@kiboni Ne može da proba pošto to zahteva root-ovan uređaj.
Meni se to isto desilo. Morao sam ponovo da se ulogujem na Smart TV.Pozz ljudi, jedno pitanje, od februara imam box sa iris tv i aktivirao sam preko aplikacije bio Iris GO za mob, sve je radilo do danas na vise uredjaja bez problema, sada mi trazi ponovo da Aktiviram, da li se jos nekome mozda to desilo, plasim se da mi na neki nacin ne zaduze racun ako kliknem Aktiviraj. U odeljku moje porudzbine i stoji ovo da je zavrsena neka promocija iptv, da li to ukljucuje i iris go app.
Iris go aplikacija je besplatna inace uz bilo koji iris iptv paket, ja samo kazem da mi je cudno da sada posle 2 meseca od prve aktivacije preko portala sada trazi ponovo da izvrsim aktivaciju. Konkretno imam box 3 fiksni net i iptv.Otkuda možemo da znamo šta piše u ugovoru kod tebe i koji box paket imaš.
*104030*
i meni se to isto desilo, posle 3 meseca, i na telefonu i kompu je isto trazilo aktivaciji opet i to je to.Imam box crveni. Mislim da je to zbog togasto su ti prva 3 meseca otkljucani svi kanali i kada udjes u aplikaciju moj mts mozes to da vidis. Posle tri meseca kada se u delu TV to promenilo i stojalo da je nizi paket onda mi je trazilo aktivaciju opet. Posle aktivacije je sve ok radilo bez dodatne naplate.Pozz ljudi, jedno pitanje, od februara imam box sa iris tv i aktivirao sam preko aplikacije bio Iris GO za mob, sve je radilo do danas na vise uredjaja bez problema, sada mi trazi ponovo da Aktiviram, da li se jos nekome mozda to desilo, plasim se da mi na neki nacin ne zaduze racun ako kliknem Aktiviraj. U odeljku moje porudzbine i stoji ovo da je zavrsena neka promocija iptv, da li to ukljucuje i iris go app.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari