Blade Runner
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 665
Svasta, ne znam kako mi je to promaklo pa gore neko napisao da mu ni to nije pomoglo. Danas probam pa javljam.
Reseno. Hvala na savetu.Morate da deaktivirate uslugu preko mts portala pa da ponovo aktivirate, opširno pisano na dosta prethodnih strana. To se desilo od kako je aktivna ova nova verzija.
Ajmo jedan krug sad nanovo opet.
Zato što aplikacije ne podržava (Chrome)Cast pa ustvari radiš mirroring ekrana telefona? A pošto je na Iris Go video enkriptovan i zaštićen sa Widevine DRM (audio verovatno nije enkriptovan i DRM-ovan) a Widevine ne dozvoljava screen capture?i zašto prebacuje samo interfejs i zvuk ali bez slike filma ili čega već
Šta se dešava ako imam onaj promo od 3 meseca?Slabo si češljao, bukvalno drugi post iznad tvog.
Probao sam sada, imao sam opciju deaktiviraj aplikaciju, kliknuo na to, izbacilo mi aplikacija je aktiviirana
Sada vise nemam nikakvo dugme tu, samo pise da je aktivno
I dalje ne mogu da se uloguje. Probao sam da se nakacim na hotspot da probam login sa mts mreze ali nista. Moracu da ih zovem.
Jeziva im je usluga, i sam app, miljama daleko iza eona.Isti problem i kod mene i dalje. Ako im budeš pisao dobićeš verovatno sledeći odgovor:
"Poštovani, obaveštavamo Vas da su na sistemu resetovani uređaji, tako da su Vam omogućene nove licence. Pokušajte da se ulogujete na željenom uređaju. Prilikom logovanja neophodno je da koristite isključivo našu mrežu (Telekom Srbija). Vaš prigovor x-xxxxxxxxxxxx je rešen neosnovano."
Takođe sam se kačio na mts hotspot. Doduše još jedino nisam probao da ih zovem, mada pretpostavljam da je čisto gubljenje vremena i da bi mi rekli nešto slično, u fazonu "javiće Vam se nadležni".
3 nedelje i još koji dan preko. Mislim da ih jednostavno nije briga.![]()
Jeziva im je usluga, i sam app, miljama daleko iza eona.
Ovo sam uzeo samo zbog ćaleta pošto me mesecima smara za arenu. Ako ne reše, otkazujem.
Rade na mobilnoj mreži, ali na kućnom mts internetu neće. Tačnije, ne rade United Media kanali na kućnom wifi-u. Otišli smo u malo u off ali nema veze. Da, tačno je da u Srbiji postoje određene blokade iz pre svega političkih razloga. Idiotizam svakako.Isto kao što na SBB EON-u rade skoro svi kanali u mtel BiH mreži, a na mts u Srbiji ne rade.
ranije je moglo da se samo inicijalizuje konekcija preko jednog interface-a (recimo wifi hotspot) koji je na MTS mreži, pa da se onda zakači na drugu preko ethernet-a (kabla, recimo na SBB), i kad se ugasi hotspot to nastavi da radi do neke promene (kanala, izbora emisije da se vrati i sl.)Коначно се појавио апдејт за ЛГ ТВ апликацију.
Додуше, ретко је палим јер је њесра па могуће да су је још пре неког времена изашла.
1.99.241...мислим
Рекао бих да боље ради...или можда само то жарко желим 😄
И даље јер спорија од ЕОН бтв
И морао сам да се опет улогујем што ме ужасно нервира.
П.С. Ево сад погледах уназад, изашла још пре 10-ак дана
Да. Нисам никада приметио да на ЛГ ап стору има опција за старију верзију.ranije je moglo da se samo inicijalizuje konekcija preko jednog interface-a (recimo wifi hotspot) koji je na MTS mreži, pa da se onda zakači na drugu preko ethernet-a (kabla, recimo na SBB), i kad se ugasi hotspot to nastavi da radi do neke promene (kanala, izbora emisije da se vrati i sl.)
e, sad od update-a na novu verziju svakih 10-ak minuta iskoči nag screen sa nekom greškom da se restartuje ili ponovo uloguje i neće da se skloni dok se ne ugasi aplikacija i startuje ponovo (ne rade ni te opcije Restart na tom popup-u)
pretpostavljam da ne može da se vrati na prethodnu verziju preko LG App Store-a, je l' da?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari