Nikako nisu za poredjenje TV uslugu preko STB i to preko aplikacije.Imam utisak da je slika ipak malo bolja preko settop boxa a definitivno je brži odziv.
VIDAA aplikaciji sam se obradovao jer mi je želja da i ne koristim više STB. Tu mi je infrared daljinac, ali je ipak odziv brži nego preko TV aplikacije sa bluetooth daljincem a i slika je malo slabija preko aplikacije. Da li je do nje ili ne, ali posle jedno 15 minuta probe, ceo TV je spao sa mreže i naravno nijedna aplikacija nije radila dok se nisam kroz podešavanja TVa ponovo prikačio na WiFi. To se nikada pre nije desilo.Ja koristim samo TV aplikaciju iako imam i STB i nisam imao nikakvih problema do sad, doduše gledam samo arene. A za odziv, ako nemaš daljinski sa bluetoothom za STB, vrati i traži novu opremu. Infrared odziv je mnogo los. Bluetooth po defaultu ne dolazi uključen. Pali se u podešavanjima na #1397#
Znam da je brzina neta bitna. Protok mi je na TVu 136,20/93,05 Mbps, ping 64/36 [speedtest], uz WiFi vezu.Ne znam kakva je aplikacija za Hisense, možda pojede dosta memorije pa pukne. Ja imam Sony 55" KD9096, nikad mi se to nije desilo. Kvalitet slike ti je do brzine interneta, ako ima nekih smetnji obori se kvalitet da ne bi bilo prekida.
Тако јеPa svi imaju mogućnost aktiviranja svih usluga i paketa dostupnoj za taj MTS nalog... Pretpostavljam da je aktiviran "Pickbox Now" katalog u Video klub selekciji Iris app??
Може да промени шифру? Није дао мејл.Beše ima mogućnost da se promeni PIN za autorizaciju kupovine? I sad bi trebalo da može i da se stavi da password za login na Iris Go / Iris Smart aplikaciju NE bude isti kao password za MojMTS nalog / portal?
Kad nekom daš pristup čitavom nalogu i portalu šta očekivati da se desi...
Tako ti je to kad nekome podeliš nalog. Na Moj mts nalog možeš da promeniš šifru da niko drugi osim tebe ne može da pristupi.Може да промени шифру? Није дао мејл.
Kad se šifra na Moj mts nalog promeni,onda je promenjena za sve aplikacije koje se koriste na Moj mts nalog.Ranije je šifra za Iris Go bila = šifra za MojMTS nalog.
A sad tj već neko vreme kad se aktivira Iris Go usluga ima?? mogućnost da se zada drugačija šifra samo za Iris Go uslugu?
Сад баш гледам,корисничко име није мејл адреса.Pa kako se aktivirala app kad traži korisničko ime a to je mail adresa??? Tj mail adresa je korisnič[email protected] 😂
Rešenje je isto kao i za svaki drugi "geoblock" baziran na IP adresama : mora pristup sa dozvoljenog tj ne-nedozvoljenog IP opsega. A to u prevodu znači sledeće: moraš da koristiš VPN (i kroz to "tuneliraš" Iris Go saobraćaj, pa da Iris serveru izgleda kao da ne pristupaš sa SBB neta).da li se može naterati ovaj drugi nalog da radi na internet konekcijama koji nisu MTS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari