Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Svasta, ne znam kako mi je to promaklo pa gore neko napisao da mu ni to nije pomoglo. Danas probam pa javljam.

Sledeci put malo citaj/te, a ne samo upadnete na zadnju stranicu trazite savet ne mareci sto smo se mi namucili dok nismo otkrili resenje bez icije pomoci.

Izvinjavam se ako je bilo, nisam našao dok sam češljao thread.
Imam problem sa brojem uređaja verovatno. Kod roditelja sam ulogovao mi android box i smart app na TV-u. Kod mene još jedan tv, i posle toga sam probao na telefonu.

Zove m otac juče, kao izlogovao ga na mi boxu i na ovom drugom tvu. Pošaljem mu kredencijale, međutim dobija žutu grešku gde piše
"Došlo je do greške. Pokušajte ponovo ili kontaktirajte mts kontakt centar."

Prvo sam pomislio da je možda do interneta, pošto su na SBB-u, medjutim i ja sam, a meni radi.
Ulogujem se preko telefona i vidim da imam 3/3 aktivna uređaja, ali nigde ne vidim opciju za deaktivaciju.

Nadjem ovde da moram da idem preko web aplikacije, tamo mi ponudi da zamenim jedan od uređaja i to je to. Nigde ne mogu da obrišem dodate uređaje.
Da li moram da zovem kontakt centar za to ili postoji neka druga opcija?

Pitanje:
Može li (i zašto prebacuje samo interfejs i zvuk ali bez slike filma ili čega već) da se kastuje Iris Go sa mobilnog koji je na Mts mreži na EON box ili na Mi Box (koji su na SBB)?
Ima li to veze sa mrežama ili im je takva aplikacija?

i zašto prebacuje samo interfejs i zvuk ali bez slike filma ili čega već
Zato što aplikacije ne podržava (Chrome)Cast pa ustvari radiš mirroring ekrana telefona? A pošto je na Iris Go video enkriptovan i zaštićen sa Widevine DRM (audio verovatno nije enkriptovan i DRM-ovan) a Widevine ne dozvoljava screen capture?

Ako mene pitaš, nisam imao takvu situaciju.

Probao sam sada, imao sam opciju deaktiviraj aplikaciju, kliknuo na to, izbacilo mi aplikacija je aktiviirana :D
Sada vise nemam nikakvo dugme tu, samo pise da je aktivno

1695056941668.png

I dalje ne mogu da se uloguje. Probao sam da se nakacim na hotspot da probam login sa mts mreze ali nista. Moracu da ih zovem.

Probao sam sada, imao sam opciju deaktiviraj aplikaciju, kliknuo na to, izbacilo mi aplikacija je aktiviirana :D
Sada vise nemam nikakvo dugme tu, samo pise da je aktivno

I dalje ne mogu da se uloguje. Probao sam da se nakacim na hotspot da probam login sa mts mreze ali nista. Moracu da ih zovem.

Isti problem i kod mene i dalje. Ako im budeš pisao dobićeš verovatno sledeći odgovor:
"Poštovani, obaveštavamo Vas da su na sistemu resetovani uređaji, tako da su Vam omogućene nove licence. Pokušajte da se ulogujete na željenom uređaju. Prilikom logovanja neophodno je da koristite isključivo našu mrežu (Telekom Srbija). Vaš prigovor x-xxxxxxxxxxxx je rešen neosnovano."

Takođe sam se kačio na mts hotspot. Doduše još jedino nisam probao da ih zovem, mada pretpostavljam da je čisto gubljenje vremena i da bi mi rekli nešto slično, u fazonu "javiće Vam se nadležni".
3 nedelje i još koji dan preko. Mislim da ih jednostavno nije briga. :)

Od skoro mi uz naziv za arene premijum stoji i "copy", jel tako i kod drugih?

sshot-2023-09-19-[1].jpg

Isti problem i kod mene i dalje. Ako im budeš pisao dobićeš verovatno sledeći odgovor:
"Poštovani, obaveštavamo Vas da su na sistemu resetovani uređaji, tako da su Vam omogućene nove licence. Pokušajte da se ulogujete na željenom uređaju. Prilikom logovanja neophodno je da koristite isključivo našu mrežu (Telekom Srbija). Vaš prigovor x-xxxxxxxxxxxx je rešen neosnovano."

Takođe sam se kačio na mts hotspot. Doduše još jedino nisam probao da ih zovem, mada pretpostavljam da je čisto gubljenje vremena i da bi mi rekli nešto slično, u fazonu "javiće Vam se nadležni".
3 nedelje i još koji dan preko. Mislim da ih jednostavno nije briga. :)
Jeziva im je usluga, i sam app, miljama daleko iza eona.
Ovo sam uzeo samo zbog ćaleta pošto me mesecima smara za arenu. Ako ne reše, otkazujem.

Jeziva im je usluga, i sam app, miljama daleko iza eona.
Ovo sam uzeo samo zbog ćaleta pošto me mesecima smara za arenu. Ako ne reše, otkazujem.

Imao sam Orion ADSL + IPTV do tamo neke 2017. čini mi se, i naravno Orion TV aplikaciju uz to, koja se ako ne grešim pojavila neke dve godine pre toga... par meseci ili godina gore-dole, nije ni važno. Poenta je da je Orion TV aplikacija i tada radila kako zapravo sve te aplikacije i treba da rade.
Prelaskom sa Oriona na SBB net (kablovsku sam oduvek imao, ali je tad valjda krenula ona digitalizacija pa samim tim i neke promocije) sam dobio i EON app koji je takođe od početka maltene bez greške.
Uporedo sa tim, kao mts mobilni korisnik sam od nekog da kažemo početka upoznat i sa Irisom, tadašnjim mts TV Go, sve zbog Arena naravno. Ali... Smeće bilo tada, smeće je i danas. Prosto ne vidim trenutak kad će ta aplikacija biti na nivou ove dve gore pomenute. Mnogo je već vremena prošlo, a mi i dalje kao gajimo neke nade da će to proraditi. Ne, neće se desiti. :)

Mogli bi da preuzmu app od Supernove (Move Smart) jer je koliko toliko bolja. Ta Move Smart je identična RTS Planeti uz neke dodatke.

Nemoj ništa da preuzimaju i ništa da diraju.. Da ne bude da je Supernova platformu pojeo Iris mrak.

Нек' ми неко објасни, како је могуће да Ирис Го андроид апликација без проблема ради на вифи мрежи у иностранству(Европска унија), док у Србији ради искључиво преко Мтс вифи или мобилне мреже?!
Ко је овде луд илити што би рек'о Јарић Т Живадин инспектору: "Паја је са мном друг, а ви сте кум." 🤯

Isto kao što na SBB EON-u rade skoro svi kanali u mtel BiH mreži, a na mts u Srbiji ne rade.

Isto kao što na SBB EON-u rade skoro svi kanali u mtel BiH mreži, a na mts u Srbiji ne rade.
Rade na mobilnoj mreži, ali na kućnom mts internetu neće. Tačnije, ne rade United Media kanali na kućnom wifi-u. Otišli smo u malo u off ali nema veze. Da, tačno je da u Srbiji postoje određene blokade iz pre svega političkih razloga. Idiotizam svakako.

Na EON boxu i dalje isto, "pogrešno korisničko ime ili lozinka".

Nađoh u temi link za Iris smart aplikaciju ali ne mogu da je instaliram na neki android box (nije TV verzija - neki stari Beelink GT1). Znači, skinem apk, ali neće instalacija...
Može li neko da mi pošalje link aplikacije koja radi ili da mi kaže kako instalirati ako ima neka forica...
Тенкју ин адванс

Коначно се појавио апдејт за ЛГ ТВ апликацију.
Додуше, ретко је палим јер је њесра па могуће да су је још пре неког времена изашла.
1.99.241...мислим
Рекао бих да боље ради...или можда само то жарко желим 😄
И даље јер спорија од ЕОН бтв
И морао сам да се опет улогујем што ме ужасно нервира.

П.С. Ево сад погледах уназад, изашла још пре 10-ак дана
ranije je moglo da se samo inicijalizuje konekcija preko jednog interface-a (recimo wifi hotspot) koji je na MTS mreži, pa da se onda zakači na drugu preko ethernet-a (kabla, recimo na SBB), i kad se ugasi hotspot to nastavi da radi do neke promene (kanala, izbora emisije da se vrati i sl.)
e, sad od update-a na novu verziju svakih 10-ak minuta iskoči nag screen sa nekom greškom da se restartuje ili ponovo uloguje i neće da se skloni dok se ne ugasi aplikacija i startuje ponovo (ne rade ni te opcije Restart na tom popup-u)
pretpostavljam da ne može da se vrati na prethodnu verziju preko LG App Store-a, je l' da?

ranije je moglo da se samo inicijalizuje konekcija preko jednog interface-a (recimo wifi hotspot) koji je na MTS mreži, pa da se onda zakači na drugu preko ethernet-a (kabla, recimo na SBB), i kad se ugasi hotspot to nastavi da radi do neke promene (kanala, izbora emisije da se vrati i sl.)
e, sad od update-a na novu verziju svakih 10-ak minuta iskoči nag screen sa nekom greškom da se restartuje ili ponovo uloguje i neće da se skloni dok se ne ugasi aplikacija i startuje ponovo (ne rade ni te opcije Restart na tom popup-u)
pretpostavljam da ne može da se vrati na prethodnu verziju preko LG App Store-a, je l' da?
Да. Нисам никада приметио да на ЛГ ап стору има опција за старију верзију.

Skineš sa nekog, tipa aptoide, stariju verziju.

Nazad
Vrh Dno