više da koristiš) i sledećeg dana da odeš da uzmeš dodatni STB i daće ti HP4024

Да ли је неко на МТС оптици добио мове бокс?

И да ли се мења програмска шема на Ирис платформи?

@gvlada Nisam čula da je neko od postojećih korisnika Box paketa dobio najnoviji, move stb. Bila sam ponovo u poslovnici, nisu im stigli novi stb, a nisu hteli da unesu zahtev za dodatni stb, da me pozovu kad dobiju. Pre nekoliko dana mi se pojavio BT signal move box-a iz komšiluka, što znači da ga novi korisnici već dobijaju.

Danas oko 15h na nekoj od Arena je išlo obaveštenje da se od sutra na Arenama mogu pratiti dodatni sportski sadržaji, Formula 1, Evroliga,... i tenis. Pošto nas najviše zanima tenis, začudilo me što piše da se od sutra može pratiti tenis iz serije 1000, a na SK trenutno idu turniri 250 i 500.

Vrh Dno