Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

TV je skroz O.K. Radiće banalno puštanje slajdova i nekad malo televizije. Uterao bih im da sam preporučio nešto skuplje.

Poslednja izmena od urednika:
Vidim da Iris Go koji ide uz Box i Iris go Max koji se dobija besplatno uz Soko Max nemaju iste kanale.
Da li su to isti strimovi?

jel postoji neki način da se aplikacija pusti preko yettel optičkog interneta? (mts optika)

moji uzeli iris tv (tv, net i mobilni).

Naravno mtsove appikacije su uzasno nepotrebno komplikovane, ja kao it obrazovana osoba imam problem da pronadjem da li u aplikaciji IRIS GO polje aktivacija znaci samo aktiviranje ili aktiviranje nekog dodatka koji se posebno placa…

Треба да снимим 2 минута неког прилога који је био на РТСу, којим програмом је могуће снимити.
Пробао сам Mobilizen али је снимио црн екран, звук иде нормално.
Претпостављам да је нека заштита.

Чиме је могуће снимити екран телефона?

@faca Daj tačan tajming (od X do Y) i ja ću to odraditi i poslati ti link do video fajla na PM.

Iris Go koristi Widevine DRM zato ti je crn ekran umesto "slike". Ne može to odatle da se snima.

Не могу да ти пошаљем поруку.

РТС1 у 10:22 до 10:25.
Јутарњи програм 1:52:52 до 1:55:39.
Можда је која стотинка горе доле, кад почне о пролог о Мултипли мијелому.

Za nedaj bože možeš i telefonom da snimiš tv😃

moze li neko da provjeri radi li vracanje unazad na DOXTV kanalu..do prije par dana je radilo super ali u zadnja 2-3 dana izbacuje gresku neuspesan postupak, pokusajte ponovo ili kontaktirajte mts kontakt centar...

Probao, radi normalno gledaj unazad.
Imam samo na iOs-u kod mene.

Probao sam Iris Smart aplikaciju i na Sbb internetu i na Mts - vdsl.
Imam nalog uz Soko Max tarifu, tako da iris go (smart) radi na svim mrežama.
Ali i pored toga izgleda da mnogo bolje radi na Mts - u nego na Sbb. Na Sbb češće prekida.

Prijatno sam se iznenadio kad sam video da konačno na telefonu više ne secka Iris go. Napokon 🙄 kakva je situacija kod vas? I jedino mi glupo što preko mobilnog interneta ne mogu da gledam pošto sam u yettelu, tako da moram stalno na wifi ali ajde bolje išta nego ništa.

To nikada necu shvatiti, to onda nije iris go, jer to go bi znacilo da gledas negde kad si na putu a ne na mts mrezi.
Ja imam jos bizarniju kombinaciju meni nece ni na kucnoj mrezi koja je MTS, javlja gresku za koriscenje ove aplikacije je potrebna internet konekcija.
Kad upalim na toj istoj mrezi vpn onda radi, znaci komedija.
Realno ne sluzi nicemu ako nemamo MTS mobilnu mrezu i kad smo van dometa MTS wifi.

Kod mene radi na mts wifi, samo jednom se desilo da pobrljavi na tome, ali je ponovnim pokretanjem apk otvorio. A to što trza na Arenama, nekad trza, nekad ne, ali poslednjih par puta stvarno nije.

Meni se juče npr desila situacija, da sam gledao preko MTS wifi zatim sam tokom gledanja sam isključio wifi i pustio na mobilni internet, radilo je. Pitanje ako imam MTS karticu u telefonu ne skida internet tokom gledanja? Tj besplatno je?

jel to vazi i za pripejd, onda ubacim ko drugu karticu i koristim samo za to?

Mislim da skida inicijalno 3 MB prilikom pokretanja, tako da je pitanje isplativosti sa pripejdom. Inače koliko se sećam isto važi za pripejd što se tiče neskidanja ostalog saobraćaja osim tih navedenih 3 MB.

Opet je bio neki update? Updateovao mi se na LG TV. Doduse, nisam palio jedno mesec dana sigurno.
Nesto brze radi.

Na Fox web os može konačno da se uloguje a da ne javi grešku. Brzina rekao bih ista kao pre. Znači sekund do dve za promenu sa kanala na kanal.

Samo da potvrdim da meni iris GO korišćenje ( web ili app ) ne troši internet na pripejd kartici.
Jedino šta može da povuče brzo kredit ako se ne aktivira neki internet dodatak jeste to pokretanje ili neko pozadinsko ažuriranje van iris GO.
Pa je zato možda pametnije prvo dokupiti neki internet dodatak na 1, 3, 7 ili 10 dana pa onda pristupiti irisu.

Iskljuci automatsko azuriranje aplikacija i nece nista da ti skida sem kad ti kliknes.
Rece covek gore da pri svakom pokretanju skida 3mb i onda nista vise, nisam probao tako da samo prenosim.
Sad sam gledao i cini mi se da je Plan 100 od 400 din za 30dana(1Gb) naj isplativija za to, ko samo koristi tu karticu za Iris GO.
edit:
nisam lep procitao tvoj post, ali nek bude info za ostale :)

Poslednja izmena:
I dalje ne mogu da se ulogujem iz browsera, probao sam sva tri: Firefox, Chrome, Edge. Probao sam i četvrti, Brave, ali iskoči pop-up gde piše da je audio i video moguće pustiti samo na prethodno pomenuta tri.
Povezao sam laptop i na mts hotspot, nema razlike.
Ima li nekog rešenja za ovo?

Zdravo svima,
Da li neko zna da li iris SMART radi na Google Chromecast-u?

Ćale iskrizirao neki dan i pored SBB zaključio ugovor i sa MTS (zbog fudbala naravno).
E sad ovo kad kažem "zaključio ugovor" podrazumevam da su oni:
1. doneli dva iris uređaja sa pratećom opremom,
2. na jedan tv priključili, na drugi ne,
3. nije potpisao sa njima nikakav ugovor jer ga nisu sa sobom poneli.

E sad problem je što na IRIS nisu priključili drugi TV.
Ajde ja sam otišao do mojih ispovezivao sve, ali mi traži šifru (vidim user su kreirali).
Gde da vidim šifru, ima li ta osnovna šifra veze sa nekim serijskim brojem sa uređaja ili?

I da li taj user i tu "šifru" mogu/moram da koristim na Iris GO?

Vrh Dno