markokostic75
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.04.2019
- Poena
- 135
Na kom kanalu je Arena 4K koja ne najavljena sa ovim kanalima da ce biti pustena .
Ne, ne radi. Makar ne uz Iris Go naloge od korisnika Box paketa.Iris tv app radi na SBB mreži👌
Na Supernova Move plaformi ( = Spectar.tv / MoreScreens, ne to novo što testiraju po Bosni, CG i gde već sve) i inače nema geoblock drugih provajdera u Srbiji kao što ima na Iris Go platformi.Ista stvar sa Supernova Move app.
Ne radi. Sad probao. Iris iz box paketaIris tv app radi na SBB mreži👌
.
Na Supernova Move plaformi ( = Spectar.tv / MoreScreens, ne to novo što testiraju po Bosni, CG i gde već sve) i inače nema geoblock drugih provajdera u Srbiji kao što ima na Iris Go platformi.
Без хдр...Na iris platformi ubaceni "novi" kanali na poziciji 185 Fashion TV 4k (FTV UHD), na poziciji 649 Srpska TV HD i na poziciji 675 Freedom tv.
Suština je u ovome, a to si preskočio u prvom komentaru.imam Soko Lite i uz njega IRIS app
Pa.to je uvek i radiloimam Soko Lite i uz njega IRIS app koju sam instalirao na LG smart TV koja radi kao što sam već rekao na SBB internetu.
E pa nisam znao..izvinjavam se 🙃Pa.to je uvek i radilo
Bato gledaj cice na Fashion 4K , a ovo ne brini bice jednog dana sigurno 😂🤣😉Na kom kanalu je Arena 4K
moze li neko reci ima li posebna tema za Iris Go ? ako ima moze li link i hvala
Mislio sam 3 dodatna pored jednog osnovnog STB znaci 50+4×8=82Za svaki SD Iris dodeljuju 4Mbps, dok je kod HD-a ta cifra 8Mbps.
Za 50/8 + 3 HD Irisa ti treba 50+3*8=74Mbps download i 8Mbps upload na VDSL linku. Ako linija može toliko, dobićeš uslugu.
Ako si na optici putem box uredjaja slika je kvalitetnija u svakom smislu i na HD a posebno na SD kanalima, putem boxa imas vise kanala u HD rezoluciji i imas kanale u 4k (za sada 5), imas vise lokalno regionalnij kanala i dupliranih pozicija, drugacija je numeracija kanala i pocinje od 101 RTS 1 (100 je Iris info), kao sto je kolega clan napisao brze prebacuje kanale!Pitanje za iskusnije.
Korisnik sam box 3 paketa i Iris tv od nedavno (od pre 2 meseca). Imam 2 iris box-a, ali sam na 2 tv ( 4k Lg većih dijagonala uz magic remote daljinac) instalirao Iris TV aplikaciju. Ono malo kanala sto gledam ima odličnu sliku i ton. Jedan daljinac, nema dodatnih kablova i stb da pravi nered, sve ide preko wifi.
I sada sam u dubiozi. Da li nešto propuštam, da li nešto gubim, što ne koristim Iris tv box? Koje su prednosti box-a u odnosu na aplikaciju, ako ih uopšte ima???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari